SKU: K3B

Fierăstrău circular cu masă mobilă HAMMER K3 basic cu înălțime de tăiere max. 103 mm

19.516,40 lei fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Fierăstrău circular cu masă mobilă Hammer K3 basic: Calitate și precizie în cele mai mici spații

Fierăstraiele circulare Hammer K3 au fost special proiectate pentru a oferi soluții accesibile pentru atelierele mici. Așadar, dacă ești la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, fierăstrăul circular Hammer K3 basic are o structură robustă care oferă toate avantajele necesare unei prelucrări de calitate: fiabilitate, tăieri precise de fiecare dată și stabilitate maximă chiar și la cel mai înalt nivel de solicitare.

Hammer K3 basic îți asigură începutul perfect în producția de mobilă:

Soluție accesibilă pentru producătorii mici de mobilă

Fierăstrăul circular Hammer K3 basic este destinat atelierelor mici care își doresc calitate și precizie într-un spațiu redus.

Calitate austriacă

Fierăstrăul circular cu masă mobilă Hammer K3 basic este produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

Garanție extinsă 2 ani Hammer

Beneficiezi de 2 ani garanție Hammer prin programul G+ al Felder Gruppe România ca tu să ai siguranța utilizării sale fără griji pentru mai mult timp.

Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

Reglezi rapid și ușor cotele de prelucrare: roată de mână cu gradație pentru înălțimea și înclinarea pânzei

Toate utilajele grupului Felder Group sunt recunoscute pentru ușurința și în confortul în utilizare, iar cel mai mic fierăstrău din portofoliu, Hammer K3 basic, nu este mai prejos.

Deși toate reglajele cotelor se realizează manual, inginerii austrieci au asigurat un grad de confort ridicat în operare. Atât înălțimea de tăiere, cât și înclinarea pânzei se realizează cu ajutorul unei roți de mână cu precizie milimetrică care garantează siguranța respectării cotelor setate.

Rigla de bazare se reglează prin intermediul unui mâner pe un profil de oțel cu gradație cu precizie de 1 mm, iar blocarea acestuia se realizează cu un opritor precis.

Obții tăieri precise de fiecare dată: unitate de tăiere performantă, înălțime de tăiere de 103 mm

Unitatea de tăiere performantă oferă o înălțime de tăiere de 103 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 315 mm. Atunci când utilajul nu este în funcțiune, pânza poate fi coborâtă complet sub nivelul mesei.

Ai garanția eficienței maxime: puterea motorului transmisă integral

Cureaua de transmisie cu profil POLY-V transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către unitatea de tăiere. Astfel, ai garanția eficienței și preciziei în prelucrare de fiecare dată.

Ai stabilitate în prelucrare: masă fixă din fontă masivă

Cu Hammer K3 basic ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu masă fixă din fontă masivă. Aceasta este rezistentă la torsiune, absoarbe vibrațiile apărute în timpul prelucrării și contribuie astfel la calitatea ridicată a tăierii.

Ești mai flexibil și mai versatil în producție: poți tăia PAL și lemn cu același circular

Dacă prelucrezi și PAL și lemn, nu mai trebuie să investești într-un alt utilaj pentru că Hammer K3 basic poate fi echipat cu unitate de pretăiere (opțional) pentru panourile laminate. Unitatea de pretăiere este acționată de motorul principal și oferă o înălțime de incizare de 4 mm și posibilitatea utilizării unei pânze cu diametrul de până la 80 mm pe incizor și de până la 250 mm pentru pânza principală.

Cu fierăstrăul circular cu masă mobilă HAMMER K3 basic realizezi cu ușurință și precizie tăieri în unghi: înclinarea pânzei între 90° și 45°, riglă pentru tăieri transversale

Pânza poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45° și garantează tăieri precise. Opritorii predefiniți la pozițiile de 90° și 45° îți asigură poziționarea exactă a pânzei, iar afișarea pe o scală mare dimensionată te ajută să citești și să setezi cu ușurință valorile.

Reglabilă în orice poziție între -45° și + 45°, rigla pentru tăieri transversale cu fixare pe masa mobilă (900 mm) asigură tăieri în unghi precise, iar datorită riglei cu gradație, reglarea se realizează simplu și ușor. Cu ajutorul opritorului robust, plasat pe rigla transversală, vei realiza tăieri în unghi mult mai rapid și precis și vei câștiga timp în stabilirea unghiului 90° datorită poziției predefinite.

Ai dimensiuni optime de tăiere: masă mobilă de 950 mm, lățime de tăiere pe partea dreaptă de 700 mm

Fierăstrăul circular Hammer K3 basic este dotat în variantă standard cu masă mobilă din aluminiu anodizat de 950 mm cu profil multi-cameral care asigură rezistență la torsiune și evitarea jocului de prelucrare și poate fi încărcată la maximum fără a-i fi afectată glisarea lină și precisă.

În plus, dacă ai nevoie să prelucrezi piese cu o lungime mai mare de 950 mm, ai posibilitatea de a opta pentru echiparea fierăstrăului circular cu o masă mobilă din aluminiu anodizat de 1.250 mm.

Hammer K3 basic oferă o lățime de tăiere pe partea dreaptă de 700 mm și riglă de bazare din aluminiu anodizat care oferă suport atât pentru piesele cu dimensiuni mari, cât și pentru piesele înguste.

Tai precis și în siguranță: riglă de bazare pentru tăierea pe partea dreaptă cu poziție verticală și orizontală (standard)

Una dintre cele mai importante componente ale unui circular, rigla de bazare te poate ajuta să tai precis și în siguranță atât piese cu dimensiuni mari, cât și piese înguste.

În echipare standard, rigla de bazare de pe Hammer K3 basic te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

Poate fi poziționată cu ușurință oriunde între 0 – 700 mm pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu culisare pe profil din aluminiu.
Ai garanția preciziei milimetrice.
Cotele sunt ușor de citit.
Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste.

rigla de bazare K3B profil patrat

Obții mai mult suport pentru prelucrarea pieselor mari: prelungire de 750 mm pentru rigla transversală (opțional)

Pentru mai multă susținere în prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, poți configura circularul cu o prelungire telescopică a riglei transversale și astfel vei avea o lungime totală a riglei transversale de 1.650 mm care să te ajute să tai mai ușor piese cu lungimi mai mari.

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular cu masă mobilă Hammer K3 basic poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado cu până la 19.5 mm lățime și 180 mm diametru.

Economisești spațiu în atelier: design compact, amprentă mică la sol

Fiabil și solid, cu fierăstrăul circular Hammer K3 basic obții tăieri de calitate într-un spațiu redus datorită designului compact și a amprentei mici la sol.

În plus, poți opta pentru echiparea circularului cu dispozitiv pentru mutarea utilajului cu bară de ridicare și astfel vei putea muta cu ușurință circularul atunci când ai nevoie de mai mult spațiu.

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite, iar fierăstrăul circular cu masă mobilă Hammer K3 basic nu se lasă mai prejos. Acesta beneficiază de garanții extinse și îți va fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când vei decide să investești în noi soluții de prelucrare.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 310 kg
Înălțime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular cu masă mobilă HAMMER K3 basic cu înălțime de tăiere max. 103 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *