Compresoare staționare cu șurub

Compresoarele cu șurub, spre deosebire de cele cu piston, funcționează constant și sunt concepute să furnizeze aer comprimat în mod continuu. Aceste compresoare sunt de două tipuri: cu vas tampon orizontal și fără vas tampon.
Compresoarele cu șurub sunt recomandate pentru aplicațiile în care este necesară o alimentare permanentă cu aer comprimat, precum cele din atelierele de prelucrarea lemnului, ateliere pentru reparații auto, vopsitorii, aplicații industriale în toate sectoarele.
Spre deosebire de compresoarele staționare cu șurub fără vas tampon, cele cu vas tampon orizontal au rezervor de aer integrat care asigură vârfuri de consum atunci când există variații de necesar de aer.
Vă oferim o gamă largă de compresoare staționare cu șurub care asigură producerea continuă a volumelor mari de aer comprimat pentru alimentarea sculelor pneumatice și utilajelor de prelucrarea lemnului, precum mașini de cant, mașini de calibrat și șlefuit, fierăstraie circulare de tăiat în pachet, CNC-uri etc.
Compresoarele sunt produse de Schneider Airsystems și sunt certificate pentru conformitatea calității de către TUV Germania.

Compresoare stationare cu surub
Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.