Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Festool

Festool este producătorul german numărul 1 în lume, al sculelor de mână profesionale destinate prelucrării și asamblării elementelor din lemn, PAL și MDF.

Festool

Scule de mână profesionale destinate prelucrării și asamblării elementelor din lemn, PAL și MDF.

Scule de mână și aspiratoare profesionale Festool

Scule de mână și aspiratoare profesionale Festool

Accesorii, consumabile și scule de prelucrare Festool

Accesorii, consumabile și scule de prelucrare Festool

Despre Festool

Înființat în 1925, încă de la început, producătorul german Festool a avut în vizor domeniul dulgheriei și tâmplăriei. În decursul istoriei de peste 95 de ani, a avut timp să își perfecționeze fiecare dintre cele peste 230 de scule pe care le produce în prezent, să înregistreze peste 350 de brevete și să obțină peste 80 de premii internaționale de design industrial și calitate. 

Compania oferă sisteme complete de prelucrare a lemnului, mobile și semistaționare, ce cuprind mașini pentru tâmplărie, aspiratoare profesionale, fierăstraie circulare, mașini de profilare și frezare, mașini de aplicat cant, mașini de găurit și înșurabat, precum și o gamă largă de accesorii și scule. 

În prezent, cu peste 3000 de angajați, Festool s-a impus cu succes la nivel internațional și operează în peste 58 de țări printre care SUA, Canada, Coreea de Sud, Regatul Unit, Franța și are mai multe fabrici în Germania.

Scule Festool