SKU: 05.3.010

Dispozitiv de avans mecanic expert FELDER F-38 cu 3 role, cu 8 viteze pre-definite, lățimea rolelor 60 mm, diametrul rolelor Ø 120 mm, cu puterea motorului de 0.45 kW, 1×230 V, 50 Hz

3.962,63 lei fără TVA

Livrare în 7-21 zile lucrătoare

Felder F-38: viteză de avans constantă, ghidare perfectă a piesei

Uneori, să ai utilaje performante în atelier nu este de ajuns. Un dispozitiv de avans mecanic al piesei poate fi un real ajutor în prelucrarea de zi cu zi.

Dispozitivul de avans mecanic Felder F-38 îți permite realizarea de prelucrări de precizie în condiții de siguranță datorită vitezei de avans constante și a ghidării perfecte a piesei. Indiferent de numărul de piese prelucrate, vei obține aceeași calitate de fiecare dată cu ajutorul lui F-38.

 

✓   Calitate austriacă dovedită

Dispozitivul de avans mecanic Felder F-38 este produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

✓   Garanții extinse

Beneficiezi de 3 ani garanție extinsă Felder prin Programul G+ al Felder Gruppe România pentru investiția ta.

✓   Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓   Dedicat atelierelor mici și mijlocii

Dispozitivul de avans mecanic Felder F-38 este de un real ajutor în atelierele sau fabricile de mobilă mici și mijlocii care folosesc utilaje de prelucrare individuale sau combinate pentru îndreptare, frezare și tăiere.

 

Ai precizie și confort în operare: viteză de avans constantă, ghidare perfectă a piesei

Dispozitivul de avans mecanic este echipat cu motor monofazic de 0.45 kW și are viteză de alimentare variabilă (înainte/ înapoi). 

În funcție de nevoile tale de prelucrare și tipul lemnului poți alege din 8 viteze de avans 3.2/6.3/8.3/12.5/16.7/25.0/32.0/63.0 m/min. Te bucuri de precizie în prelucrare datorită celor 3 role de contact cu diametru de 120 mm și lățime de 60 mm care îți garantează o ghidare perfectă a piesei. Astfel, reduci semnificativ și erorile umane de operare.  

 

 

Poți produce mai mult: lucrezi mai repede și cu mai puțin efort

Folosirea unui dispozitiv de avans mecanic eliberează operatorul de o serie de sarcini precum menținerea direcției corecte și precise a piesei, menținerea unei viteze și a unei presiuni de avans constante a piesei, lucru dificil pentru anumite esențe de lemn sau pentru piesele cu grosimi mari.

 

Ai siguranță sporită: reducerea riscului de rănire în timpul prelucrării

Folosirea unui dispozitiv de avans mecanic îți permite realizarea prelucrărilor în siguranță, fie că vorbim de frezare, șlefuire, îndreptare sau tăiere. Folosirea unui dispozitiv de avans mecanic reduce semnificativ riscurile de rănire întrucât mâinile operatorului nu mai sunt în apropierea grupurilor de prelucrare așa cum se întâmplă în utilizarea normală a utilajelor.

 

Câștigi timp: montare și demontare ușoară cu sistemul de rabatare

Cu Felder F-38 nu vei avea probleme cu instalarea și demontarea lui în timpul prelucrărilor datorită sistemului de rabatare cu care este echipat. Astfel, tu poți lasă dispozitivul de avans montat permanent pe mașină sau îl poți înclina cu ușurință în exterior atunci când nu ai nevoie de el.

 

 

Greutate 57,4 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dispozitiv de avans mecanic expert FELDER F-38 cu 3 role, cu 8 viteze pre-definite, lățimea rolelor 60 mm, diametrul rolelor Ø 120 mm, cu puterea motorului de 0.45 kW, 1×230 V, 50 Hz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *