SKU: 05.0.011

Dispozitiv de avans mecanic standard FELDER S308 cu 3 role, cu 8 viteze pre-definite, lățimea rolelor 60 mm, diametrul rolelor Ø 120 mm, cu puterea motorului de 0.75 kW, 3×400 V, 50 Hz

3.923,40 lei fără TVA

Livrare în 7-21 zile lucrătoare

Felder S308: Prelucrări de precizie în condiții de siguranță

Uneori, să ai utilaje performante în atelier nu este de ajuns. Un dispozitiv de avans mecanic al piesei poate fi un real ajutor în prelucrarea de zi cu zi, mai ales dacă prelucrezi piese din lemn de esență tare sau piese cu grosimi mari.

Utilizarea unui dispozitiv de avans asigură alimentarea mașinii de prelucrare a lemnului cu material într-un ritm constant, asigurând ghidarea cu precizie a piesei de prelucrat. Un dispozitiv de avans mecanic crește productivitatea muncii, oferă confort în operare și conduce la creșterea calității produselor finite. 

Dispozitivul de avans mecanic Felder S308, pentru mașinile de frezat și abricht, îți permite realizarea de prelucrări de precizie în condiții de siguranță datorită vitezei de avans constante și a ghidării perfecte a piesei, cu confort sporit.

✓   Calitate austriacă dovedită

Dispozitivul de avans mecanic Felder S308 este produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

✓   Garanții extinse

Beneficiezi de 3 ani garanție extinsă Felder prin Programul G+ al Felder Gruppe România pentru investiția ta.

✓   Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓   Dedicat atelierelor mici, pentru mașini de frezat și abricht

Dispozitivul de avans mecanic Felder S308 este de un real ajutor în atelierele mici care folosesc utilaje de prelucrare individuale sau combinate. Compatibil cu mașinile de frezat Hammer, mașinile de îndreptat și rindeluit la grosime și combinate cu 5 operații Hammer, precum și fierăstraie cu masă mobilă Hammer K3.

 

Îți crești productivitatea: 8 viteze de avans, 3 role de contact

Dispozitivul de avans mecanic este echipat cu motor trifazic de 0.75 kW și are viteză de alimentare variabilă (înainte/ înapoi).

În funcție de nevoile tale de prelucrare și de tipul lemnului pe care îl prelucrezi, poți alege din 8 viteze de avans 2.5/5.5/7/11/14/21/27/54 m/min. Te bucuri de precizie în prelucrare datorită celor 3 role de contact cu diametru de 120 mm și lățime de 60 mm, care îți garantează o ghidare perfectă a piesei.

Ai garanția preciziei: avans constant al piesei

Utilizarea unui dispozitiv de avans mecanic te ajută să reduci semnificativ și erorile umane de operare datorită avansului constant al piesei. Felder S308 te scutește de efortul de a menține direcția corectă a piesei, viteza și presiunea necesară pentru prelucrarea acesteia.

Ai siguranță sporită: reduci riscului de rănire în timpul prelucrării

Folosirea unui dispozitiv de avans mecanic îți permite realizarea prelucrărilor în siguranță, fie că vorbim de frezare, șlefuire, îndreptare sau tăiere. Folosirea unui dispozitiv de avans mecanic reduce semnificativ riscurile de rănire întrucât mâinile operatorului nu mai sunt în apropierea grupurilor de prelucrare așa cum se întâmplă în mod normal.

Câștigi timp: funcție de rabatare atunci când nu folosești dispozitivul

De real ajutor, mai ales în cazul mașinilor universale de tâmplărie sau a celor combinate de tăiere și frezare, funcția de rabatare îți permite să rabatezi dispozitivul în afara zonei de lucru atunci când nu ai nevoie să lucrezi cu acesta.

Greutate 46,7 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dispozitiv de avans mecanic standard FELDER S308 cu 3 role, cu 8 viteze pre-definite, lățimea rolelor 60 mm, diametrul rolelor Ø 120 mm, cu puterea motorului de 0.75 kW, 3×400 V, 50 Hz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *