Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Despre noi

De peste 60 de ani, inginerii austrieci dezvoltă soluții tehnice care fac echipamentele Felder Group mai fiabile, mai precise și mai ușor de utilizat. Utilajele, sculele și accesoriile produse în fabricile din Austria și Germania sunt folosite și apreciate în întreaga lume de către cei mai mari producători industriali, dar și de sute de mii de ateliere de tâmplărie și fabrici de mobilă care au nevoie de un partener puternic și de încredere.

TRADIȚIE

Felder Group este o afacere de familie și produce de peste 60 de ani utilaje pentru producția de mobilă. Filozofia de brand a companiei este: Tradiție și inovație pentru prelucrarea perfectă a lemnului. Produsele companiei sunt apreciate în întreaga lume nu doar pentru precizia și calitatea pe care acestea le oferă în prelucrare, ci și pentru dezvoltarea de noi tehnologii care ușurează procesul de producție și oferă un grad ridicat de productivitate și fiabilitate.

Inovație

În centrul de cercetare-dezvoltare de lângă Innsbruck, inginerii austrieci continuă să proiecteze soluții tehnice care fac utilajele Felder Group mai robuste, mai fiabile, mai precise și mai ușor de utilizat. Sistemul de glisare al mesei mobile X-Roll®, sistemul de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide®, arborele de rindeluire Silent-Power® cu cuțite de tăiere dispuse elicoidal, sistemul de prevenire a accidentelor la fierăstrăul circular PCS® sau sistemul de schimbare rapidă a axului de frezare sunt doar câteva exemple care dovedesc angajamentul pentru inovare continuă al companiei. Majoritatea acestor invenții sunt patentate și au primit numeroase premii și distincții naționale și internaționale.

Precizia

Fiecare dintre noi dorește calitate și știm cât de greu este de obținut. Totul începe cu prima tăiere pentru că ea determină calitatea produsului finit. Noi suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem, de exemplu, ca masa glisantă a fierăstrăului circular de formatizat să funcționeze impecabil, iar tăierea să fie precisă, în cote și fără „ciupituri”. De aceea, Felder Group impune cele mai exigente standarde de calitate, folosește cele mai bune materiale și dezvoltă cele mai bune soluții tehnice. Așa cum bine a spus cineva, calitatea nu este un accident. Noi muncim zi de zi pentru ca tu să ai parte de clienți mulțumiți.

Garanții unice prin programul G+

Datorită faptului că sunt produse 100% în Austria și Germania și pentru că experiența ne-a arătat că utilajele Felder Group sunt mai bune și merită cele mai mari garanții, acestea beneficiază de garanții internaționale extinse, precum – 3 ani garanție Felder, 3 ani garanție Format4, 2 ani garanție Hammer, 3 ani garanție Mayer, 10 ani garanție la sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll®, 6 ani garanție la sistemul Easy-Glide® de înclinare a grupurilor principale de prelucrare, precum și 3 ani pentru Silent-Power®, arborele de rindeluire cu cuțite dispuse elicoidal. Pentru că noi, de 60 de ani, zi de zi, gândim, proiectăm, producem și livrăm în toată lumea utilaje de cea mai bună calitate.

Consultanță de specialitate

Consultanții noștri înțeleg că fiecare client este diferit și îți vor propune încă de la început doar soluții 100% adaptate specificului firmei tale. Iată de ce vei primi întotdeauna nu doar simple sfaturi, ci soluții tehnice și comerciale care să îți asigure dezvoltarea pe termen lung a afacerii. O mare parte a succesului internațional a grupului Felder Group se datorează capacității sale de a asculta clientul și de a-i oferi soluții tehnice adaptate pe termen lung, nu doar utilaje pentru producție. Fă cunoștință cu echipa Felder Gruppe România aici.

Soluțiile complete pentru producție adaptate fiecărei nevoi și etape de dezvoltare

Utilaje unice pentru nevoi unice! Specificul de producție al Felder Group permite fiecărui potențial client să-și configureze utilajul dorit în funcție de bugetul și specificul de producție al fiecăruia. Indiferent dacă deții un mic atelier sau o firmă cu sute de angajați și dorești să prelucrezi lemn, PAL sau MDF, există o soluție Felder Group pentru afacerea ta în funcție de etapa de dezvoltare în care te afli.

Finanțare flexibilă a investiției prin programul Flex-Fin®

Flexibilitate maximă pentru dezvoltarea afacerii tale: indiferent dacă dorești să plătești în rate, prin credit bancar, leasing sau fonduri europene, în România sau direct în Austria, în 2 sau 36 rate, poți alege soluția cea mai potrivită pentru ca afacerea ta să crească. Felder Gruppe, împreună cu partenerii săi selectați, îți va pune la dispoziție toate informațiile și calculațiile necesare, în condiții de transparență deplină.

Vezi toate formele de finanțare pe care ți le punem la dispoziție aici

Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Investind într-un utilaj din grupul Felder Gruppe poți fi sigur că vei primi un pachet complet de servicii ce înseamnă mai mult decât simpla livrare a utilajului comandat. Noi credem că, de fapt, relația de colaborare abia atunci începe, iar promisiunile făcute de noi la început vor fi respectate până în cel mai mic detaliu. Serviciul unic Blitz Service de asistență tehnică (în perioada de garanție și post-garanție) cuprinde servicii, precum instalare utilaj, instruire personal, reparații și piese de schimb disponibile pe tot teritoriul României.

Încrederea clienților

Renumele Felder ne obligă. De peste 60 de ani, zeci de mii de clienți ne-au acordat încrederea și nu au fost dezamăgiți. Astăzi, îți oferim o gamă completă de utilaje, scule, accesorii și asistență tehnică, permanent îmbunătățită, pentru ca tradiția și bunul renume Felder să fie respectate și de acum încolo. Nu ezita să ne ceri referințe: te vom pune în legătură cu cel mai apropiat client Felder din zona ta pentru a putea afla direct de la el dacă ne-am ținut de cuvânt. Descoperă și poveștile acestora aici

Mărcile Felder Group

Soluții profesionale pentru producția de mobilă pentru firmele mici și mijlocii
Soluții industriale pentru producția de mobilă pentru firme mijlocii și mari
Soluții economice pentru producția de mobilă pentru micile ateliere
Fierăstraie industriale de tăiat în pachet pentru lemn și aluminiu
Serviciul de asistență tehnică în garanție și post-garanție, instruire și piese de schimb
Program training și consultanță avansată pentru utilaje și software

Portofoliu

Utilaje: 160 de modele și peste 500 de posibilități de configurare

Gama de utilaje, mașini și echipamente pentru prelucrarea lemnului, PAL-ului și MDF-ului cuprinde soluții dedicate atât atelierelor mici și mijlocii, cât și companiilor mari. Cele 4 branduri cuprind peste 160 de modele de utilaje care pot fi configurate conform nevoilor și cerințelor tale de producție cu ajutorul celor peste 500 de opțiuni, indiferent de mărimea afacerii tale.

Peste 700 de tipuri de scule de prelucrare

De la cuțite profilate, burghie, capete de frezare și pânze circulare, până la scule pentru CNC, îți propunem până la peste 700 de tipuri de scule pentru lemn, PAL sau MDF care te pot ajuta să obții prelucrările de calitate dorite.

Peste 1.000 de accesorii pentru prelucrare

Oricare ar fi nevoia ta, la Felder Group găsești peste 1.000 de accesorii pentru lemn, PAL sau MDF pentru activități precum: tăiere, aplicare cant, frezare, șlefuire, lipire și fixare, măsurare, asamblare, montaj, curățare și întreținere etc.

Echipamente și dispozitive pentru spațiul de lucru

Pentru că uneori performanța unui utilaj nu este de ajuns, Felder Group îți propune și dispozitive auxiliare menite să te ajute în activitatea de zi-cu-zi în atelier, precum mese cu reglare pe înălțime, dispozitive de avans mecanic și sisteme de manipulare.

Soluții de automatizare a producției

În era industrializării 4.0, inginerii Felder dezvoltă soluții tehnice inovatoare pentru optimizarea producției atât la nivel industrial (Industry 4.0), cât și în producția clasică (Craft 4.0): realitate augmentată în prelucrarea CNC, imprimante și scannere pentru comunicarea între mașini, sisteme automate de încărcare și roboți pentru manipularea pieselor, soluții software de proiectare etc.

Sisteme de exhaustare

Un atelier curat și fără resturi de material înseamnă și un atelier mai sănătos pentru operatori, precum și o funcționare optimă a utilajelor, de aceea Felder Group îți pune la dispoziție două game de sisteme de exhaustare, profesionale și industriale, adaptate nevoilor tale din atelier.