SKU: 05.0.106

Dispozitiv de avans mecanic industrial FELDER Variofeed 4 cu 4 role, 2 stative, 3×400 V, 50 Hz

8.254,68 lei fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Felder Variofeed 4: Prelucrări perfecte cu minim de efort

Uneori, să ai utilaje performante în atelier nu este de ajuns. Poți crește calitatea pieselor finite și prelucra cu mai puțin efort într-un timp mai scurt cu ajutorul unui dispozitiv de avans mecanic al piesei.

Dispozitivul de avans mecanic Felder Variofeed 4 poate fi ajutorul tău de zi cu zi în producție pentru că asigură alimentarea într-un ritm constant a mașinii de prelucrare a lemnului cu material, asigură ghidarea cu precizie a piesei de prelucrat, crește productivitatea muncii, oferă confort în operare și conduce la creșterea calității produselor finite.

 

✓   Calitate austriacă dovedită

Dispozitivul de avans mecanic Felder Variofeed 4 este produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

✓   Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓   Dedicat atelierelor mici și mijlocii

Dispozitivul de avans mecanic Felder Variofeed 4 este de un real ajutor în atelierele mici și mijlocii care folosesc utilaje de prelucrare individuale sau combinate de frezare, îndreptare și tăiere.

 

Produci mai repede și mai eficient: viteză variabilă, motor puternic indiferent de esența lemnului

În funcție de nevoile tale de prelucrare și de tipul lemnului pe care îl prelucrezi, poți alege viteza de avans între 3 – 18 m/min și ai siguranța unei prelucrări precise chiar și la cea mai mare viteză de avans.  

Dispozitivul este echipat cu 2 stative și are motor trifazic 3×400 V. 

 

 

Ai precizie și confort în operare: viteză de avans constantă, 4 role de contact

Te bucuri de precizie în prelucrare datorită celor 4 role de contact cu diametru de 120 mm și lățime de 60 mm care îți garantează o ghidare perfectă a piesei. Astfel, reduci semnificativ erorile umane de operare și beneficiezi de un grad ridicat de calitate a piesei.

 

Ai garanția pieselor curate: role din cauciuc

Dispozitivul de avans mecanic este prevăzut cu role de ghidare din cauciuc, astfel poți avea siguranța că acestea nu vor lăsa urme pe piesa prelucrată.

 

Ai siguranță sporită: reducerea riscului de rănire în timpul prelucrării

Folosirea unui dispozitiv de avans mecanic îți permite realizarea prelucrărilor în siguranță, fie că vorbim de frezare, șlefuire sau îndreptare. Folosirea unui dispozitiv de avans mecanic reduce semnificativ riscurile de rănire întrucât mâinile operatorului nu mai sunt în apropierea grupurilor de prelucrare așa cum se întâmplă în utilizarea normală a utilajelor.

 

Câștigi timp: funcție de rabatare în afara zonei de lucru atunci când nu este utilizat

Cu Felder Variofeed 4 nu vei avea probleme cu montarea și demontarea lui în timpul prelucrărilor datorită sistemului de rabatare cu care este echipat. Astfel, poți lasă dispozitivul de avans montat permanent pe mașină și îl poți înclina cu ușurință în exterior atunci când nu ai nevoie de el.

 

 

Greutate 84,2 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dispozitiv de avans mecanic industrial FELDER Variofeed 4 cu 4 role, 2 stative, 3×400 V, 50 Hz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *