SKU: 420-249

Blat de lucru perforat FELDER MULTIPLEX multifunctional, extensibil, cu sertar pentru depozitare unelte si accesorii de fixare, utilizabil cu FAT 300

4.798,12 lei fără TVA

Livrare în 7-21 zile lucrătoare

În stoc

Placă HPL Multiplex pivotantă pentru masa cu reglare pe înălțime Felder FAT 300.

Este format dintr-un corp care deține un sertar convenabil și două blaturi perforate HPL / Multiplex cu dimensiunea de 1.200 x 800 mm, care sunt montate unul deasupra celuilalt pe corp. Dacă este necesar, acestea pot fi deschise, ceea ce dublează dimensiunea zonei de lucru până la o dimensiune de 1.200 x 1.600 mm. Găurile din blatul perforat multifuncțional HPL / Multiplex au un diametru de 20 mm și sunt dispuse într-o grilă de 96 mm.

În combinație cu masa cu reglare pe înălțime FAT 300 și cu accesoriile corespunzătoare devine suport pentru diferite tipuri de prelucrări (frezare, tăiere, lipire sau lucrări de asamblare) și, în plus, poate fi folosit ca suport pentru piesa de prelucrat sau ca extensie de masă pentru utilajele de prelucrare.

Cele 2 blaturi perforate HPL/Mulitplex se deschid fără unelte, doar cu ajutorul unor șuruburi cu cap striat, care sunt fixate pe partea inferioară.

Datorită proiectării panoului HPL / Multiplex pivotant, capacitatea de ridicare a mesei FAT 300 este redusă la 250 kg.

Greutate 38 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Blat de lucru perforat FELDER MULTIPLEX multifunctional, extensibil, cu sertar pentru depozitare unelte si accesorii de fixare, utilizabil cu FAT 300”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *