SKU: CXP920C

Centru de găurire multiplă și frezare cu comandă numerică (CNC) FORMAT4 C-express 920 Classic

Am dezvoltat programe care te ajută să-ți achiziționezi utilajul, să îl folosești și să îl întreții.

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Compresor staționar cu șurub Schneider AM 5D 10 400/50 200 E CE

25.653,00 lei
Necesar pentru funcționarea CNC-ului C-express 920

FORMAT4 C-express 920 Classic: Tehnologie CNC în doar 3.4 m² – Următorul pas în găurirea și frezarea de mare productivitate pentru mobilierul corp

Cu un design compact, ideal pentru spații reduse în atelier, Format4 C-express 920 classic efectuează cu precizie și eficiență operații de găurire multiplă și frezare într-un singur ciclu de prelucrare, cu minim de efort din partea operatorului atât în manipulare, programare și reglare, cât și la schimbarea sculelor.

 

Produci mai mult și mai repede în doar 3.4 . C-express 920 classic efectuează cu precizie și eficiență operații de găurire multiplă și frezare într-un singur ciclu de prelucrare, cu minim de efort.

Ai flexibilitate și versatilitate sporite în prelucrare. Poți efectua găuri multiple, nuturi, frezări simple sau speciale pe 3 laturi și decupări.

Ai garanția preciziei și calității. Indiferent de numărul de piese prelucrate, Format4 C-express 920 classic îți garantează aceeași precizie și calitate a pieselor de fiecare dată.

Nu trebuie să angajezi mai mulți oameni. Operarea pe C-express 920 classic se realizează cu efort redus din fața utilajului, fără selectarea câmpului de lucru, fără poziționarea și fixarea piesei pe console sau ventuze.

Ai confort sporit în operare. Panoul de comandă și control este simplu și ușor de utilizat și echipamentul este compatibil cu majoritatea programelor de proiectare CAM/CAD din piață.

Beneficiezi de tehnologie CNC cu investiție redusă. C-express 920 classic reprezintă o intrare sigură și accesibilă în tehnologia de prelucrare CNC.

 

Urmărește video-ul de mai jos și vezi toate avantajele pe care le poți avea integrând în producția ta soluția CNC pentru găurire și frezare C-express 920 classic.

 

 

   Calitate 100% austriacă

Centrul cu comandă numerică C-express 920 classic este produs 100% în Austria, în fabrica din Hall, Tirol, doar cu materiale de calitate, de la furnizori certificați.

   Garanție extinsă de 3 ani Format4

Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii și pe ceea ce e mai important pentru tine. Beneficiezi de garanție extinsă de 3 ani pentru utilaj prin programul G+ al Felder Gruppe România.

  Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică completă în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reperații, prin programul Blitz Service.

  Training pentru operatori prin Blitz Expert 

Îți oferim consultanță, training și cursuri avansate pentru utilaj și software ori de câte ori ai nevoie pentru operatori.

   Dedicat fabricilor de mobilă mici și mijlocii

C-express 920 classic este un echipament multifuncțional, dedicat deopotrivă atelierelor și fabricilor mici și mijlocii care își doresc o soluție CNC de prelucrare, dar și producătorilor de mobilă care folosesc deja soluții CNC pentru că C-express 920 classic poate fi folosit pentru ușurarea sarcinilor de lucru de pe celelalte CNC-uri, astfel încât să beneficieze de cicluri de producție mai scurte.

 

Produci mai mult și mai repede în doar 3.4 m²: găurire și frezare într-un singur ciclu de prelucrare

C-express 920 classic reprezintă o intrare sigură în lumea CNC-urilor pentru atelierele și fabricile mici și mijlocii. Economisești timp și produci mai mult prin realizarea operațiilor de găurire și frezare în același ciclu de prelucrare. Vei putea prelucra de 2 ori mai multe piese în aceeași unitate de timp decât cu utilaje clasice pentru fiecare operație în parte.

 

Ai flexibilitate și versatilitate sporite în prelucrare: găurire, frezare, nutuire pentru piese cu dimensiuni mari sau mici

C-express 920 classic îți permite să realizezi găurire multiplă, nuturi, frezări simple sau speciale pe 3 laturi și decupări drepte sau curbe. Ideal pentru realizarea de mobilier corp, C-express 920 classic poate fi partenerul tău pentru un nou nivel de producție.

Ai eficiență maximă datorită grupului de găurire cu 15 capete și grup de nutuire

Agregatul de găurire DH 15 6H 1S conține 15 capete de găurire: 6 capete orizontale (3 stânga, 3 dreapta), 9 capete verticale (5 stânga, 4 dreapta) și 1 pânză de canelat pe axa X. Cu C-express 920 classic poți să realizezi majoritatea tipurilor de găuri pentru îmbinările pieselor de mobilier pentru că adâncimea maximă de găurire pe orizontală este de 30 mm, iar pe verticală de 55 mm.

 

 

Realizezi frezări, decupări, caneluri și buzunare mai ușor și rapid

Electromandrina de 3 kW cu turație maximă de 24.000 rpm îți oferă posibilitatea prelucrării diferitelor materiale și poate fi utilizată pentru formatizarea panourilor pe 3 fețe, pentru realizarea decupărilor în panouri precum și pentru frezări în interiorul piesei de prelucrat. În plus, sistemul de prindere ER 32 îți permite schimbarea sculelor ușor și rapid.

 

 

 

Ai dimensiuni optime de prelucrare pentru mobilier corp

Cu C-express 920 classic vei putea realiza piese complete de mobilier pentru că îți permite să prelucrezi panouri cu înălțime între 10-50 mm, lățime între 70/180-920 mm și lungime între 270-3.000 mm.

Prelucrezi cu precizie piesele lungi și subțiri

Pentru evitarea curbării pieselor lungi sau subțiri în timpul prelucrării, C-express 920 poate fi echipat cu un dispozitiv suplimentar de presare pentru mijlocul pieselor (opțional). Acesta garantează o adâncime exactă de procesare pentru piese.

 

 

Poți prelucra piese înguste cu lățime minimă de 70 mm

Pentru a lucra mai ușor piese înguste, poți opta pentru riglă cu role. Aceasta îți permite să lucrezi cu precizie piese cu lățime minimă de 70 mm.

 

 

Ai precizie și stabilitate în prelucrare: orientare piesă pe orizontală, sisteme precise de fixare și preluare a piesei

C-express 920 classic oferă garanția preciziei și a stabilității în prelucrare prin prelucrarea piesei pe orizontală, a sistemelor de prindere și avans pneumatice, dar și a altor dotări tehnice care te vor ajuta să obții prelucrări de calitate.

Transportul piesei cu role

Datorită sistemului de poziționare a piesei cu role, poziționarea pieselor se realizează ușor și precis, fără afectarea suprafeței. Sistemul asigură confort, rapiditate și stabilitate în timpul prelucrării. Cu ajutorul sistemului poți poziționa piese cu greutatea de până la 30 kg.

 

 

Reglarea presiunii de prindere a clemelor

Pentru a obține un rezultat optim chiar și atunci când procesezi suprafețe sensibile, ai posibilitatea reglării presiunii maxime de prindere a pieselor de până la 100 kg. Astfel, nu te vei mai confrunta cu riscul producerii unor defecte nedorite în timpul prelucrării.

 

 

Dispozitiv de măsurare a piesei cu laser

Pentru măsurarea lungimii exacte a piesei de lucru, C-express 920 classic utilizează un dispozitiv de măsurare cu fascicul luminos și traductor. Astfel, ai garanția unei măsurări exacte, conform parametrilor, fără erori de producție, astfel încât să obții îmbinări ireproșabile.

 

  

Nu trebuie să angajezi mai mulți oameni: încărcare și descărcare din fața mașinii, fără ventuze, console sau alegerea câmpului de lucru

Un aspect important la care se gândesc toți producătorii de mobilă când doresc să investească într-un CNC este forța de muncă. Cu Format4 C-express 920 classic operarea utilajului este confortabilă, simplă și ușoară și nu necesită pregătiri complexe pentru mașină sau piesă înainte de prelucrare.

Încărcare și descărcare din fața mașinii

C-express 920 classic este practic în utilizare. Comandarea CNC-ului, încărcarea acestuia și descărcarea pieselor se întâmplă din fața mașinii, fără să fie nevoie ca operatorul să se miște în jurul acesteia sau să fie nevoie de doi operatori pentru încărcare și descărcare. După finalizarea unui ciclu de prelucrare, piesa este returnată automat prin fața mașinii și poate fi introdusă în următorul proces de producție.

Dacă totuși se dorește integrarea echipamentului într-un flux automatizat în fabrică, potrivit pentru aceia care deja lucrează cu soluții CNC, se poate programa descărcarea pieselor prin spatele mașinii.

Fără ventuze, console sau alegerea câmpului de lucru

Operarea CNC-ului Format4 C-express 920 classic este simplă și ușoară. Nu trebuie selectat câmpul de lucru, nu necesită poziționare și fixare a pieselor pe console. Operatorul trebuie doar să așeze piesa pe masă, să fixeze rigla de bazare și piesa este gata de lucru. Acest lucru garantează un grad de repetabilitate superior în realizarea operațiilor și reducerea timpului de prelucrare.

Terminal de mână pentru comandă și control

Terminalul de mână pentru comandă și control contribuie la reducerea timpului și la confort sporit în operare. Cu ajutorul acestuia se pot realiza comenzi de la distanță, fără să fie nevoie ca operatorul să se deplaseze la panoul de comandă și control. Dacă utilajul este echipat și cu masă suport pentru manipularea pieselor cu dimensiuni mari, acesta va fi un real ajutor.

 

 

Mese suport pliabile prevăzute cu role pentru piesele mari (opțional)

Pentru manipularea și poziționarea cu mai multă ușurință a pieselor lungi poți opta pentru masă suport pliabilă prevăzută cu role pentru transport. Masa se pliază atunci când nu ai nevoie de ea.

 

 

Ai control sporit în operare: panou de comandă și control și software de operare și programare WoodFlash

C-express 920 classic te va convinge și atunci când vine vorba despre crearea de programe de lucru și operarea CNC-ului. Panoul de comandă și control este simplu și ușor de utilizat, iar programul WoodFlash de operare este ușor de învățat și îți permite să creezi programe de lucru într-un mod intuitiv.

Panou de comandă și control intuitiv cu monitor color de 19″

Panoul de comandă și control are interfață grafică cu afișare diagramă auto-explicativă cu monitor LCD color 19″ pe care sunt afișate toate operațiile care urmează să fie efectuate pe piesa de lucru. Din panoul de comandă și control poți regla viteza de avans și poți selecta modul de operare. În caz de urgență, poți opri funcționarea echipamentului și apoi poți reseta programul de lucru întrerupt.

 

 

Program de editare și operare WoodFlash (standard)

C-express 920 classic este dotat cu programul WoodFlash prin care se realizează operarea generală a mașinii, se administrează sculele în funcție de operația aleasă, se pot crea și memora programe de lucru personalizate. Software-ul specializat de editare şi programare “Wood-Flash” face ca programarea pieselor de lucru să fie simplă, rapidă și intuitivă.

Program de proiectare F4 Design (opțional)

C-express 920 classic poate fi dotat cu software-ul de proiectare pentru mobilier corp F4 Design. Acesta permite proiectarea corpurilor, reprezentarea liniară și umbrită, selectarea diferitelor forme de bază, afișarea grafică a construcției, selectarea fonturilor și a mânerelor, crearea și memorarea de șabloane de construcție, exportarea listei de componente, listei de tăiere, proiectare în 3D, proiectarea camerelor, inclusiv a ușilor și ferestrelor, afișarea foto realistă a camerei și corpurilor proiectate (F4 Design Platinum).

 

Cu centrul de găurire multiplă și frezare cu comandă numerică (CNC) FORMAT4 C-express 920 Classic poți integra CNC-ul în fluxul de lucru din fabrică: cititor de coduri de bare și descărcarea pieselor prin spate

C-express 920 classic poate fi integrat în rețea cu alte echipamente din fabrică prin intermediul sistemului de etichetare cu coduri de bare și a mesei pentru descărcarea pieselor prin spate. În acest fel, poți câștiga timp în producție și reduci semnificativ rata de erori umane de reglare și de operare și, implicit, vei avea și pierderi mai mici de material.

Descărcarea pieselor prin spate (opțional)

C-express 920 classic poate fi programat pentru descărcarea pieselor prelucrate prin spatele utilajului, astfel încât să poată fi integrat într-un flux de producție alături de alte echipamente mult mai ușor și să se reducă timpul de producție.

Cititor wireless pentru codurile de bare (opțional)

Dacă lucrezi într-un flux centralizat cu un agregat de tăiat în pachet sau circular, mașină de cant sau un alt CNC, întregul flux de producție poate fi automatizat datorită cititorului de coduri de bare. Operatorul nu mai trebuie să calculeze cote sau să măsoare piesele atunci când acestea ajung la găurire și frezare, cotele sunt citite automat de către scaner și transmise programului de operare al mașinii.

 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 1250 kg
Cote maxime piesa

Operatie CNC

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Centru de găurire multiplă și frezare cu comandă numerică (CNC) FORMAT4 C-express 920 Classic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *