Agregate industriale pentru aplicarea automată a foliei pe cant

În producția mobilierului din semifabricate din lemn, aplicarea cantului este una dintre cele mai importante etape din fluxul de producție. După debitarea pieselor, este necesară aplicarea unei folii de cant pe marginile pieselor tăiate. Această operație este executată cu ajutorul unei masini de aplicare cant. În funcție de nivelul producției, există masini de aplicare cant profesionale și industriale. Pentru producătorii de mobilă cu flux de lucru intensiv și prestatorii de servicii sunt recomandate mașinile industriale de aplicare cant. Acestea sunt utilaje complexe, dotate cu grupuri de prelucrare și finisare care oferă prelucrarea completă a pieselor. Aceste utilaje sunt echipate cu sisteme tehnologice moderne care asigură productivitate sporită. Agregatele industriale pentru aplicarea cantului Format4 oferă automatizare, precizie și calitate în prelucrare la nivel industrial, zi de zi. Flexibilitatea, precizia, confortul în operare și controlul procesului de prelucrare sunt avantajele pe care mașinile Felder Group le oferă utilizatorilor.

Agregate industriale pentru aplicarea automata a foliei pe cant-1
Arata filtrele

Afișez toate cele 5 rezultate

În producția mobilierului din semifabricate din lemn (PAL, MDF, PFL, placaje, panel), aplicarea cantului este una dintre cele mai importante etape din fluxul de producție. După debitarea pieselor, este necesară aplicarea unei folii de cant pe marginile pieselor tăiate. Această operație este executată cu ajutorul unei mașini de cantuit ABS sau mașini de aplicat ABS. În funcție de nivelul producției, există mașini de cant profesionale și industriale.
Pentru producătorii de mobilă mijlocii și mari un flux de lucru intensiv și pentru prestatorii de servicii sunt recomandate mașinile industriale de aplicare cant. Acestea sunt utilaje complexe, dotate cu grupuri de prelucrare și finisare care oferă prelucrarea completă a pieselor și sunt echipate cu sisteme tehnologice moderne care asigură productivitate sporită.
Agregatele industriale pentru aplicarea cantului Format4 oferă automatizare, precizie și calitate în prelucrare la nivel industrial, zi de zi, 24/7. Flexibilitatea, precizia, confortul în operare și controlul total asupra procesului de prelucrare sunt pricipalele avantaje pe care mașinile Felder Group le oferă utilizatorilor.