Compresoare staționare cu piston

Compresoarele staționare cu piston sunt dedicate activităților în care nu este necesară o alimentare permanentă cu aer comprimat. Acestea sunt de două tipuri: cu vas tampon orizontal și cu vas tampon vertical. Compresoarele staționare cu piston cu vas tampon orizontal sunt dedicate utilizării zilnice și îndelungate, potrivite pentru alimentarea diferitelor scule pneumatice și utilaje pentru ateliere mici și mijlocii de prelucrarea lemnului, dar poate fi folosite și în alte domenii precum atelierele auto, construcții sau în industria medicală și farmaceutică.
Compresoarele staționare cu piston cu vas tampon vertical rezistă utilizării îndelungate, sunt potrivite pentru alimentarea diferitelor scule pneumatice și utilaje pentru prelucrarea lemnului și pot fi folosit și în alte domenii, precum ateliere auto, vopsitorii, ateliere de tapițerie.
Vă oferim zeci de modele de compresoare special proiectate pentru a fi utilizate în domeniile în care este necesar aer comprimat de înaltă calitate. Compresoarele sunt produse de Schneider Airsystems cu certificarea calității TUV Germania și beneficiază de 15 ani garanție anticoroziune pentru vasul tampon.

Compresoare stationare cu piston
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.