SKU: K500S

Fierăstrău circular de formatizat FELDER K500 S cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 104 mm

Livrare în 2-4 zile lucrătoare | 3 buc

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă și masă suport Felder K 500 S: Putere și performanță la un preț imbatabil

Indiferent că te afli la început de drum sau vrei doar să-ți schimbi circularul, fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat K 500 S din gama Felder nu o să te dezamăgească. Obții rezultate garantate datorită dotărilor tehnologice și a dimensiunilor generoase de lucru: masă mobilă 2.500 mm din aluminiu anodizat cu sistem de glisare X-Roll® și masă suport de 1.300 mm cu braț telescopic, prevăzută cu rola de preluare la capăt, în dotare standard. Pe lângă dimensiunile mai generoase de lucru, K 500 S este dotat, în plus față de versiunea clasică și cea Professional a modelului Felder K 500 cu sistemul Easy-Glide® patentat Felder pentru înclinarea unității de tăiere care permite poziționarea repetată a grupului de tăiere fără a-i fi afectată precizia de lucru, cu 6 ani garanție.

 

   Soluția profesională destinată atelierelor mici și mijlocii

Felder K 500 S a fost special conceput pentru a oferi atelierelor mici și mijlocii calitatea și precizia Felder la un preț accesibil. Dotările profesionale ale K 500 S garantează fiabilitate și flexibilitate pentru mult timp.

    Calitate austriacă recunoscută

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

   Garanții extinse prin Programul G+

Prin garanțiile extinse oferite prin programul G+ al Felder Gruppe România lucrezi fără griji timp îndelungat pentru că beneficiezi de 3 ani garanție Felder pentru echipament, 6 ani garanție pentru sistemul de înclinare a unității de tăiere Easy-Glide® și 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll®.

   Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Obții tăieri perfecte, fără pierderi de material, de fiecare dată: sistem brevetat Easy-Glide® cu 6 ani garanție

Sistemul de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide® asigură poziționarea repetată între 90°- 46° a grupului de tăiere fără a-i fi afectată precizia de lucru din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru. Sistemul este construit dintr-un material compozit special, folosit în industria aeronautică, care nu necesită gresare și nu este afectat de depunerea rumegușului. Practic, sistemul Easy-Glide® nu necesită întreținere și poate fi folosit pentru mulți ani, în condiții intensive, fără să-i fie afectată precizia.

 

 

Ai garanția unei culisări line și precise a mesei mobile: sistem X-Roll® cu 10 ani garanție

Cel mai avansat sistem de glisare a mesei mobile face diferența de fiecare dată!

Spre deosebire de sistemele de glisare obișnuite care folosesc bile pentru culisare, X-Roll® folosește role de contact cilindrice și o poziționare specială a acestora în X. Sistemul asigură o rezistență ridicată la sarcini grele de lucru și presiunea de pe masă este distribuită optim pe toate punctele de contact ale rolelor cilindrice. Dacă în cazul sistemelor cu bile se generează uzură punctuală timpurie care afectează calea de rulare a mesei mobile și duce la jocul acesteia, cu sistemul X-Roll® acest lucru nu se întâmplă. Așadar, sistemul nu asigură doar o culisare precisă și lină, ci contribuie și la o durată de viață mare a mesei. În plus, sistemul nu necesită întreținere complexă și intensivă, deci vei economisi timp și bani.

La stabilitatea și culisarea precisă a mesei contribuie și construcția mesei. Aceasta este realizată din aluminiu anodizat și are o construcție multicamerală care garantează rezistență mare la torsiune, temperaturi ridicate sau scăzute.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: șasiu dublu ranforsat, masă fixă din fontă masivă      

Cu Felder K 500 S ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu masă fixă din fontă masivă. Aceasta este rezistentă la torsiune, absoarbe vibrațiile apărute în timpul prelucrării și contribuie astfel la calitatea ridicată a tăierii.

 

Cu fierăstrăul circular de formatizat FELDER K500 S cu masă mobilă X-Roll și masă suport ai garanția eficienței: puterea motorului transmisă integral către grupul de prelucrare

Circularul Felder K 500 S este echipat standard cu motor de 4 kW. Dacă ai nevoie de putere mai mare, poți opta pentru un motor de 5,5 kW. Indiferent de motorul pe care îl alegi, ai garanția eficienței în prelucrare datorită curelei de transmisie cu profil POLY-V care transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către grupul de prelucrare.

 

 

Ești mai flexibil în producție: tai lemn și panouri de PAL cu același echipament (opțional)

Cu fierăstrăul circular Felder K 500 S poți realiza tăieri de calitate indiferent de tipul de material pe care îl prelucrezi. Ai înălțime mare de tăiere de 104 mm pentru lemn, iar când vine vorba de prelucrarea panourilor din PAL/MDF, îl poți echipa cu unitate pretăietoare (incizor), astfel încât să fii mai flexibil în producție.

Unitatea de pretăiere (incizor) permite utilizarea de pânze cu diametru maxim 100 mm (cu pânza principală de max. Ø 300 mm) și are înălțime maximă de incizare de 4 mm. Poți opta pentru incizor acționat de motorul pânzei principale sau pentru incizor cu motor independent.

 

 

Tai precis și în siguranță: riglă de bazare pentru tăierea pe partea dreaptă cu poziție verticală și orizontală (standard)

Una dintre cele mai importante componente ale unui circular, rigla de bazare te poate ajuta să tai precis și în siguranță atât piese cu dimensiuni mari, cât și piese înguste.

În echipare standard, rigla de bazare de pe Felder K 500 S te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

 • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde între 0 – 800 mm (masă fixă de 1.250 mm opțional) pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu culisare pe bară rotundă din oțel.
 • Ai garanția preciziei milimetrice.
 • Cotele sunt ușor de citit.
 • Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
 • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste.
 • Poate fi rabatată în afara mesei de lucru atunci când ai nevoie de toată suprafața de lucru pentru prelucrarea pieselor cu dimensiuni foarte mari.

 

 

Ai confort sporit în prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari: masă suport de 1.300 mm cu braț telescopic și riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm (standard)

Circularul Felder K 500 S te ajută să prelucrezi cu mai puțin efort piese cu dimensiuni mari datorită dimensiunilor de lucru pe care le oferă în configurare standard, dar și datorită configurațiilor opționale pe care le poți adăuga acestuia.

 

 

 

 • Masă mobilă de 2.500 mm (standard) cu sistem de glisare X-Roll® și lățime de 347 mm
 • Lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm standard, opțional de 1.250 mm
 • Masă suport de 1.300 mm cu braț telescopic (standard)
 • Riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm (standard) cu un singur opritor, poziționată pe masa suport. Citirea cotelor se realizează ușor și rapid cu lupa. 
 • Riglă pentru tăieri transversale de 3.200 mm (opțional) cu 2 opritori, poziționată pe masa suport.

 

 

Realizezi tăieri în unghi ușor și precis: riglă pentru tăieri transversale de 1.300 mm, dispozitiv de tăiat în unghi cu poziții predefinite (opțional)

Rigla pentru tăieri transversale pentru masa mobilă de 1.300 mm (standard) permite tăieri în unghi între +45° și -45°. Aceasta poate fi atașată cu ușurință mesei mobile, fără folosirea vreunei scule suplimentare. Cu ajutorul opritorului robust, plasat pe rigla transversală, vei realiza tăieri în unghi mult mai rapid și precis și vei câștiga timp în stabilirea unghiului 90° datorită poziției predefinite.

 

 

Dispozitiv pentru tăieri în unghi cu poziții predefinite pe masa suport (opțional). Dacă îți dorești un grad de confort ridicat pentru tăierile în unghi, un dispozitiv cu poziții predefinite îți poate ușura munca semnificativ pentru că pozițiile predefinite cuprind pini pentru blocarea riglei la unghiul dorit. Dispozitivul permite tăieri în unghi în intervalul -45°/ +45°.

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular K 500 S poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado de până la 19,5 mm lățime și diametru maxim 229 mm.

 

 

Lucrezi curat și în siguranță: braț superior de exhaustare cu apărătoare pentru pânză (opțional)

Pentru a lucra într-un mediu sănătos și pentru a scăpa de disconfortul creat de rumegușul și praful din atelier rezultat în urma prelucrării, fierăstrăul Felder K 500 Professional poate fi echipat cu braț superior de exhaustare cu protecție la pânză, reglabil în înălțime și posibilitate de pivotare în afara suprafeței de lucru (0°-90°).

Protecția pânzei nu-ți asigură doar o aspirare eficientă în timpul prelucrării, ci și siguranță în prelucrare.

În echipare standard, circularul cuprinde apărătoare pentru pânză model EURO II.

 

 

Poți lucra cu mai puțin efort dar cu siguranță sporită: sistem pneumatic de prindere a pieselor cu înălțime de 95 mm (opțional)

K 500 S îți permite să folosești sistem pneumatic de prindere a pieselor pe masa mobilă. Acest sistem poate fi folosit pe orice fierăstrău circular sau mașină de frezat cu masă mobilă Felder Group. Ușor de reglat datorită ajustării pneumatice, sistemul îți oferă siguranță sporită și mai puțin efort în operare datorită fixării puternice a piesei cu o forță de aproximativ 120 kg.

 

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite. Fierăstrăul circular cu masă mobilă cu sistem X-Roll® Felder K 500 S beneficiază de garanții extinse și îți va fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să treci la nivelul următor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 600 kg
Înălțime de tăiere

Lungime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular de formatizat FELDER K500 S cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 104 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *