Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Blitz Service

Blitz Service este marcă a Felder Gruppe și cuprinde servicii de asistență tehnică în garanție și post-garanție, instruire și piese de schimb pentru mărcile: Felder, Format4, Hammer, Mayer și Schneider Airsystems.

La Felder Gruppe România, investiția ta este pe mâini bune! Felder Gruppe România înseamnă mai mult decât utilaje de calitate. Înseamnă și asistență tehnică de calitate. Astfel că angajamentul nostru față de clienții noștri continuă și după livrarea produsului comandat prin oferirea unui pachet complet de servicii de asistență tehnică, atât în perioada de garanție, cât și post garanție. Un serviciu unic, susținut de o echipă de profesioniști care sunt zi-de-zi alături de tine. 

Linie telefonică directă: 021.460.33.88
Pentru preluarea cu maximă rapiditate a solicitărilor tale de service, îți stăm la dispoziție cu linia telefonică dedicată: 021.460.33.88 de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00, tarif normal. Pentru solicitări în afara orelor de program, lasă un mesaj pe adresa de email blitz@felder.ro, iar solicitările tale vor fi preluate a doua zi sau în prima zi lucrătoare de la trimiterea mesajului.
Asistență tehnică completă în garanție și post-garanție
  • Asistență tehnică prin telefon sau la sediul companiei tale
  • Reparații și piese de schimb
  • Revizii tehnice periodice sau la cerere
  • Instalare și punere în funcțiune utilaje și compresoare
  • Instruire personal pentru utilaje și compresoare
  • Abonamente de asistență tehnică adaptate nevoilor tale de producție. 
Stoc de piese de schimb în România. Livrare rapidă
Înțelegem ce înseamnă pentru tine oprirea producției, așa că asigurăm stoc de piese de schimb și consumabile constant în România care se ridică la 200.000 Euro, iar livrarea acestora se realizează rapid, prin curier rapid, astfel încât productivitatea firmei tale să nu aibă de suferit. Mai mult decât atât, dispunem de piese de schimb chiar și pentru utilaje de prelucrare a lemnului vechi de 20 de ani. Toate echipamentele Felder și piesele de schimb sunt produse 100% în Austria, în fabrica din Hall în Tirol și acoperă întreaga gamă de echipamente produse.
Cea mai mare echipă de asistență tehnică din piață

Blitz Service este un serviciu unic susținut de o echipă de profesioniști care pune investiția ta pe primul loc.

  • 3 dispeceri care să preia cererile tale de service
  • 7 tehnicieni autorizați pentru reparații, instruire personal, instalare sau revizii tehnice.
Tehnicieni autorizați
Tehnicienii Blitz Service beneficiază periodic de pregătire profesională la Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională de lângă Innsbruck, Austria și dispun de dotarea tehnică necesară realizării de intervenții în orice moment și pentru orice reparație.
Acoperire națională
Echipa Blitz Service vine acolo unde este nevoie de ea. Tehnicienii departamentului de asistență tehnică Felder Gruppe oferă asistență tehnică completă oriunde în România: instalări și punere în funcțiune utilaje, compresoare, reparații, revizii sau instruire personal la livrarea utilajelor sau la cerere.