SKU: 1121030819

Compresor mobil cu piston Schneider SilentMaster SEM 110-8-6 WOF

1.746,16 lei fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

SilentMaster SEM 110-8-6 WOF: Silențios și ușor de transportat, pentru aplicații mobile și punctuale – suflare și curățare, etanșare și îmbinare, lucrări de aerografie

Modele din gama SilentMaster sunt special realizate cu izolație de amortizare a zgomotului pentru a fi cât mai silențioase. Prin urmare această serie de compresoare mobile este ideală pentru aplicații punctuale în locuri în care se impune o limită de zgomot, cum ar fi la locul de muncă în timp ce se efectuează retușuri prin pulverizare, acolo unde nu este disponibilă o încăpere separată pentru compresor sau în activitățile de montaj care necesită lucrul într-un mod cât mai silențios.

Așa cum îl recomandă și numele, compresorul mobil SilentMaster SEM 110-8-6 WOF cu vas tampon orizontal este silențios datorită izolației de amortizare a zgomotului și îți asigură o presiune maximă de 8 bar, un debit refulat de 68 l/min, un debit aspirat de 105 l/min și aer comprimat fără ulei.

Compresorul este dedicat artizanilor, activităților de montaj, atelierelor mici și șantierelor mici, pentru exploatare profesională și pentru aplicații punctuale precum folosirea unui pistol de suflat, pistol de injecție.

 

Avantaje comerciale

Atunci când achiziționezi un compresor Schneider Airsystems, poți fi sigur că te vei bucura pentru mult timp de investiția ta, cu aceeași eficiență ca la început. Cu o istorie de peste 50 de ani în realizarea de soluții pentru aer comprimat, Schneider Airsystems oferă o gamă completă de produse și soluții pentru orice nevoie de prelucrare ai avea, cu un raport calitate-preț convenabil.

Cu soluțiile de aer comprimat Schneider Airsystems știi că ai parte de o distribuție perfect etanșă a aerului comprimat pentru că toate sistemele de transport și distribuție a aerului comprimat Schneider sunt certificate pentru conformitatea calității de către TUV Germania.

Pe lângă beneficiile oferite de Schneider Airsystems, achiziția unui compresor de la Felder Gruppe România, unic importator și distribuitor pentru soluțiile de aer comprimat Schneider Airsystems în România, îți aduce și alte beneficii, precum soluții de finanțare flexibilă și consultanță de specialitate.

 • 10 ani garanție Schneider anticoroziune pentru vasul tampon
 • 3 ani garanție Schneider pentru compresor
 • Consultanță de specialitate în alegerea soluției de aer comprimat potrivită nevoilor tale de prelucrare. Sună la 0731 335 337 pentru ofertă personalizată.
 • Asistență tehnică completă de specialitate prin Blitz Service oriunde în România. Aceasta include:   
  • Servicii de întreținere și reparații
  • Asistență profesională dedicată prin telefon
  • Servicii profesionale la cerere
  • Instalare și instruire

 

Avantaje în utilizare:

Cu SilentMaster SEM 110-8-6 WOF nu ești doar mai silențios în aplicațiile mobile, ești și eficient pentru că poate fi transportat cu ușurință oriunde ai nevoie, îți oferă confort în operare și costuri reduse de întreținere.

 

 Descoperă mai jos toate avantajele pe care compresorul le oferă în exploatare.

 

Beneficiezi de durată îndelungată de utilizare. Toate compresoarele Schneider sunt construite din materiale de înaltă calitate. Acest lucru înseamnă rezistență sporită în exploatare și diminuarea costurilor de întreținere.

Ai garanție 10 ani anticoroziune pentru vasul tampon. Astfel, te poți bucura pentru mult timp de investiția făcută.

Poți realiza aplicațiile într-un mod mai silențios datorită izolației de amortizare a zgomotului cu care compresorul este echipat.

Vei putea realiza aplicații punctuale, precum lucrări de aerografie, în locuri în care se impune o limită de zgomot.

 

Beneficiezi de costuri reduse de întreținere datorită sistemului de compresie fără ulei. Blocul de compresie fără ulei elimină costurile cu achiziția uleiului și timpul pierdut cu schimbul uleiului sau completarea acestuia.

 

Ai constant aceeași presiune de ieșire a aerului datorită reductorului de presiune care are rolul de a compensa și de a ține sub control, astfel încât să beneficiezi de constanță în lucru.

Beneficiezi de rezistență în timp a instalației datorită cantității reduse de condens. Reductorul de presiune cu filtru reduce cantitatea de apă din aer și astfel este redus și condensul. Acest filtru previne apariția ruginii pe instalația de transport a aerului comprimat pentru că reduce condensul distribuit, ceea ce asigură o rezistență mare a instalației.

Ai ușurință în transport datorită greutății reduse, designului compact și mânerului cu care este echipat.

Ai mobilitate și flexibilitate pentru a realiza aplicații pe teren. Greutatea redusă de doar 18 kg îți permite să îl transporți cu ușurință și să îl muți rapid dintr-un loc în altul în funcție de nevoile tale.

Greutatea redusă se datorează vasului tampon mic, de doar 6 l.

Economisești spațiu datorită dimensiunilor mici de doar 430x210x430 mm care îl fac ușor de încadrat în orice spațiu. Deși are vas tampon orizontal, nu necesită suprafață mare de sprijin.

Ai întotdeauna cantitatea de aer comprimat necesară.

SEM 110-8-6 WOF este un compresor cu piston care îți acoperă funcționarea în sarcină de vârf, fiind potrivit pentru aplicații punctuale.

Compresorul îți asigură o presiune maximă 8 bar, un debit refulat de 68 l/min și un debit aspirat de 105 l/min.

Ai confort sporit în operare datorită celor 2 manometre (pentru vasul tampon și presiunea de lucru), robinetului pentru evacuarea condensului ușor de accesat și cuplei rapide, toate integrate în exterior.

Ai protecție de jur-împrejur pentru toate fitingurile datorită carcasei care protejează toate piesele sensibile împotriva prafului, a apei și a șocurilor.

 

Ai stabilitate în timpul realizării aplicațiilor datorită picioarelor de cauciuc fixate în suport de oțel care împiedică mișcarea compresorului în timpul funcționării.

 

Aplicații: 

Atunci când operarea fără zgomot devine o necesitate, compresorul mobil cu piston SilentMaster SEM 110-8-6 WOF poate fi partenerul potrivit atât în atelier, cât și în activitățile de montaj sau alte activități ce necesită deplasare.

 • Alimentare pistoale de vopsit, de pulverizare (gresare, ungere, spălare cu jet, dezinfecție, pulverizare substanțe de conservare și protecția lemnului)
 • Alimentare pistoale de injecție pentru îmbinări și lipiri (etanșare îmbinări în sticlă, lemn sau metal, etanșarea ochiurilor de geam pe poziție)
 • Alimentare pistoale de suflat pentru curățarea sculelor și utilajelor de prelucrare în ateliere și fabrici de mobilă, în atelierele auto, construcții și renovare
Greutate 18 kg
Tensiunea de alimentare

230 V

Debit aspirat

105 l/min

Volum vas tampon

6 l

Nivel de zgomot

65 dB(A)

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Compresor mobil cu piston Schneider SilentMaster SEM 110-8-6 WOF”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *