SKU: CH08213P

CNC 3 axe cu masă nesting FORMAT4 profit H08 21.31 P și câmp de lucru nesting X=3.090 mm, Y=2.100 mm, Z=85 mm

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Compresor staționar cu șurub Schneider AM 5D 10 400/50 200 E CE

25.653,00 lei
Necesar pentru funcționarea CNC-ului H08

FORMAT4 profit H08 21.31 Professional, CNC 3 axe cu masă nesting: Următorul pas pentru dezvoltarea afacerii tale

H08 21.31 Professional te ajută să intri în lumea prelucrării cu comandă numerică, oferindu-ți flexibilitatea de care ai nevoie la început de drum, dar și performanța și eficiența în prelucrare necesară dezvoltării afacerii tale, astfel încât să produci mai bine, mai repede și mai precis.

Cu H08 21.31 Professional:

Crești productivitatea. Realizezi găurire simplă sau multiplă, frezare/decupare și frezare în relief și profilare cu un singur echipament.

Ai garanția calității indiferent de numărul de piese produse. Odată ce ai introdus cotele, poți fi sigur că acestea vor fi realizate cu precizie maximă și la timp, de fiecare dată.

Reduci pierderile de material și erorile de operare. Datorită programelor de optimizare a prelucrării și poziționării precise a pieselor.

Poți produce ce și cât vrei. Unicat sau serie, de câte ori dorești, indiferent de materiale.

Câștigi timp. Îl poți echipa cu unitate automată de descărcare a pieselor prelucrate.

Ești flexibil în prelucrare. Dimensiunile de prelucrare îți permit să prelucrezi cu ușurință piese cu dimensiuni mari, dar și piese cu dimensiuni mici.

Ai clienți mai mulțumiți. Rapiditatea și calitatea produselor tale vor fi apreciate și de către cei mai exigenți clienți.

Ai control asupra producției. Reduci erorile umane de operare și poți realiza previziuni mai realiste atât pentru comenzi, cât și pentru materia primă.

Ai un grad mare de repetabilitate a operațiilor. Programul de operare și sistemele de ghidare precise îți permit să realizezi operații repetitive cu aceeași calitate pentru fiecare piesă.

Ai stabilitate în prelucrare. Construcția compactă și solidă, masa plină de tip nesting și sistemele de fixare a pieselor asigură stabilitate și precizie în prelucrare.

Ai găsit partenerul perfect pentru planurile tale. Cele mai îndrăznețe idei prind viață cu H08 datorită gamei largi de aplicații pe care le poți realiza și a programelor disponibile care te ajută să realizezi materiale publicitare, gravuri și piese 3D etc.

Amortizezi investiția într-un termen scurt. H08 21.31 Professional este soluția accesibilă pentru a face primul pas în prelucrarea CNC cu productivitate sporită chiar din prima zi.

 

 

  Ai siguranța calității zi de zi

Centrul de prelucrare cu comandă numerică profit H08 21.31 Professional este produs 100% în Austria, în fabrica din Hall – Tirol, numai cu componente de înaltă calitate de la furnizori recunoscuți.

  Tehnologie CNC accesibilă afacerilor mici și mijlocii

Format4 profit H08 21.31 Professional reprezintă o soluție de încredere în producția industrială de mobilier și materiale publicitare pentru fabricile mici și mijlocii. Cu cerințe reduse de spațiu, profit H08 este o soluție CNC la un preț accesibil care îți asigură cei 3 factori necesari pentru dezvoltarea durabilă a afacerii tale: productivitate, flexibilitate și precizie.

  Garanție extinsă de 3 ani Format4  

Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii tale și pe ceea ce este mai important pentru tine: beneficiezi de 3 ani garanție extinsă Format4 pentru echipament prin programul de garanții extinse G+ al Felder Gruppe România.

  Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service    

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații, prin programul Blitz Service. Și pentru că în producție orice minut contează, beneficiezi de serviciul teleservice cu conectare la internet pentru vizualizarea, diagnosticarea și reinițierea parametrilor de către tehnicienii Felder Group atunci când ai nevoie.

  Training pentru operatori prin Blitz Expert

Îți oferim consultanță, training și cursuri avansate pentru utilaj și software ori de câte ori ai nevoie pentru operatori prin programul Blitz Expert.

 

Îți crești productivitatea: produci mai mult, mai bine și mai repede

profit H08 21.31 Professional te ajută să intri în lumea prelucrării cu comandă numerică, oferindu-ți flexibilitatea de care ai nevoie la început de drum, dar și performanța și eficiența în prelucrare necesară creșterii producției.

Realizezi găurire simplă sau multiplă și frezare/decupare într-un singur ciclu de prelucrare

Indiferent de tipul și mărimea comenzii pe care o primești, vei putea respecta timpul de livrare pentru că profit H08 21.31 Professional îți oferă posibilitatea să realizezi într-un singur proces găurire simplă sau multiplă, frezare/decupare și frezare în relief.

Ai viteză mare de traversare a capului de prelucrare în realizarea frezărilor și găurilor

Viteza de deplasare la poziționarea pe axe este de 25 m/min pentru direcțiile X și Y, iar pentru direcția Z viteza de deplasare este de 15 m/min, fapt ce îți asigură un ciclu redus de producție, astfel încât să poți produce mai mult.

Ai parte de rezultate perfecte de prelucrare indiferent de material

H08 21.31 Professional îți permite să prelucrezi cu ușurință lemn, PAL, plastic, panouri compozite din aluminiu, plăci de gips-carton, plexiglas, vată, polistiren și materiale dure folosite în construcții, precum Alucobond.

 

 

Produci ce vrei și cât vrei, unicat sau serie

Fie că vrei să produci mobilier, scări, uși, materiale publicitare sau ai alte proiecte speciale în plan, cu ajutorul CNC-ului H08 21.31 Professional poți realiza atât producție de serie, cât și proiecte unicat precum materiale pentru producție publicitară, gravuri, frezări în forme ovale și curbe, frezări sau decupări de litere etc.

 

 

Ai garanția calității indiferent de numărul de piese produse: precizie și stabilitate în prelucrare

Cu centrul cu comandă profit H08 21.31 Professional poți obține un grad ridicat de repetabilitate în prelucrare cu aceeași calitate de prelucrare pentru fiecare piesă produsă. Odată ce cotele au fost introduse, poți fi sigur că acestea vor fi realizate cu precizie maximă și la timp de fiecare dată.

Pentru asigurarea calității de prelucrare, profit H08 21.31 Professional îmbină programul performant de operare cu construcția robustă a echipamentului și a elementelor de fixare și ghidare.

Prelucrare fără vibrații datorită batiului solid

Batiul CNC-ului are un design modern și solid, construit din profile de oțel ranforsat care garantează stabilitate maximă chiar și la cel mai mare nivel de încărcare.

Suport pe toată suprafața piesei datorită mesei de lucru plină 

Masa de lucru matricială cu geometrie tip grilă (60 x 60 mm standard) optimizată îți permite folosirea tehnologiei de ”Nesting” și asigură suport pe întreaga suprafață a pieselor de lucru de toate formele și dimensiunile. Masa de lucru este realizată din rășină fenolică și este rezistentă la schimbări de temperatură, nu se contractă și nu se dilată, fapt ce garantează stabilitate în prelucrare pentru o perioadă lungă de timp.

Poți alege masă cu geometrie grilă de 30 x 30 mm în locul celei de 60 x 60 mm, ideală pentru prelucrarea de piese mici sau cu forme neregulate datorită dispersiei mai bune a vacuumului.

 

 

Fixare perfectă a pieselor în timpul prelucrării cu vacuum

Masa de lucru a CNC-ului H08 21.31 Professional este împărțită în 8 zone de vacuum (câte 4 zone pe axa X și câte 2 pe axa Y), iar fiecare zonă este prevăzută cu 4 conexiuni de vacuum care asigură o fixare perfectă a pieselor de orice dimensiune și formă, chiar dacă folosești o placă de sacrificiu de MDF pentru protecția mesei fenolice în timpul frezărilor și decupărilor.

Pompa de vacuum are o capacitate de 500 m³/h în echipare standard, dar poți opta pentru pompă cu capacitate de 750 m³/h și pompă suplimentară cu capacitate de 250 m³/h.

Ventuze de fixare cu vacuum pentru piesele mici sau cu forme neregulate și pentru prelucrarea cantului (opțional)

Masa matricială permite folosirea de ventuze de prindere a pieselor cu ajutorul cărora vei putea fixa piese cu dimensiuni variabile sau cu forme neregulate pentru prelucrarea pe cant.

 

 

Poziționare precisă a pieselor pe masa de lucru datorită limitatorilor cilindrici

profit H08 21.31 Professional este echipat în variantă standard cu 2 limitatori cilindrici pe axa X și un limitator pe axa Y în partea din stânga care asigură poziționarea precisă a pieselor de prelucrat.

Poți opta pentru echiparea utilajului cu senzori de control ai poziției OFF a limitatorilor, astfel încât echipamentul să nu pornească decât dacă toți limitatorii cilindrici se află în poziție de OFF (închis), eliminând astfel riscul unei coliziuni.

Poți opta pentru mai mulți limitatori cilindrici, atât pentru axa X, cât și pentru axa Y sau limitator continuu de tip bară pentru spatele și fața axei X atunci când echipamentul este configurat cu descărcare automată.

 

 

Selectarea câmpului de lucru – Smart Zoning

Prin intermediul tehnologiei Smart Zoning, câmpurile de vacuum pot fi controlate în funcție de dimensiunea pieselor de lucru. Practic, vacuumul va fi activat doar pe câmpul de lucru selectat, pe care vei fixa piesele de lucru. Schimbarea câmpurilor se realizează automat sau manual.

 

 

 

Sistem cu ghidare dublă a podului mobil (gantry)

Podul mobil (gantry) cu prindere pe ambele părți ale utilajului se deplasează ușor datorită ghidajelor duble liniare prismatice care folosesc rulmenți cu bile recirculabile pretensionate. Sistemul cu ghidare dublă garantează o procesare precisă, viteză maximă și toleranță minimă.

 

 

Viteze variabile de lucru

Indiferent de materialul pe care dorești să-l prelucrezi, vei obține rezultate perfecte de frezare datorită vitezei variabile între 1.000 –  24.000 rpm care îți permite să adaptezi viteza în funcție de tipul de material prelucrat (lemn, plastic, panouri compozite din aluminiu, plăci de gips-carton, plexiglas etc).

Odată setată, viteza de lucru va fi constantă pe tot parcursul prelucrării, fapt ce ajută și la reducerea uzurii sculelor.

Pe axa X sistemul este angrenat de două servomotoare, iar pe axele Y și Z de câte un servomotor. Servomotoarele sunt controlate prin invertor.

 

Ești flexibil în producție: realizezi o gamă largă de aplicații, pe o diversitate de materiale

profit H08 21.31 Professional poate deveni partenerul tău în realizarea celor mai îndrăznețe planuri datorită gamei largi de aplicații pe care le poți realiza și a gamei largi de materiale pe care le poți prelucra. De la găurire simplă sau multiplă, frezare/decupare și frezare în relief și profilare pe lemn, materiale plastice sau chiar materiale policompozite folosite în construcții, profit H08 21.31 îți oferă un grad ridicat de flexibilitate prin opțiunile de grupuri de prelucrare disponibile.

Electromandrină cu prindere HSK F63

H08 21.31 Professional este echipat în variantă standard cu electromandrină cu prindere HSK-F63 cu schimbare automată a sculelor, putere de 10 kW și viteză de lucru variabilă între 1.000 – 24.000 rpm. Poți opta pentru o putere mai mare a motorului de 12 kW.

 

 

Magazie de scule liniară cu 15 poziții

Centrul de comandă cu prelucrare numerică profit H08 21.31 Professional este echipat în variantă standard cu magazie de scule liniară cu 15 poziții, cuprinde 3 poziții pentru un modul agregat și permite schimbarea automată a sculelor. Sistemul de prindere a mandrinei este monitorizat de 3 senzori pentru siguranță sporită în timpul funcționării, iar conul de prindere este curățat pneumatic înainte de încărcare.

 

 

Grup de găurire cu 8 burghie verticale în variantă standard

CNC-ul H08 21.31 Professional este echipat în variantă standard cu un grup de găurire cu 8 burghie verticale (6 pe axa X și 2 pe axa Y) pentru găurire simplă sau multiplă pe axele X și Y, cu care vei putea executa găuri înfundate sau străpunse. Motorul grupului de găurire este controlat prin invertor cu până la 6.000 rpm, capabil să realizeze cu ușurință orice sarcină primită.

 

 

Grup de găurire cu 12 burghie (opțional)

Ai posibilitatea de a echipa utilajul cu un grup de găurire cu 12 burghie verticale (7 pe axa X și 5 pe axa Y) pentru găurire simplă sau multiplă pe axele X și Y, cu care vei putea executa găuri înfundate sau străpunse. Motorul grupului de găurire este controlat prin invertor cu până la 6.000 rpm, capabil să realizeze cu ușurință orice sarcină primită.

 

Grup de găurire cu 16 burghie și 2 pânze circulare (opțional)

Poți configura CNC-ul cu grup de găurire cu până la 16 burghie (12 burghie verticale și 4 orizontale) și 2 pânze circulare (1 pe axa X și 1 pe axa Y) pentru prelucrarea orizontală cu care poți executa nuturi cu prindere fixă. Cu burghiele verticale poți executa găurire simplă și multiplă pe axa X și Y, iar cu burghiele orizontale vei putea realiza găuri inclusiv în cant. Motorul grupului de găurire este controlat prin invertor cu până la 6.000 rpm.

 

 

Realizezi frezări sau găuri și în cantul piesei cu agregat cu poziție fixă (opțional)

CNC-ul îți permite echiparea cu un agregat cu poziție fixă care poate fi rotit manual la 90°, astfel încât să îl poți utiliza în toate direcțiile. Cu ajutorul acestui agregat vei putea realiza cu ușurință găuri sau caneluri direct în cantul piesei.

 

 

Ai dimensiuni generoase de prelucrare: câmp de lucru 3.090 x 2.100 mm, înălțimea pieselor de 85 mm

Dimensiunile echipamentului X= 3.090 mm, Y= 2.100 mm și Z= 85 mm îți permit să prelucrezi ușor piese cu dimensiuni mari sau mai multe piese simultan.

 

Cu CNC-ul cu 3 axe si masă nesting FORMAT4 profit H08 21.31 P beneficiezi de ușurință și confort în operare: software de operare intuitiv, în limba română Woodflash

H08 21.31 Professional este prevăzut cu software de operare Woodflash, cu 2 licențe de lucru în echipare standard. Interfața software-ului de operare este intuitivă, iar grafica este asemănătoare cu cea a sistemului de operare Windows. Acest lucru asigură o învățare ușoară pentru operatori.

Avantajele programului de operare Woodflash:

 • Ai confort sporit în operare și câștigi timp datorită utilizării ușoare și intuitive.
 • Reduci erorile de operare și, implicit, pierderile de materie primă.
 • Ai control total al producției. Poți să faci previziuni de costuri, termene de livrare sau materie primă cu acuratețe.
 • Planifici, schițezi și vizualizezi proiecte întregi într-un mod cât mai aproape de realitate datorită programelor de proiectare.
 • Calculezi și prelucrezi piesele dorite fără efort, fără timp pierdut sau erori de calcul datorită programelor de optimizare.
 • Poți importa programe sau poți realiza propriile programe de lucru în cadrul programului.
 • Ești mai precis în realizarea programelor de lucru datorită simulatorului 3D pentru Woodflash cu verificarea programelor de proiectare și a potențialelor coliziuni (opțional).
 • Poți să realizezi programe de lucru punct-cu-punct: software TPA. (opțional)

 

 

 • Administrezi cu ușurință sculele de prelucrare datorită bazei de date a sculelor în Woodflash care îți permite să clasifici sculele în funcție de aplicație (tăiere, găurire, frezare) și să le memorezi parametrii de utilizare.
 • Pentru rapiditate și precizie de sutime de mm, poți opta pentru echiparea CNC-ului cu sistem automat de măsurare a lungimii sculelor. (opțional)

 

 

Proiectezi, prezinți și produci: software de proiectare F4 Design

De la pregătirea proiectului de mobilă până la producție, beneficiezi de o soluție integrată de producție. Software-ul F4 Design te ajută să proiectezi mobilă ușor și rapid și să obții imagini realiste ale corpurilor de mobilă pentru clienți. Programul generează necesarul de materiale pentru proiecte, parametrii de prelucrare și alte detalii necesare acestora și comunică cu software-ul de operare și editare Woodflash. Folosirea unei soluții integrate pentru proiectare și producție te ajută să câștigi timp în producție și să fii mai flexibil.

 

 

 

Reduci pierderile de material și câștigi timp în producție: software de optimizare a tăierii pentru nesting F4 Nest (opțional)

 

Cu ajutorul software-ului F4 Nest vei putea utiliza mai eficient materia primă, astfel încât să folosești materialul cu pierderi cât mai reduse. Suita de module software F4 Nest permite:

 

 • Trasarea contururilor de prelucrare pentru forme regulate sau neregulate;
 • Nesting de contur 3D pentru formele libere;
 • Optimizarea în interiorul pieselor prelucrate;
 • Indicarea de opțiuni de reutilizare a pieselor considerate pierderi;
 • Identificarea pieselor individual, asigurând astfel control complet asupra proiectului;
 • Etichetarea pieselor;
 • Crearea unui depozit virtual de materiale;
 • Crearea unui sistem de gestionarea activă a depozitului fizic de materiale (integrarea cu Barbaric – sistem automat de încărcare).

 

 

Realizezi forme speciale, forme 3D și gravuri: software F4 Solid (opțional)

Proiectele tale îndrăznețe au o soluție. Optează pentru echiparea CNC-ului cu software F4 Solid și realizează proiecte speciale, precum forme și suprafețe 3D, gravuri, proiectare texte și decorațiuni.

 

 

Realizezi cu ușurință materiale pentru producție publicitară: software F4 Capture pentru recunoaștere optică a marcajelor imprimate (opțional)

H08 21.31 Professional poate fi configurat cu software-ul F4 Capture ideal pentru realizarea de materiale publicitare. Prin intermediul unei camere atașate în apropierea mandrinei, sistemul înregistrează toate marcajele materialului pe care ulterior le transpune în software. Software-ul realizează calculele necesare pentru decupare și îți permite să adaugi și contururi diferite față de cele definite inițial. Pozițiile sau variațiile în lungime, rotațiile și distorsiunile sunt compensate în realizarea conturului de tăiere.

 

 

Poți automatiza producția: unitate de descărcare și bandă transportoare, cititor coduri de bare wireless

Poți integra centrul cu comandă numerică în fluxul de producție alături de celelalte echipamente, astfel încât să automatizezi fluxul de producție. Acest lucru se realizează prin cititoare de coduri de bare pentru piese și unități de descărcare pentru CNC. Integrarea echipamentului în fluxul de producție contribuie la reducerea erorilor de calcul și operare, reducerea pierderilor de material și scurtarea ciclurilor de producție.

Unitate de descărcare și dispozitiv de exhaustare suplimentar (opțional)

Atunci când lucrezi într-un regim de lucru intensiv trebuie să fii cât mai eficient, tocmai de aceea ai posibilitatea de a echipa CNC-ul cu o unitate de descărcare cu reglaj electric pe înălțime și dispozitiv de exhaustare integrat.

În timp ce operatorul se ocupă de descărcarea pieselor finalizate de pe unitatea de descărcare, CNC-ul se poate ocupa de o nouă comandă, astfel încât să câștigi timp în fluxul de producție.

 

 

Unitate de descărcare cu bandă transportoare și exhaustare încorporată (opțional)

Poți opta pentru o unitate de descărcare cu bandă transportoare și exhaustare încorporată amplasată între mesele de lucru ale CNC-ului și banda transportoare care ajută operatorul să descarce mai ușor piesele. Unitatea permite etichetarea mai rapidă și ușoară a pieselor lucrate.

Cititor coduri de bare wireless cu software integrat (opțional)

Cititorul de coduri de bare wireless te ajută să câștigi timp în procesul de producție pentru că atunci când piesa de lucru vine de la tăiere sau aplicarea cantului, operatorul trebuie doar să scaneze codul de bare de pe eticheta lipită pe piesă și software-ul de operare recunoaște proiectul de lucru.

Imprimantă de etichete cu software integrat (opțional)

Piesele finalizate pot fi etichetate pentru a fi integrate mai ușor și rapid în fluxul de producție. Etichetarea pieselor contribuie atât la eficientizarea procesului de producție, cât și la îmbunătățirea proceselor logistice.

Imprimanta de etichete poate fi montată fie pe terminalul de operare al mesei de descărcare, fie pe terminalul standard de comandă.

 

Beneficiezi de o exhaustare eficientă în timpul prelucrării: poziționare automată a capotei de exhaustare

Datorită controlului automat al capotei de exhaustare, capacitatea de extracție maximă este orientată automat către electromandrină și capul de găurire în timpul prelucrării pieselor.

Dacă optezi pentru configurarea CNC-ului cu dispozitiv de împingere a pieselor finalizate către unitatea de descărcare atunci acesta va fi echipat cu un al treilea racord de exhaustare care ajută la curățarea mesei de lucru și a pieselor finalizate în timp ce sunt împinse către unitatea de descărcare.

 

 

Reduci costurile de întreținere: sistem automat de răcire a sculelor, sisteme de gresare și protecție suplimentară pentru ghidaje 

Deși un centru cu comandă numerică presupune o întreținere mai complexă decât în cazul unui utilaj clasic, întreținerea CNC-ului profit H08 se realizează ușor datorită sistemelor integrate. Sistemele de întreținere ale echipamentului contribuie la reducerea costurilor de întreținere și la reducerea gradului de uzură a sculelor de prelucrare în timp.

Sistem de răcire și curățare a sculele cu control direct din software

Poți opta pentru echiparea capului de prelucrare cu un furtun mobil cu duză de aer rece pentru răcirea sculei direct pe axul de frezat și pe marginea de tăiere a sculei, astfel încât să eviți efectele nedorite din cauza supraîncălzirii sculelor după prelucrare îndelungată. Controlat direct din software-ul de operare, sistemul pornește odată cu scula de prelucrare și funcționează în același timp cu aceasta.

Pe lângă răcirea sculei, furtunul poate fi utilizat și pentru curățarea zonei de prelucrare pentru o prelucrare mai bună a piesei. Furtunul este ajustabil manual.

 

 

Sistem de gresare centralizat (standard)  

CNC-ul este echipat cu un sistem de gresare centralizat care asigură lubrifierea principalului sistem de axe, ghidajelor și rulmenților pentru o funcționare corespunzătoare a utilajului.

Sistemul de gresare este controlat de calculator, iar gresarea se realizează în mod automat, fiind controlată și comandată de program.

Protecție suplimentară pentru ghidajele liniare (opțional)  

Ghidajele liniare sunt protejate suplimentar cu un material de etanșare pentru împiedicarea depunerii de rumeguș/alte resturi. Aceasta asigură o durată de viață mai mare a ghidajelor și a portalului mobil. Protecția suplimentară este recomandată atunci când se prelucrează materiale dure.

 

 

Lucrezi în condiții de maximă siguranță: sistem de protecție cu barieră optică

 

Centrul de prelucrare cu comandă numerică este prevăzut cu un sistem de protecție cu barieră optică în jurul lui, delimitând astfel zona de prelucrare. Un senzor de lumină monitorizează în permanență accesul în zona de mișcare a portalului mobil.

 

În același timp, panoul de comandă al CNC-ului este situat în zona de siguranță (stânga-față), astfel că operatorul nu trebuie să pătrundă în zona de lucru pentru a opera și controla utilajul. În plus, atât panoul de comandă, cât și zona frontală și zona de acces din spatele utilajului sunt prevăzute cu butoane de oprire de urgență care fac posibilă întreruperea imediată a programului care rulează.

 

 

 

Reduci consumul de energie: pachet Green Line (opțional)

Configurează CNC-ul tău cu pachet Green Line și vei obține un consum electric mai mic. La finalul fiecărui program de prelucrare, programul inițiază automat următoarele acțiuni:

 • Închide automat pompa de vacuum;
 • Închide automat PC-ul și monitorul după o perioadă presetată în care nu au fost folosite (stand-by);
 • Decuplează motoarele de antrenare ale axelor;
 • Controlul șuberului pneumatic de la capota de exhaustare, cu posibilitatea de închidere a exhaustării;
 • Dezactivează jeturile de aer pentru răcirea și curățarea grupurilor de prelucrare;
 • Închide ventilatoarele de răcire.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 2600 kg
Câmp de lucru

Procesare in

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CNC 3 axe cu masă nesting FORMAT4 profit H08 21.31 P și câmp de lucru nesting X=3.090 mm, Y=2.100 mm, Z=85 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *