K540S - Utilaj FELDER K540S - Fierastrau circular de formatizat FELDER K540 S cu masa mobila X-Roll si masa suport, inaltime de taiere max. 137 mm
Fierăstrău circular de formatizat FELDER K540 S cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 137 mm
SKU: K540S

Fierăstrău circular de formatizat FELDER K540 S cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 137 mm

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Felder K 540 S: Performanță garantată și înălțime mare de tăiere cu buget redus

Cu cea mai mare înălțime de tăiere din seria Felder 500 și cu un motor puternic de 5,5 kW în dotare standard, fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat K 540 S de la Felder este soluția ideală de prelucrarea lemnului pentru atelierele mici și mijlocii care caută performanță, precizie și calitate la un preț accesibil.

Felder K 540 S este dotat special pentru nevoile tale: înălțime de tăiere de 137 mm, lungime de tăiere de 2.500 mm, glisare extrem de lină a mesei mobile datorită sistemului de glisare unic în lume X-Roll®, precizie, fiabilitate și costuri mici de întreținere datorită sistemului de înclinarea a grupului de tăiere Easy-Glide®.

 

   Calitate austriacă recunoscută

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

   Garanție extinsă 3 ani Felder

Prin garanțiile extinse oferite prin programul G+ al Felder Gruppe România lucrezi fără griji timp îndelungat pentru că beneficiezi de:

  • 3 ani garanție Felder pentru echipament
  • 6 ani garanție pentru sistemul de înclinare a unității de tăiere Easy-Glide®
  • 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll®

   Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 ✓  Soluția ideală pentru debitarea lemnului destinată atelierelor mici și mijlocii

Felder K 540 S a fost special conceput pentru a oferi atelierelor mici și mijlocii calitatea și precizia Felder în debitarea lemnului la cel mai bun preț posibil. Dotările profesionale ale K 540 S garantează fiabilitate și calitate pentru mult timp.

 

Ai garanția tăierilor precise: fără abateri, fără pierderi 

Fierăstrăul circular Felder K 540 S asigură un grad superior de precizie în clasa sa de circulare datorită sistemelor inovatoare, unice în lume pentru glisarea mesei mobile și pentru înclinarea pânzei de tăiere. Folosite cu succes de peste 15 de ani în toată lumea, X-Roll® și Easy-Glide® garantează precizie, stabilitate și nu necesită gresare sau întreținere. Nu întâmplător, acestea beneficiază de 10 și respectiv 6 ani garanție internațională.

Ai garanția unei culisări line și precise a mesei mobile: sistem X-Roll® cu 10 ani garanție 

Spre deosebire de sistemele de glisare obișnuite care folosesc bile pentru culisare, X-Roll® folosește role de contact cilindrice și o poziționare specială a acestora în X. Sistemul asigură o rezistență ridicată la sarcini grele de lucru și presiunea de pe masă este distribuită optim pe toate punctele de contact ale rolelor cilindrice. Dacă în cazul sistemelor cu bile se generează uzură punctuală timpurie care afectează calea de rulare a mesei mobile și duce la jocul acesteia, cu sistemul X-Roll® acest lucru nu se întâmplă. Așadar, sistemul nu asigură doar o culisare precisă și lină, ci contribuie și la o durată de viață mare a mesei. În plus, sistemul nu necesită întreținere complexă și intensivă, deci vei economisi timp și bani.

La stabilitatea și culisarea precisă a mesei contribuie și construcția mesei. Aceasta este realizată din aluminiu anodizat și are o construcție multicamerală care garantează rezistență mare la torsiune, la temperaturi ridicate sau scăzute.

 

Ai garanția unei înclinări exacte a pânzei: sistem brevetat Easy-Glide® cu 6 ani garanție

Sistemul de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide® asigură poziționarea repetată între 90°- 46° a grupului de tăiere fără a-i fi afectată precizia de lucru din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru. Sistemul este construit dintr-un material compozit special, folosit în industria aeronautică care nu necesită gresare și nu este afectat de depunerea rumegușului. Practic, sistemul Easy-Glide® nu necesită întreținere și poate fi folosit pentru mulți ani, în condiții intensive, fără să-i fie afectată precizia.

 

Ai stabilitate în prelucrare: șasiu dublu ranforsat, masă fixă din fontă masivă

Cu Felder K 540 S ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu masă fixă din fontă masivă. Aceasta este rezistentă la torsiune, absoarbe vibrațiile apărute în timpul prelucrării și contribuie astfel la calitatea ridicată a tăierii.

 

Ai performanță sporită și eficiență garantată: motor puternic, putere transmisă aproape integral

Pentru a face față cu succes oricărei sarcini, Felder K 540 S este echipat standard cu un motor puternic de 5,5 kW, iar puterea dezvoltată de motor este transmisă aproape integral (98%) către grupul de prelucrare datorită curelei de transmisie cu profil POLY-V. Astfel, ai garanția eficienței în prelucrare indiferent de esența lemnului sau sarcina de lucru.

 

 

Ai înălțime mare de prelucrare, ideală pentru prelucrarea lemnului: înălțime de tăiere 137 mm

Unitatea de tăiere stabilă și compactă, cu înclinarea pânzei între 90˚- 45˚, îți garantează stabilitate și precizie și îți oferă cea mai mare înălțime de tăiere din gamă, de 137 mm, cu posibilitatea utilizării pânzelor cu diametru de Ø 300 – 400 mm.

 

Poți debita lemn și panouri de PAL cu același echipament: echipare cu unitate pretăietoare electronică (opțional)

Cu fierăstrăul circular Felder K 540 S ești mai flexibil și versatil în prelucrare. Ai înălțime mare de tăiere și motor puternic pentru prelucrarea lemnului, dar poți prelucra cu ușurință și panouri melaminate datorită opțiunii de echipare a circularului cu unitate de pretăiere (incizor).

 

Unitatea de pretăiere (incizor) permite utilizarea de pânze cu diametru maxim 100 mm (cu pânza principală de max. Ø 300 mm) și are înălțime maximă de incizare de 4 mm. Incizorul este acționat de un motor independent, iar reglarea acestuia se realizează manual.

În plus, sistemul de instalare a pânzei incizoare permite o montare și demontare ușoară a pânzei, astfel încât să economisești timp cu fiecare utilizare.

 

Tai precis și în siguranță: riglă de bazare pentru tăierea pe partea dreaptă cu poziție verticală și orizontală (standard)

Una dintre cele mai importante componente ale unui circular, rigla de bazare te poate ajuta să tai precis și în siguranță atât piese cu dimensiuni mari, cât și piese înguste.

În echipare standard, rigla de bazare de pe Felder K 540 S te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

 • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde între 0 – 800 mm (1.250 mm opțional) pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu culisare pe bară rotundă din oțel.
 • Ai garanția preciziei milimetrice.
 • Cotele sunt ușor de citit.
 • Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
 • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste.
 • Poate fi rabatată în afara mesei de lucru atunci când ai nevoie de toată suprafața de lucru pentru prelucrarea pieselor cu dimensiuni foarte mari.

 

Ai confort sporit în prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari: masă suport de 1.300 mm cu braț telescopic și riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm

Circularul Felder K 540 S oferă un grad ridicat de confort în prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari datorită dimensiunilor generoase de prelucrare și a opțiunilor de echipare disponibile.

 

 • Masă mobilă cu lungime de 2.500 mm cu sistem de glisare X-Roll® și lățime de 347 mm.
 • Masă suport de 1.300 mm cu braț telescopic (standard).
 • Riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm (standard) cu un singur opritor, poziționată pe masa suport. Opritorul este prevăzut cu lupă pentru citirea optimă a cotelor.
 • Dacă prelucrezi și panouri de PAL și ai nevoie de susținere mai mare, poți dota echipamentul cu riglă pentru tăieri transversale de 3.200 mm cu 2 opritori (opțional).
 • Lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm standard, opțional de 1.250 mm.

 

Realizezi tăieri în unghi ușor și precis: dispozitiv de tăieri în unghi, riglă pentru tăieri transversale de 1.300 mm și 2.600 mm

Cu Felder K 540 S poți realiza tăieri în unghi ușor și precis datorită riglelor pentru tăieri transversale de pe masa suport și masa mobilă cu gradații pentru pozițiile unghiurilor, dar și a dispozitivului pentru tăieri în unghi cu poziții predefinite cu pini.

Rigla pentru tăieri transversale pentru masa mobilă de 1.300 mm (opțional) permite și tăieri în unghi între +45° și -45°. Aceasta poate fi atașată cu ușurință mesei mobile, fără folosirea vreunei scule suplimentare. Cu ajutorul opritorului robust, plasat pe rigla transversală, vei realiza tăieri în unghi mult mai rapid și precis și vei câștiga timp în stabilirea unghiului 90° datorită poziției predefinite.

 

 

Riglă pentru tăieri transversale cu poziții predefinite pe masa suport de 2.600 mm(opțional). Opritorii robuști de la capăt au poziție precisă pentru 90°, iar revenirea la poziția de 90° se realizează fără pierdere de timp.

 

Dispozitiv pentru tăieri în unghi cu poziții predefinite pe masa suport(opțional). Dacă îți dorești un grad de confort ridicat pentru tăierile în unghi, un dispozitiv cu poziții predefinite îți poate ușura munca semnificativ pentru că pozițiile predefinite cuprind pini pentru blocarea riglei la unghiul dorit. Dispozitivul permite tăieri în unghi în intervalul -45°/ +45°.

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular K 540 S poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado de până la 19,5 mm lățime, cu diametru maxim de 229 mm.

 

 

Lucrezi curat și în siguranță: braț superior de exhaustare cu apărătoare pentru pânză (opțional)

Pentru a lucra într-un mediu sănătos și pentru a scăpa de disconfortul creat de rumegușul și praful din atelier rezultat în urma prelucrării, fierăstrăul Felder K 540 S este echipat în dotare standard cu braț superior de exhaustare cu protecție la pânză, reglabil în înălțime și posibilitate de pivotare în afara suprafeței de lucru (0°-90°).

Protecția pânzei nu-ți asigură doar o aspirare eficientă în timpul prelucării, ci și siguranță în prelucrare.

În echipare standard, circularul cuprinde apărătoare pentru pânză model EURO II.

 

Poți lucra cu mai puțin efort, dar cu siguranță sporită: sistem pneumatic de prindere a pieselor cu înălțime de 95 mm (opțional)

Felder K 540 S îți permite să folosești sistem pneumatic de prindere a pieselor pe masa mobilă. Acest sistem poate fi folosit pe orice fierăstrău circular sau mașină de frezat cu masă mobilă Felder Group. Ușor de reglat datorită ajustării pneumatice, sistemul îți oferă siguranță sporită și mai puțin efort în operare datorită fixării puternice a piesei cu o forță de aproximativ 120 kg.

 

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite. Fierăstrăul circular cu masă mobilă cu sistem X-Roll® Felder K 540 S beneficiază de garanții extinse și îți va fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să treci la nivelul următor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 680 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular de formatizat FELDER K540 S cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 137 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *