Compresoare mobile cu piston

Compresoarele mobile cu piston furnizează aer comprimat cu caracter intermitent. Aceste compresoare sunt dedicate activităților punctuale și pot fi folosite pentru o gamă largă de aplicații atât în ateliere de mobilă și în activități de montaj, cât și pe șantiere. Compresoarele mobile cu piston sunt ideale pentru alimentarea sculelor pneumatice, precum pistoale de bătut cuie, capsatoare pneumatice, pistoale de gresat sau de nituit.
În această categorie vă oferim o gamă largă de compresoare mobile cu piston pentru exploatare profesională sau uz personal, pentru utilizare zilnică și pentru aplicații universale.
Compresoarele sunt produse de Schneider Airsystems, sunt certificate pentru conformitatea calității de către TUV Germania și beneficiază de 3 ani garanție pentru compresor și, în funcție de model, 5 sau 10 ani garanție anticoroziune pentru vasul tampon.
Vă oferim consultanță de specialitate în alegerea soluției de aer comprimat potrivită nevoilor de prelucrare și asistență tehnică completă de specialitate oriunde în România.

Compresoare mobile cu piston
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.