SKU: 1121560022

Compresor stationar cu piston Schneider UniMaster UNM STS 1250-10-90 C

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

UniMaster UNM STS 1250-10-90 C: Puternic și versatil, pentru utilizare în atelierele profesionale mici și mijlocii

Compresoarele cu piston cu vas tampon vertical din gama UniMaster sunt puternice, robuste și versatile și reprezintă soluția potrivită pentru atelierele în care nu este necesară o alimentare permanentă cu aer comprimat.

Blocul de compresie este inima oricărui compresor, iar UniMaster UNM STS 1250-10-90 C are un bloc de compresie cu 2 cilindri, cu 2 trepte de compresie și motor de 7.5 kW.

Schneider UniMaster UNM STS 1250-10-90 C asigură o presiune maximă de 10 bar, un debit refulat de 980 l/min, debit aspirat de 1.250 l/min și are vas tampon de 90 l. Pe lângă faptul că te bucuri de performanță maximă încă de la prima utilizare, cu UniMaster UNM STS 1250-10-90 C ai parte de siguranță în utilizare și de un consum redus de energie pentru că vine echipat cu un comutator stea-triunghi.

Este un compresor care rezistă utilizării îndelungate și este potrivit pentru alimentarea diferitelor scule pneumatice și utilaje pentru prelucrarea lemnului, precum mașina pentru aplicarea cantului, mașina de calibrat și șlefuit, fierăstrăul circular pentru tăiere în pachet, centrul de prelucrare cu comandă numerică (CNC). Poate fi folosit și în alte domenii, precum ateliere auto, vopsitorii, ateliere de tapițerie (capsatoare, șurubelnițe pneumatice) etc. 

 

Avantaje comerciale

Atunci când achiziționezi un compresor Schneider Airsystems, poți fi sigur că te vei bucura pentru mult timp de investiția ta, cu aceeași eficiență ca la început. Cu o istorie de peste 50 de ani în realizarea de soluții pentru aer comprimat, Schneider Airsystems oferă o gamă completă de produse și soluții pentru orice nevoie de prelucrare ai avea, cu un raport calitate-preț convenabil.

Cu soluțiile de aer comprimat Schneider Airsystems știi că ai parte de o distribuție perfect etanșă a aerului comprimat pentru că toate sistemele de transport și distribuție a aerului comprimat Schneider sunt certificate pentru conformitatea calității de către TUV Germania.

Pe lângă beneficiile oferite de Schneider Airsystems, achiziția unui compresor de la Felder Gruppe România, unic importator și distribuitor pentru soluțiile de aer comprimat Schneider Airsystems în România, îți aduce și alte beneficii, precum soluții de finanțare flexibilă și consultanță de specialitate.

 • 15 ani garanție Schneider anticoroziune pentru vasul tampon  
 • Soluții de finanțare flexibilă prin programul Flex-Fin®: rate, leasing, fonduri      
 • Consultanță de specialitate în alegerea soluției de aer comprimat potrivită nevoilor tale de prelucrare. Sună la 0731 335 337 pentru ofertă personalizată.  
 • Asistență tehnică completă de specialitate prin Blitz Service oriunde în România. Aceasta include:  
  • Servicii de întreținere și reparații 
  • Asistență profesională dedicată prin telefon 
  • Servicii profesionale la cerere 
  • Instalare și instruire

 

Avantaje în utilizare:

Atunci când ai nevoie să alimentezi un utilaj din atelier cu aer comprimat UniMaster UNM STS 1250-10-90 C este soluția potrivită. Acesta oferă performanță încă de la prima utilizare pentru că are un bloc de compresie puternic, cu 2 cilindri și 2 trepte de compresie. Datorită designului vertical compresorul ocupă puțin spațiu în atelier, astfel încât să ai mai mult loc pentru utilaje.

Compresorul vine echipat și cu un comutator stea-triunghi care ajută la reducerea consumului de energie electrică și protejează instalația din atelier în cazul unei suprasolicitări. 

Descoperă mai jos toate avantajele pe care compresorul le oferă în exploatare. 

 

Te bucuri de o soluție de aer comprimat durabilă pentru că orice compresor Schneider este construit cu materiale de înaltă calitate ca tu să te poți bucura pentru mult timp de investiția făcută. Acest lucru conduce implicit la diminuarea costurilor de întreținere și rezistență sporită în exploatare.

Ai garanție 15 ani anticoroziune pentru vasul tampon.

 

Ai siguranța calității compresorului pentru că vasul tampon este realizat în conformitate cu standardul AD2000. Standardul AD2000 descrie în detaliu toate cerințele de siguranță care trebuie îndeplinite pentru a se conforma Directivei Europene privind echipamentele sub presiune.

Ai siguranță în timpul utilizării compresorului datorită comutatorului stea-triunghi cu care compresorul este echipat. Comutatorul stea-triunghi ajută la reducerea consumului de energie electrică și protejează instalația din atelier în cazul unei suprasolicitări. Acesta este prevăzut chiar și cu un întrerupător cu funcție de oprire de urgență. 

Comutatorul are și contor de ore de funcționare, astfel îți permite să știi în permanență cât ai utilizat compresorul și poți estima mai bine când trebuie să realizezi activitățile de întreținere sau schimbul de ulei.

Îl folosești fără griji pentru alimentarea utilajelor și sculelor din atelier pentru că are bloc de compresie cu 2 cilindri, 2 trepte de compresie și motor cu putere de 7.5 kW.

UniMaster UNM STS 1250-10-90 C este un compresor cu piston puternic ce face față unei utilizări îndelungate. Acesta asigură o presiune maximă de 10 bar, un debit refulat de 980 l/min, debit aspirat de 1.250 l/min și are vas tampon de 90 l.

Economisești spațiu în atelier datorită designului vertical cu picioare de susținere. Compresorul va ocupa mai puțin spațiu în atelier, astfel încât să ai mai mult loc pentru utilaje.

Beneficiezi de un consum redus de energie datorită compresiei în 2 etape. Prin comprimare în 2 trepte și răcire intermediară se tinde către procesul izotermic de comprimare și se micșorează consumul de lucru mecanic, fapt ce conduce la un consum redus de energie.

Grupul de compresie este echipat cu răcitor intermediar și răcitor final.

Muncești fără griji pentru că este echipat cu presostat. Acesta are rolul de a opri compresorul atunci când acesta atinge presiunea maximă de 10 bar, iar atunci când presiunea scade până la 1,5-2 bar, acesta repornește compresorul.

Ai garanția eficienței maxime datorită curelei de antrenare V-belt care transmite toată puterea dezvoltată de motor către blocul de compresie.

Ai ușurință în operare datorită manometrului pentru presiunea vasului tampon și cuplei rapide integrate în exterior. Manometrul  permite citirea ușoară a valorilor pentru măsurarea presiunii rezervorului.

Beneficiezi de confort în utilizare datorită robinetului de evacuare a aerului comprimat ușor accesibil. Dar și evacuarea condensului se realizează ușor, prin intermediul purjorului aflat sub vasul tampon.

Stai fără griji pentru mult timp pentru că vasul tampon are un înveliș protector pentru rezistență sporită în timp.

 

Reduci uzura componentelor compresorului pentru că motorul acestuia funcționează la turație redusă. O uzură mai mică a componentelor compresorului conduce și la diminuarea costurilor de întreținere.

Nu depui efort considerabil pentru întreținere prin accesarea ușoară a tuturor pieselor care necesită întreținere.

 

Ai  stabilitate în prelucrare pentru că picioarele sunt rezistente și împiedică mișcarea compresorului în timpul lucrului. În plus, picioarele de susținere sunt prevăzute cu un cauciuc ce absoarbe vibrațiile.

 

Aplicații:

Pe lângă performanță, UniMaster UNM STS 1250-10-90 C vine cu o serie de avantaje care te ajută să reduci consumul de energie, să ai costuri reduse de întreținere, îți asigură utilizarea îndelungată și în siguranță a compresorului.

Schneider UniMaster UNM STS 1250-10-90 C este un compresor cu piston cu vas tampon vertical ce poate fi folosit atât în atelierele de prelucrarea lemnului, cât și în atelierele pentru reparații auto sau alte domenii.

 • Alimentare șurubelnițe cu impact și șurubelnițe cu clichet (îmbinări prin înșurubare, ideale pentru prelucrarea metalelor, operații de montaj, ateliere de reparații, autovehicule și camioane, inginerie mecanică)
 • Alimentare șurubelnițe drepte cu cap rotativ pentru strângerea sau slăbirea fitingurilor pentru șuruburi în plastic, metal, lemn sau alte materiale
 • Alimentare pistoale de bătut cuie (pereții din spatele mobilei, șipci de bordură, tavane din lemn, îmbinări lambă și uluc din plăci/panouri, lăzi, paleți, fixarea plintei în parchet, montajul baghetelor pentru geam sau uși, fixare elemente decorative din lemn)
 • Alimentare capsatoare pneumatice (tapițerie, materiale pentru îmbrăcarea canapelelor sau materiale de izolație, țesături, piele, cartoane, folii pe lemn sau plăci de PAL, pereții din spatele mobilei, capitonare uși)
 • Alimentare pistoale de gresat pentru lubrifierea autovehiculelor, mașinilor de prelucrare, sculelor, sistemelor de transport.
 • Alimentare pistol de nituit pentru construcția sistemelor de ventilație, a fațadelor, tablourilor electrice și automobilelor
 • Alimentare ciocan-daltă cu impact utilizat pentru curățarea și îndepărtarea zidăriei din cărămidă, plăci ceramice, beton armat cu sticlă, blocuri goale pe dinăuntru
 • Alimentare dispozitive cu ace pentru îndepărtarea grosieră a ruginii, a zgurii de sudură și a vopselei, pentru prelucrarea pietrei, debavurarea cusăturilor de sudură, asperizarea suprafețelor și îndepărtarea resturilor de tencuială
 • Alimentare pistoale de suflat pentru curățarea sculelor și utilajelor de prelucrare în ateliere și fabrici de mobilă, în atelierele auto, construcții și renovare 
 • Alimentare pistol cu manometru pentru umflarea pneurilor
 • Alimentare pistoale de vopsit, de pulverizare (gresare, ungere, spălare cu jet, dezinfecție, pulverizare substanțe de conservare și protecția lemnului) 
 • Alimentare pistoale de injecție pentru îmbinări și lipiri (etanșare îmbinări în sticlă, lemn sau metal, etanșarea ochiurilor de geam pe poziție) 
 • Alimentare pistoale de sablare pentru sablare, curățarea ruginii, asperizare, mătuire, compactare etc. Pot fi utilizate pentru prelucrarea suprafețelor din metal, beton, zidărie din cărămidă, gresie și lemn.

 

Greutate 199 kg
Debit refulat

980 l/min

Presiune de lucru

Putere electrica

7.5 kW

Tensiunea de alimentare

400 V

Debit aspirat

1250 l/min

Volum vas tampon

90 l

Nivel de zgomot

84 dB(A)

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Compresor stationar cu piston Schneider UniMaster UNM STS 1250-10-90 C”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *