SKU: K900S

Fierăstrău circular de formatizat FELDER K 900 S cu masă mobilă X-Roll și înălțime de tăiere max. 133 mm

Livrare in 30 de zile

Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă Felder K 900 S: Ideal pentru prestatorii de servicii de debitare PAL, în condiții de utilizare intensă

Exigențele clienților privind precizia și menținerea reglajelor, precum și ușurința în utilizare, combinate cu tehnologiile de producție de ultimă oră, au dus la realizarea unui circular de maximă precizie care garantează prelucrări de calitate, la un preț accesibil: fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 900 S, ideal pentru prestatorii de servicii de debitare a panourilor de PAL, în condiții de utilizare intensivă.

Motorul puternic de 7,5 CP, unitatea de tăiere înclinabilă cu 3 viteze de rotație și reglarea electrică a înălțimii de tăiere, masa mobilă de 3.200 mm cu sistem de glisare X-Roll® și lățimea de tăiere pe partea dreaptă de 1.250 mm, sunt doar câteva dintre dotările standard care fac din K 900 S alegerea ideală pentru un regim de lucru intensiv. Sute de referințe disponibile în toată țara în aproape 20 ani.

 

  Calitate austriacă recunoscută

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

  3 ani garanție Felder

Prin garanțiile extinse oferite prin programul G+ al Felder Gruppe România lucrezi fără griji timp îndelungat pentru că beneficiezi de:

  • 3 ani garanție Felder pentru utilaj
  • 6 ani garanție pentru sistemul de înclinare a unității de tăiere Easy-Glide®
  • 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll®.

  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare, reparații, prin programul Blitz Service.

  Calitate și precizie garantate în condiții de utilizare intensivă

Fierăstrăul circular Felder K 900 S este special conceput pentru a răspunde la așteptările de productivitate ale prestatorilor de servicii de debitare PAL și producătorilor de mobilă mijlocii și mari, cu regim de utilizare intensivă.

 

Descoperă mai jos avantajele pe care ți le oferă în prelucrare fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 900 S și vezi dotările tehnice pentru care este soluția ideală pentru debitare PAL.

 

Ai garanția preciziei: fără abateri, fără pierderi de material

Folosite cu succes de peste 15 de ani în toată lumea, sistemele inovatoare X-Roll® și Easy-Glide® garantează precizie, stabilitate chiar și la cele mai mari sarcini de lucru și nu necesită gresare sau întreținere. Nu întâmplător, acestea beneficiază de 10 și respectiv 6 ani garanție internațională.

Ai garanția unei culisări extrem de line a mesei: sistem de glisare patentat X-Roll® cu puncte multiple de contact cu 10 ani garanție

Sistemul de glisare X-Roll® a fost special proiectat, astfel încât, prin repoziționarea inteligentă a rolelor cilindrice, presiunea de pe masă să fie optim distribuită pe toate punctele de contact, acest lucru ducând la rezistență mare la niveluri maxime de încărcare fără să afecteze culisarea lină și precisă. Profilul mesei mobile garantează maximum de rezistență la torsiune la orice temperatură datorită construcției. În plus, sistemul nu necesită gresare sau întreținere intensivă sau complexă, ci se poate folosi sistemul de exhaustare atașat utilajului.

 

 

Ai garanția unei înclinări exacte a pânzei: sistem brevetat Easy-Glide® cu 6 ani garanție

Sistemul Easy-Glide® de înclinare a unității de tăiere permite poziționarea repetată a grupului de tăiere fără a-i fi afectată precizia de lucru din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru. Sistemul este realizat dintr-un material policompozit folosit cu succes în industria spațială și militară. Acesta asigură o alunecare lină chiar și în cele mai dificile condiții de lucru și asigură imunitate împotriva rumegușului, astfel că acesta nu necesită eforturi sau costuri mari pentru întreținere. Sistemul Easy-Glide® mărește considerabil durata de operare și durata de viață a grupului de prelucrare.

 

 

Investești într-o soluție completă de prelucrare: incizor cu motor independent (standard)

Felder K 900 S este echipat cu unitate pretăietoare acționată de motor independent de 1.1 kw, fiind conceput special pentru prestatorii de servicii de debitare PAL sau producătorilor de mobilă din PAL cu un flux de lucru intensiv. Datorită reglajelor precise ale pânzei principale și ale incizorului de 0.1 mm ai garanția preciziei de fiecare dată.

 

 

Ai putere mare și eficiență maximă de tăiere: unitate de tăiere performantă, 3 viteze de rotație

Circularul Felder K 900 S este echipat standard cu un motor puternic de 7,5 cp pentru a garanta un nivel de performanță constant chiar și în cele mai solicitante sarcini de lucru. Datorită curelei de transmisie cu profil POLY-V, puterea dezvoltată de motor este transmisă aproape integral (98%) către grupul de prelucrare, iar structura unității din fontă masivă contribuie la menținerea stabilității în prelucrare și evitarea vibrațiilor de lucru.

 

 

Cu fierăstrăul circular de formatizat FELDER K 900 S cu masă mobilă X-Roll ai stabilitate în prelucrarea pieselor mari și grele: șasiu dublu ranforsat, masă fixă din fontă masivă

Cu Felder K 900 S ai garanția stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu șasiu dublu ranforsat și masă din fontă masivă rezistentă la torsiune care preia vibrațiile apărute în timpul prelucrării. Ai siguranța precizie și a tăierilor de calitate, cu zero abateri.

 

Poți prelucra piese cu înălțime mare: înălțime de tăiere 135 mm, 3 trepte de viteză

Unitatea de tăiere stabilă și compactă îți oferă o înălțime mare de tăiere de 135 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 400 mm. Ai mai multă flexibilitate și obții rezultate de calitate indiferent de tipul de material pe care îl prelucrezi pentru că unitatea de tăiere a fierăstrăului circular K 900 S are 3 trepte de viteză pe care le poți selecta în funcție de materialul pe care îl prelucrezi: 3.500/ 4.500/ 5.500 rpm.

 

Ai confort sporit în prelucrarea pieselor mari: masă mobilă de până la 3.200 mm, masă suport de 1.500 mm cu braț telescopic și riglă pentru tăieri transversale de până la 3.200 mm

Cu fierăstrăul circular cu masă mobilă Felder K 900 S poți prelucra cu efort redus panourile de dimensiuni mari sau grele datorită dimensiunilor generoase de lucru.

În echipare standard, circularul are masă cu lungime de 3.200 mm și masă suport cu rolă de preluare la capăt de 1.500 mm și riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm cu 1 opritori (opțional 3.200 mm cu 2 opritori). Rola de preluare de la capătul mesei suport asigură o încărcare ușoară a pieselor de lucru, iar cu ajutorul riglei telescopice pentru tăieri transversale și în unghi, realizezi cu ușurință și precizie tăieri transversale.

 

 

Reglezi ușor și precis înălțimea de tăiere și înclinarea pânzei: reglare electrică a înălțimii, roată de mână cu ceas indicator pentru înclinarea pânzei

Ușurința în operare și reglările simple și precise sunt esențiale pentru eficiența în prelucrare, mai ales atunci când regimul de lucru este unul intensiv. La fierăstrăul circular K 900 S reglarea înălțimii de tăiere se face electric prin acționarea unui buton în sensul dorit, iar înclinarea pânzei se realizează prin acționarea unei roți de mână, cota obținută fiind vizibilă cu ajutorul unui ceas indicator. Precizia oferită în ambele cazuri este de 0,1 mm.

 

Tai cu ușurință piese cu lățimi mari sau foarte înguste: riglă de bazare înclinabilă, 1.250 mm lățime de tăiere pe partea dreaptă

Lățimea de tăiere pe partea dreaptă este de 1.250 mm în dotare standardÎn echipare standard ceea ce te ajută să lucrezi cu mai mult confort piesele cu dimensiuni mari. Împreună cu rigla de bazare robustă și precisă, ai garanția preciziei atât pentru piesele mari, cât și pentru piese mici și înguste.

Rigla de bazare te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

 • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu culisare pe bară rotundă din aluminiu.
 • Ai garanția preciziei milimetrice.
 • Cotele sunt ușor de citit.
 • Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
 • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste.
 • Poate fi rabatată în afara mesei de lucru atunci când ai nevoie de toată suprafața de lucru pentru prelucrarea pieselor cu dimensiuni foarte mari.
 • O poți echipa cu dispozitiv cu afișaj digital pentru citirea cotelor cu precizie de 0.1 mm pentru mai mult confort și timp mai rapid de reglare a lățimii de tăiere (opțional). Aceasta se montează pe capota riglei de bazare și permite rotirea ecranului la 90° pentru vizibilitate mare din orice punct a zonei de lucru. Dispozitivul detectează automat poziția riglei de bazare atunci când este în poziție verticală și orizontală.

 

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular K 900 S poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado de până la 19,5 mm lățime.

 

 

Lucrezi curat, fără grija rumegușului sau prafului în atelier: braț superior de exhaustare

Pentru a lucra într-un mediu sănătos și pentru a scăpa de disconfortul creat de rumegușul și praful din atelier rezultat în urma prelucrării, fierăstrăul K 900 S este dotat standard cu braț superior de exhaustare cu protecție la pânză, reglabil în înălțime și posibilitate de pivotare în afara suprafeței de lucru (0°-90°).

 

Ai parte de rezultate perfecte pentru mult timp: fiabilitate și valoare mare de revânzare

Toate utilajele Felder Gruppe pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite. Datorită designului robust și a calității materialelor folosite în construcția sa, ai parte de rezultate perfecte pentru mai mult timp și valoare mare de revânzare atunci când te vei hotărî să faci următorul pas în dezvoltarea afacerii tale. În plus, ai costuri minime de întreținere datorită tehnologiei de ultimă generație cu care este dotat.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 745 kg
Înălțime de tăiere

Lungime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular de formatizat FELDER K 900 S cu masă mobilă X-Roll și înălțime de tăiere max. 133 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *