Compresoare portabile cu piston

Compresoarele portabile cu piston furnizează aer comprimat cu caracter intermitent. Aceste compresoare sunt potrivite activităților din atelierele și șantierele mici, pentru exploatare profesională și pentru aplicații punctuale precum folosirea pistolului pentru bătut cuie sau capse, pistolului de gresare, pistolului de suflat etc.
Compresoarele portabile cu piston oferă un grad ridicat de flexibilitate pentru că au o greutate redusă și pot fi transportate cu ușurință dintr-un loc în altul.
În această categorie vă oferim diverse modele de compresoare portabile cu piston care pot fi utilizate în orice tip de aplicație mobilă sau punctuală, de la activități de montaj mobilă, până la lucrări de aerografie.
Compresoarele sunt produse de Schneider Airsystems cu certificarea calității TUV Germania și beneficiază de 3 ani garanție pentru compresor și, în funcție de model, 10 ani garanție anticoroziune pentru vasul tampon.
Vă oferim consultanță de specialitate în alegerea soluției de aer comprimat potrivită nevoilor de prelucrare și asistență tehnică completă de specialitate oriunde în România.

Compresoare portabile cu piston
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.