SKU: K940S

Fierăstrău circular de formatizat FELDER K 940 S cu masă mobilă X-Roll și înălțime de tăiere max. 133 mm, reglare electronică Power-Drive

Livrare în 2-4 zile lucrătoare | 1 buc

Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă Felder K 940 S: Tai precis, fără imperfecțiuni și fără pierderi de fiecare dată, în condiții de utilizare intensivă

Exigențele clienților privind precizia și menținerea reglajelor, precum și ușurința în utilizare, combinate cu tehnologiile de producție de ultimă oră, au dus la realizarea fierăstrăului circular Felder K 940 S.

Felder K 940 S a fost special proiectat pentru obținerea de rezultate perfecte în condiții de utilizare intensivă, astfel că vârful de gamă din seria Felder 900 impresionează cu un design modern și robust, ușurință și confort în utilizare, performanță si precizie superioară de tăiere.

Unitatea de tăiere înclinabilă cu sistem Easy-Glide® cu 3 viteze de rotație și 133 mm înălțime de tăiere cu reglare electrică, masa mobilă de până la 3.700 mm cu sistem de glisare X-Roll®, lățimea de tăiere pe partea dreaptă de până la 1.250 mm și motorul puternic de până la 10 kW, sunt doar câteva dintre dotările prin care K 940 S face diferența în regim de lucru intensiv.

 

  Calitate austriacă recunoscută

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

   Garanții extinse prin Programul G+

Prin garanțiile extinse oferite prin programul G+ al Felder Gruppe România lucrezi fără griji timp îndelungat pentru că beneficiezi de:

  • 3 ani garanție Felder pentru utilaj
  • 6 ani garanție pentru sistemul de înclinare a unității de tăiere Easy-Glide®
  • 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll® 

  Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

   Calitate și precizie garantate în condiții de utilizare intensivă

Destinat unui nivel profesional, fierăstrăul circular Felder K 940 S este special conceput pentru a răspunde așteptărilor de productivitate ale producătorilor de mobilă și prestatorilor de servicii de debitare lemn și PAL, în condiții de utilizare intensivă. Dotările profesionale ale K 940 S garantează fiabilitate și flexibilitate pentru mult timp.

 

 

Ai garanția preciziei: masă mobilă cu sistem brevetat de glisare X-Roll®, înclinarea unității de tăiere cu sistem Easy-Glide®

În dezvoltarea fierăstrăului circular Felder K 940 S, inginerii austrieci s-au gândit la fiecare detaliu, astfel încât tu să te bucuri de rezultate impecabile de tăiere pentru mult timp. Echipat cu inovații tehnologice superioare și unice în lume, circularul Felder K 940 S te ajută să reduci pierderile de materiale, să prelucrezi cu confort sporit și să fii flexibil.

Culisare lină și precisă a mesei mobile: sistem X-Roll® pentru glisarea mesei mobile cu 10 ani garanție

Sistemul brevetat X-Roll® garantează culisarea lină a mesei mobile indiferent de încărcătură sau de ritmul de lucru pentru că a fost special proiectat pentru a rezista la niveluri maxime de încărcare: prin repoziționarea inteligentă a rolelor cilindrice, presiunea de pe masă este optim distribuită pe toate punctele de contact, fără să fie afectată culisarea lină și precisă. Profilul mesei mobile garantează maximum de rezistență la torsiune la orice temperatură datorită construcției. În plus, sistemul nu necesită gresare sau întreținere intensivă sau complexă, ci se poate folosi sistemul de exhaustare atașat utilajului.

Nu întâmplător, sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll® are o garanție de 10 ani.

 

 

Înclinarea exactă a pânzei: sistem brevetat Easy-Glide® cu 6 ani garanție    

Felder K 940 S este echipat cu unitatea de tăiere performantă cu care poți să realizezi tăieri în unghi cu maximă precizie datorită înclinării pânzei între 90°- 45° prin sistemul brevetat Easy-Glide® de înclinare a unității de tăiere. Easy-Glide® permite poziționarea repetată a grupului de tăiere fără a-i fi afectată precizia de lucru din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru. În plus, datorită costurilor de mentenanță 0, mărește considerabil durata de operare și durata de viața a grupului de prelucrare.

 

 

Ai stabilitate în prelucrarea pieselor grele: șasiu dublu ranforsat, masă din fontă masivă

Felder K 940 S îți oferă garanția stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu șasiu dublu ranforsat și masă din fontă masivă rezistentă la torsiune care preia vibrațiile apărute în timpul prelucrării. Ai siguranța precizie și calității tăierii, cu zero abateri.

 

Ai putere mare și eficiență maximă: motor de până la 10 kW, putere transmisă aproape integral unității de tăiere

Felder K 940 S este echipat standard cu un motor puternic de 7,5 kW și opțional poate fi configurat cu motor de 10 kW pentru a garanta un nivel de performanță constantă în condiții de utilizare intensivă datorită curelei de transmisie cu profil POLY-V care transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către grupul de prelucrare. Astfel, vei avea garanția eficienței în prelucrare, indiferent de sarcina primită.

 

 

 

 

Poți prelucra piese cu înălțime mare: înălțime de tăiere 133 mm, 3 trepte de viteză

Unitatea de tăiere stabilă și compactă îți oferă o înălțime mare de tăiere de 133 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 400 mm. Ai mai multă flexibilitate și obții rezultate de calitate indiferent de tipul de material pe care îl prelucrezi pentru că unitatea de tăiere a fierăstrăului circular Felder K 940 S are 3 trepte de viteză pe care le poți selecta în funcție de materialul pe care îl prelucrezi: 3.500/ 4.500/ 5.500 rpm.

 

Prelucrezi cu ușurință piese mari și grele: dimensiuni generoase de prelucrare

Vârful de gamă al seriei Felder 900 surprinde cu dimensiuni generoase de prelucrare care îți permit să lucrezi cu mai multă ușurință piese grele și cu dimensiuni mari.

Masă mobilă de până la 3.700 mm (opțional)

Felder K 940 S este dotat standard cu masă mobilă cu lungime de 2.500 mm, dar poți opta pentru masă cu lungime de 2.050 mm, 2.800 mm, 3.200 mm și 3.700 mm realizată din aluminiu anodizat, cu structură internă ranforsată pentru sarcini mari și canale pentru fixarea de manete sau accesorii de prindere.

Masă suport de 1.500 mm și riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm (standard)

Pentru suprafață mai mare de sprijin în prelucrarea pieselor de mari dimensiuni, Felder K 940 S este configurat standard cu masă suport de 1.500 mm cu rolă de preluare la capăt și riglă pentru tăieri transversale cu braț telescopic. Folosind masa suport, ai posibilitatea de a prelucra piese mari și grele cu efort redus pentru că ai mai mult suport pentru piesa de lucru, iar rola de preluare de la capătul mesei asigură o încărcare mai ușoară.

Riglă pentru tăieri transversale de 3.200 mm cu doi opritori (opțional)

Cu ajutorul riglei telescopice pentru tăieri transversale și în unghi de 90°- 45° cu un opritor și lungime de 2.600 mm în configurație standard, realizezi cu ușurință și precizie tăieri transversale. Dacă ai nevoie de suport mai mare, opțional, poți înlocui rigla transversală cu una mai mare, de 3.200 mm cu 2 opritori și opritor cu afișaj digital (opțional).

 

Cu fierăstrăul circular de formatizat FELDER K 940 S cu masă mobilă X-Roll tai cu ușurință piese cu lățimi mari sau foarte înguste: riglă de bazare înclinabilă cu reglare manuală sau electrică

Lățimea de tăiere pe partea dreaptă este de 800 mm în dotare standard (1.250 mm opțional) ceea ce te ajută să lucrezi mai ușor piesele cu dimensiuni mari. Împreună cu rigla de bazare robustă și precisă, ai garanția preciziei atât pentru piesele mari, cât și pentru piese mici și înguste.

Rigla de bazare te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

 • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu glisare pe bară rotundă din oțel.
 • Ai garanția preciziei milimetrice.
 • Cotele sunt ușor de citit.
 • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau tai piese subțiri sau înguste.
 • Poate fi rabatată în afara mesei de lucru atunci când ai nevoie de toată suprafața de lucru pentru prelucrarea pieselor cu dimensiuni foarte mari.
 • O poți echipa cu dispozitiv cu afișaj digital pentru citirea cotelor cu precizie de 0.1 mm pentru mai mult confort și timp mai rapid de reglare a lățimii de tăiere (opțional). Aceasta se montează pe capota riglei de bazare și permite rotirea ecranului la 90° pentru vizibilitate mare din orice punct al zonei de lucru.
 • Poți opta și pentru reglare electrică cu panou de comandă și control digital. Aceasta îți oferă precizie de 0,1 mm. În materialul video de mai jos poți vedea cât de simplu și rapid setezi lățimea de tăiere pe partea dreaptă și cât de lină și precisă este mișcarea riglei de bazare electronice.

 

 

Ești mai flexibil în prelucrare: poți debita PAL și realiza caneluri

Cu fierăstrăul circular Felder K 940 S poți realiza mai mult și poți să fii mai flexibil și versatil în prelucrare. Dacă ai o producție mixtă, circularul Felder K 940 S îți permite să prelucrezi cu ușurință și lemn și panouri conglomerate, precum PAL și MDF și poți realiza caneluri pentru îmbinare fără să fie nevoie să investești în utilaje adiționale.

Unitate pretăietoare (incizor) cu motor independent, înălțime de pretăiere 5 mm (opțional)

Când vine vorba de prelucrarea panourilor din PAL/MDF, ai garanția obținerii tăierilor perfecte, fără ciupituri sau fără urme inestetice cauzate de spargerea melaminei, pentru că Felder K 940 S poate fi echipat cu unitate pretăietoare acționată de un motor independent de 1,1 kW, cu o înălțime de incizare de 5 mm. Unitatea permite utilizarea de pânze incizoare cu diametru maxim 120 mm (cu pânza principală Ø 350 mm), are viteză de rotație constantă de 9.800 r.p.m și poate fi reglată mecanic atât vertical, cât și lateral.

Pentru siguranța sporită a operatorului, atunci când pânza incizoare este ridicată, se poate monta o bandă LED care avertizează operatorul.

Poți folosi freză dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular K 940 S poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado de până la 19,5 mm lățime și diametru maxim 229 mm.

 

 

Ai confort sporit în prelucrare: reglare electrică a pânzei principale

Ușurința în operare și reglările simple și precise sunt esențiale pentru eficiența în prelucrare, mai ales atunci când regimul de lucru este unul intensiv. Standard, la fierăstrăul circular Felder K 940 S reglarea înălțimii de tăiere se face electric prin acționarea unui buton în sensul dorit, iar înclinarea pânzei se realizează manual de pe batiul mașinii cu roată de mână.

 

 

Dacă dorești mai mult confort și precizie în reglarea înălțimii și a înclinării pânzei, poți opta pentru pachet de control Power-Drive. Acesta îți permite să reglezi înălțimea și înclinarea pânzei principale simplu, ușor și precis și poți citi cotele cu ușurință pe ecranul cu afișaj LED. În plus, atunci când pânza este înclinată, noua cotă de înălțime va fi afișată automat, astfel încât să câștigi timp în reglarea înălțimii.

 

 

Îți ușurezi munca și câștigi timp la tăierea în unghi: dispozitiv de precizie pentru tăiere în unghi cu poziții predefinite și compensarea lungimii de tăiere (opțional)

Dispozitivul de precizie pentru tăieri în unghi, cu poziții predefinite se poziționează pe masa suport și fiecare poziție indexată permite compensarea de lungime. Folosind acest dispozitiv, îți ușurezi munca și economisești timpul pe care l-ai consuma în calcularea lungimii de tăiere compensate cu unghiul de tăiere predefinit. Sistemul este ușor de folosit și te ajută să realizezi tăieri în unghi de finețe cu efort minim pentru că ai posibilitatea de a tăia în unghiuri la intervale de câte 5° sau 22.5°.

 

 

Schimbi pânzele ușor și rapid, fără scule ajutătoare: sistem Easy-Lock pentru schimbarea rapidă a pânzei principale (opțional)

Schimbi pânza rapid și fără scule ajutătoare. Unic în lume, sistemul Easy-Lock îți permite să schimbi pânza principală în doar câteva momente, în maximă siguranță și fără nici un fel de scule ajutătoare. În materialul video de mai jos poți vedea cât de ușor și rapid se înlocuiește pânza principală cu sistem Easy-Lock.

 

 

Ai mai mult confort și control în timpul prelucrării: buton de pornire/oprire pe masa mobilă (opțional)

Pentru mai mult control în timpul prelucrării, dar și pentru a economisi timp, masa mobilă poate fi echipată opțional cu buton de pornire/oprire care îți permite să pornești tăierea fără să te mai deplasezi către panoul de control după ce ai pus deja piesa pe masa mobilă.

 

 

Lucrezi în siguranță, fără risc de accidentare: braț superior de exhaustare cu protecție pentru pânză și indicator luminos de activare a incizorului

Orice tâmplar sau producător de mobilă are zece motive bune pentru a nu face compromisuri atunci când vine vorba de siguranța muncii și orice producător își dorește un mediu de lucru curat și sănătos.

Braț superior de exhaustare cu apărătoare pentru pânza principală (standard)

Fierăstrăul circular cu masă mobilă Felder K 940 S este echipat standard cu braț superior de exhaustare cu protecție a pânzei, reglabil în înălțime și posibilitate de pivotare în afara suprafeței de lucru (0°-90°).

 

 

Indicator luminos al statusului de activare a panzei incizoare

Pentru a beneficia de și mai multă siguranță, poți opta pentru echiparea cu un display luminos pentru avertizarea ridicării pânzei incizoare. Atunci când pânza incizoare a fost activată, led-urile de culoare roșie de pe masa fixă, poziționate exact în dreptul pânzei incizoare se aprind, astfel încât să eviți incidentele neplăcute.

 

 

Poți lucra cu mai puțin efort, dar cu siguranță sporită: sistem pneumatic de prindere a pieselor cu înălțime de 95 mm (opțional)

Felder K 940 S este compatibil cu folosirea sistemul pneumatic de prindere a pieselor pe masa mobilă. Acest sistem poate fi folosit pe orice fierăstrău circular sau mașină de frezat cu masă mobilă Felder Group. Ușor de reglat datorită ajustării pneumatice, sistemul oferă siguranță sporită și mai puțin efort în operare datorită fixării puternice a piesei cu o forță de aproximativ 120 kg.

 

 

Ai parte de rezultate perfecte pentru mult timp: fiabilitate și valoare mare de revânzare

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite. Datorită designului robust și a calității materialelor folosite în construcția sa, ai parte de rezultate perfecte pentru mai mult timp și valoare mare de revânzare atunci când te vei hotărî să faci următorul pas în dezvoltarea afacerii tale. În plus, ai costuri minime de întreținere datorită tehnologiei de ultimă generație cu care este dotat.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 745 kg
Înălțime de tăiere

Lungime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular de formatizat FELDER K 940 S cu masă mobilă X-Roll și înălțime de tăiere max. 133 mm, reglare electronică Power-Drive”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *