Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Felder

Felder

Utilajele pentru prelucrarea lemnului Felder sunt special concepute pentru atelierele mici și mijlocii. Oferind multiple posibilități de configurații și deținand numeroase avantaje tehnice unice în industrie, utilajele profesionale Felder sunt investiția preferată a firmelor orientate către calitate.

Felder

Utilajele profesionale pentru prelucrarea lemnului Felder sunt special concepute pentru atelierele mici și mijlocii.

Despre Felder

În 1956 Johann Felder proiectează și construiește primul utilaj Felder: o mașină combinată de îndreptare și rindeluire la grosime. Obiectivul său a fost să dezvolte o mașină care să fie eficientă, sigură în operare și precisă. În 1979 începe o nouă eră și primul CNC Felder este pus în funcțiune, iar în 1994 este produs primul fierăstrău circular cu masă mobilă de formatizat Felder care setează un nou standard în industrie.

Pionier în industria utilajelor pentru prelucrarea secundară a lemnului, de peste 65 de ani, Felder Group proiectează, produce și livrează soluții complete pentru producția de mobilă din lemn, PAL și MDF indiferent de mărimea firmei tale.

Utilajele, sculele și accesoriile sunt produse în Hall – Tirol și Lossburg – Lombach. Fabricile Felder Group sunt renumite în întreaga industrie pentru automatizarea aproape completă a liniilor de producție și folosirea celor mai noi tehnologii de producție și sisteme de calitate.