SKU: 1121580507

Compresor stationar cu piston Schneider UniMaster UNM STL 660-10-500 XS

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

UniMaster UNM STL 660-10-500 XS: Puternic și silențios, pentru utilizare în atelierele profesionale mici și mijlocii

Modele din gama UniMaster STL Silent sunt cu precădere silențioase datorită izolației speciale de amortizare a zgomotului. Prin urmare această serie de compresoare staționare este ideală pentru aplicații punctuale în locuri în care se impune o limită de zgomot, cum ar fi în propriul atelier în timp ce lucrezi sau acolo unde nu este disponibilă o încăpere separată pentru compresor.

Când operarea fără zgomot este o necesitate în atelier sau pur și simplu simți nevoia de mai puțin zgomot, cu compresorul staționar cu piston și vas tampon orizontal UNM STL 660-10-500 XS ai găsit partenerul perfect pentru că este echipat cu carcasă insonorizantă. 

Compresorul UniMaster UNM STL 660-10-500 XS asigură o presiune maximă de 10 bar, un debit refulat de 520 l/min, debit aspirat de 660 l/min și are vas tampon de 270 l care face față sarcinilor grele de lucru.

UniMaster UNM STL 660-10-500 XS este un compresor care rezistă utilizării zilnice și îndelungate. Este potrivit pentru alimentarea diferitelor scule pneumatice și utilaje pentru ateliere mici și mijlocii de prelucrarea lemnului, dar poate fi folosit și în alte domenii precum atelierele auto, construcții etc.

 

Avantaje comerciale

Atunci când achiziționezi un compresor Schneider Airsystems, poți să fii sigur că te vei bucura pentru mult timp de investiția ta, cu aceeași eficiență ca la început. Cu o istorie de peste 50 de ani în realizarea de soluții pentru aer comprimat, Schneider Airsystems oferă o gamă completă de produse și soluții pentru orice nevoie de prelucrare ai avea, cu un raport calitate-preț convenabil.

Cu soluțiile de aer comprimat Schneider Airsystems știi că ai parte de o distribuție perfect etanșă a aerului comprimat pentru că toate sistemele de transport și distribuție a aerului comprimat Schneider sunt certificate pentru conformitatea calității de către TUV Germania.

Pe lângă beneficiile oferite de Schneider Airsystems, achiziția unui compresor de la Felder Gruppe România, unic importator și distribuitor pentru soluțiile de aer comprimat Schneider Airsystems în România, îți aduce și alte beneficii, precum soluții de finanțare flexibilă și consultanță de specialitate.

 • 15 ani garanție Schneider anticoroziune pentru vasul tampon
 • Soluții de finanțare flexibilă prin programul Flex-Fin®: rate, leasing, fonduri      
 • Consultanță de specialitate în alegerea soluției de aer comprimat potrivită nevoilor tale de prelucrare. Sună la 0731 335 337 pentru ofertă personalizată.  
 • Asistență tehnică completă de specialitate prin Blitz Service oriunde în România. Aceasta include:  
  • Servicii de întreținere și reparații 
  • Asistență profesională dedicată prin telefon 
  • Servicii profesionale la cerere 
  • Instalare și instruire

 

Avantaje în utilizare:

Compresorul staționar cu piston Schneider UniMaster UNM STL 660-10-500 XS te ajută să fii eficient în activitățile de prelucrare din atelier pentru că are un bloc de compresie cu 2 cilindri, dar în același timp beneficiezi de un consum redus de energie datorită compresiei în 2 trepte. Vei putea să lucrezi într-un meniu de lucru mai prietenos pentru că este mai silențios față de compresoarele obișnuite datorită carcasei insonorizante.

Cu Schneider UniMaster UNM STL 660-10-500 XS te bucuri de o soluție de aer comprimat durabilă, ce poate fi utilizată zilnic în atelier și care face față sarcinilor ridicate de aer comprimat.

Descoperă mai jos toate avantajele pe care compresorul le oferă în exploatare.

 

Beneficiezi de durată de utilizare îndelungată pentru că orice compresor Schneider este construit cu materiale de înaltă calitate ca tu să te poți bucura pentru mult timp de investiția făcută. Acest lucru conduce implicit la diminuarea costurilor de întreținere și rezistență sporită în exploatare.

Ai garanție 15 ani anticoroziune pentru vasul tampon.

Ai siguranța calității compresorului pentru că vasul tampon este realizat în conformitate cu standardul AD2000. Standardul AD2000 descrie în detaliu toate cerințele de siguranță care trebuie îndeplinite pentru a se conforma Directivei Europene privind echipamentele sub presiune.

Lucrezi într-un mediu mai silențios datorită carcasei insonorizante care are rolul de a amortiza zgomotul.

Alimentezi cu aer comprimat utilajele și sculele din atelier pentru că are bloc de compresie cu 2 cilindri, 2 trepte de compresie și motor cu putere de 4 kW.  

UniMaster UNM STL 660-10-500 XS este un compresor cu piston puternic ce face față unei utilizări îndelungate.

Compresorul asigură o presiune maximă de 10 bar, un debit refulat de 520 l/min și debit aspirat de 660 l/min. Vasul tampon de 500 l face față sarcinilor grele de lucru.

Beneficiezi de un consum redus de energie datorită compresiei în 2 etape. Prin comprimare în 2 trepte și răcire intermediară se tinde către procesul izotermic de comprimare și se micșorează consumul de lucru mecanic, fapt ce conduce la un consum redus de energie.

Grupul de compresie este echipat cu răcitor intermediar și răcitor final.

Muncești fără griji pentru că este echipat presostat. Acesta are rolul de a opri compresorul atunci când acesta atinge presiunea maximă de 10 bar, iar atunci când presiunea scade până la 1,5-2 bar, acesta repornește compresorul.

Nu trebuie să faci griji că s-ar putea încălzi motorul prea tare în timp ce muncești datorită ventilatorului auxiliar electric care păstrează o temperatură optimă de funcționare.

Blocul motor este capsulat cu carcasa insonorizantă, iar ventilatorul are rolul de a preveni încălzirea blocului de motor din cauza căldurii generate. Astfel, vei putea muncii liniștit și fără să fii nevoit să faci pauze dese.

Ai garanția eficienței maxime datorită curelei de antrenare V-belt care transmite toată puterea dezvoltată de motor către blocul de compresie.

Ai ușurință în operare datorită manometrului pentru presiunea vasului tampon și cuplei rapide integrate în exterior. Manometrul permite citirea ușoară a valorilor pentru măsurarea presiunii rezervorului.

Evacuarea aerului se realizează ușor, direct cu ajutorul racordului integrat tot în exterior. Dar și evacuarea condensului se realizează ușor, prin intermediul purjorului aflat sub vasul tampon.

Stai fără griji pentru mult timp pentru că vasul tampon are un înveliș protector pentru rezistență sporită în timp.

Nu depui efort considerabil pentru întreținere deoarece vasul tampon este prevăzut cu o fereastră de vizitare care face accesul ușor și rapid pentru întreținerea acestuia.

Ai protecție pentru toate fitingurile și costuri reduse de întreținere datorită carcasei insonorizante care nu doar că reduce zgomotul, dar protejează și toate piesele sensibile, grupul de compresie și motorul împotriva prafului, a apei și a șocurilor.

Ai  stabilitate în prelucrare pentru că picioarele de cauciuc sunt fixate în suport de oțel și împiedică mișcarea compresorului în timpul lucrului.

Este ușor de instalat și în încăperile cu tavane joase datorită înălțimii reduse pe care compresorul o are.

 

Aplicații:

Atunci când operarea fără zgomot devine o necesitate sau pur și simplu simți nevoia să muncești într-un mediu cu mai puțin zgomot, compresorul staționar cu piston UniMaster UNM STL 660-10-500 XS poate fi însoțitorul ideal pentru orice atelier.

Schneider UniMaster UNM STL 660-10-500 XS este un compresor cu piston cu vas tampon orizontal ce poate fi folosit atât în atelierele de prelucrarea lemnului, cât și în atelierele pentru reparații auto sau alte domenii.

 • Alimentare cu aer comprimat prese pneumatice
 • Alimentare ciocan-daltă cu impact utilizat pentru curățarea și îndepărtarea zidăriei din cărămidă, plăci ceramice, beton armat cu sticlă, blocuri goale pe dinăuntru
 • Alimentare cu aer comprimat sisteme pneumatice de fixare și manipulare
 • Alimentare cu aer comprimat sisteme pneumatice de prindere a pieselor pentru fierăstraiele circulare
 • Alimentare șurubelnițe cu impact și șurubelnițe cu clichet (îmbinări prin înșurubare, ideale pentru prelucrarea metalelor, operații de montaj, ateliere de reparații, autovehicule și camioane, inginerie mecanică)
 • Alimentare șurubelnițe drepte cu cap rotativ pentru strângerea sau slăbirea fitingurilor pentru șuruburi în plastic, metal, lemn sau alte materiale
 • Alimentare fierăstrău pneumatic
 • Alimentare mașină de găurit utilizată în prelucrarea lemnului, metalului, materialelor plastice, pentru industria auto și artizanală
 • Alimentare mașini pneumatice de șlefuit
 • Alimentare pistoale de bătut cuie (pereții din spatele mobilei, șipci de bordură, tavane din lemn, îmbinări lambă și uluc din plăci/panouri, lăzi, paleți, fixarea plintei în parchet, montajul baghetelor pentru geam sau uși, fixare elemente decorative din lemn)
 • Alimentare capsatoare pneumatice (tapițerie, materiale pentru îmbrăcarea canapelelor sau materiale de izolație, țesături, piele, cartoane, folii pe lemn sau plăci de PAL, pereții din spatele mobilei, capitonare uși)
 • Alimentare pistoale de gresat pentru lubrifierea autovehiculelor, mașinilor de prelucrare, sculelor, sistemelor de transport 
 • Alimentare pistol de nituit pentru construcția sistemelor de ventilație, a fațadelor, tablourilor electrice și automobilelor
 • Alimentare dispozitive cu ace pentru îndepărtarea grosieră a ruginii, a zgurii de sudură și a vopselei, pentru prelucrarea pietrei, debavurarea cusăturilor de sudură, asperizarea suprafețelor și îndepărtarea resturilor de tencuială

 

Greutate 267 kg
Debit refulat

520 l/min

Presiune de lucru

Putere electrica

4 kW

Tensiunea de alimentare

400 V

Debit aspirat

660 l/min

Volum vas tampon

500 l

Nivel de zgomot

69 dB(A)

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Compresor stationar cu piston Schneider UniMaster UNM STL 660-10-500 XS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *