SKU: K4

Fierăstrău circular de formatizat HAMMER K4 perform cu masă mobilă și masă suport, înălțime de tăiere max. 104 mm

7,280.00  fără TVA

Livrare în 2-4 zile lucrătoare

Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă și masă suport Hammer K4 perform: Un fierăstrău circular complet pentru PAL la un preț accesibil

Așa cum îl recomandă și numele, fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat K4 Perform pentru debitarea PAL-ului reușește să satisfacă toate exigențele de prelucrare la un preț convenabil. Destinat atelierelor mici și mijlocii, Hammer K4 Perform oferă în dotarea standard beneficii tehnologice de top în segmentul său de circulare, ceea ce garantează calitate și precizie în tăiere, dar și fiabilitate. În plus, deși ocupă un spațiu redus în atelier, construcția robustă și dotările tehnice îl recomandă pentru formatizarea panourilor de dimensiuni mari.

  

✓ Soluție accesibilă pentru atelierele mici și mijlocii

Hammer K4 perform îți asigură începutul perfect în producția de mobilă din PAL/MDF. Dacă îți dorești precizie și calitate de tăiere într-un spațiu redus, atât pentru lemn, cât și pentru panourile de PAL și MDF, atunci fierăstrăul circular Hammer K4 perform poate fi soluția potrivită pentru tine.

✓ Calitate austriacă

Produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate care garantează atât durată de viață îndelungată a utilajului și costuri mici de întreținere, cât și rezultate perfecte în prelucrare.

✓ Garanție extinsă 2 ani Hammer

Uită de problemele tehnice! Concentrează-te pe lucrurile care contează mai mult pentru tine. Garanțiile extinse îți permit să lucrezi pentru mult timp fără griji: 2 ani pentru utilaj, 6 ani pentru sistemul de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide® prin programul G+ al Felder Gruppe România.

✓ Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații, prin programul Blitz Service.  

 

Poți tăia ușor piese mari: dimensiuni generoase de prelucrare

Un utilaj mic nu înseamnă neapărat că trebuie să faci compromisuri. Fierăstrăul circular Hammer K4 Perform beneficiază de dotări din gamele superioare, menite nu doar să asigure precizie, ci și ușurință și flexibilitate în utilizare.

Masă mobilă din aluminiu anodizat de 3.200 mm (standard)

Fierăstrăul circular Hammer K4 perform este dotat în variantă standard cu masă mobilă din aluminiu anodizat de 3.200 mm ideală pentru prelucrarea panourilor de dimensiuni mari, precum cele din PAL sau MDF. În același timp, masa mobilă din aluminiu anodizat îți garantează că nu vei avea urme pe piesa prelucrată și poate fi încărcată la maximum fără a-i fi afectată glisarea lină și precisă datorită profilului multi-cameral care asigură rezistență la torsiune și evitarea jocului în prelucrare.

 

 

Lățime de tăiere pe partea dreaptă de 1.250 mm (standard)

K4 perform îți oferă o lățime de tăiere pe partea dreaptă de 1.250 mm. Rigla de bazare este solidă și se deplasează ușor și oferă suport în tăiere atât a pieselor de mari dimensiuni, cât și a pieselor înguste.

 

 

Masă suport cu braț telescopic și lungime de 1.290 mm (standard)

Hammer K4 perform este echipat cu masă suport cu braț telescopic cu o lungime de 1.290 mm. Datorită dimensiunilor generoase ale mesei suport cu braț telescopic vei beneficia de susținere sporită a pieselor în prelucrare, fie că realizezi tăieri simple sau în unghi.

 

 

Riglă transversală poziționată pe masa suport cu lungimea de 2.600 mm cu 1 opritor (standard)

Vei avea mai mult suport și stabilitate în prelucrarea pieselor mari și grele, precum panourile laminate. Hammer K4 este echipat cu riglă transversală cu lungimea de 2.600 mm cu 1 opritor, poziționată direct pe masa suport. Rigla îți permite să realizezi cu ușurință tăieri transversale și tăieri în unghi.

 

Ai un circular complet echipat în configurație standard pentru debitarea PAL-ului: unitate de pre-tăiere (incizor) cu motor independent (standard)

Dacă prelucrezi și PAL și lemn, nu mai trebuie să investești într-un alt utilaj pentru că Hammer K4 perform este echipat cu unitate de pretăiere (incizor) pentru panourile laminate. Pentru eficiență sporită în prelucrare, unitatea de pretăiere este acționată de un motor independent. Aceasta oferă o înălțime maximă de incizare de 4 mm și posibilitatea utilizării unei pânze cu diametrul de până la 100 mm pe incizor și de până la 315 mm pentru pânza principală.

 

 

Tăieri precise de fiecare dată, fără pierderi de material, fără compromisuri: sistem brevetat de înclinare a grupului de tăiere Easy-Glide® cu 6 ani garanție

Pe lângă dimensiunile generoase, circularul K4 Perform este dotat cu sistem de înclinare a grupului de tăiere Easy-Glide®, unic în lume, care garantează înclinarea precisă și repetată a pânzei între 90˚ și 45˚- fără să-i fie afectată eficiența din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru așa cum se întâmplă în cazul utilajelor obișnuite. În plus, datorită costurilor de mentenanță 0, acesta mărește considerabil durata de operare și durata de viață a întregului grup de prelucrare. Opritorii predefiniți la pozițiile de 90° și 45° asigură poziționarea exactă a pânzei, iar afișarea pe o scală mare dimensionată te ajută să citești și să setezi cu ușurință valorile.

Sistemul de înclinare a grupului de tăiere are 6 ani garanție.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: structură compactă, masă fixă din fontă masivă

Cu Hammer K4 perform ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu masă din fontă. Aceasta este rezistentă la torsiune, absoarbe vibrațiile apărute în timpul prelucrării și contribuie astfel la calitatea ridicată a tăierii.

Cu o structură compactă dintr-o singură bucată din fontă care absoarbe vibrațiile în timpul prelucrării, unitatea de tăiere garantează precizie, stabilitate și constanță în tăiere chiar și pentru piesele cele mai dificile. În plus, datorită construcției închise unitatea de tăiere nu este afectată de praful și rumegușul rezultat în urma prelucrării, fapt ce reduce și costurile de întreținere.

 

Cu fierăstrăul circular de formatizat HAMMER K4 perform cu masă mobilă și masă suport ai garanția eficienței: unitate de tăiere performantă

Indiferent de puterea motorului pe care îl vei alege, 3 kW, 4 kW sau 5.5 kW, ai garanția unei prelucrări precise și eficiente de fiecare dată.

 

 

Cureaua de transmisie cu profil POLY-V transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către întreg grupul de prelucrare. Astfel, ai garanția eficienței maxime în prelucrare, indiferent de viteza de lucru pentru că unitatea de tăiere asigură performanța necesară tăierilor repetate și precise de fiecare dată.

Unitatea de tăiere performantă îți oferă o înălțime de tăiere de 104 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 300 mm. Atunci când utilajul nu este în funcțiune, pânza poate fi coborâtă complet sub nivelul mesei.

 

 

Tai precis și în siguranță: riglă de bazare pentru tăierea pe partea dreaptă cu poziție verticală și orizontală (standard)

Una dintre cele mai importante componente ale unui circular, rigla de bazare te poate ajuta să tai precis și în siguranță atât piese cu dimensiuni mari, cât și piese înguste.

În echipare standard, rigla de bazare de pe Hammer K4 perform te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

  • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde între 0 – 1.250 mm pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu glisare pe bară rotundă din oțel.
  • Ai garanția preciziei milimetrice.
  • Cotele sunt ușor de citit.
  • Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
  • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste.
  • Poate fi rabatată în afara mesei de lucru atunci când ai nevoie de toată suprafața de lucru pentru prelucrarea pieselor cu dimensiuni foarte mari.

 

 

Realizezi ușor tăieri în unghi: riglă telescopică pentru tăieri transversale și în unghi cu lungime de până la 2.600 mm

Reglabilă în orice poziție între -45° și + 45°, rigla pentru tăieri transversale cu fixare pe masa mobilă asigură tăieri în unghi precise, iar datorită riglei cu gradație, reglarea se realizează simplu și ușor. Cu ajutorul opritorului robust, plasat pe rigla transversală, vei realiza tăieri în unghi mult mai rapid și precis și vei câștiga timp în stabilirea unghiului 90° datorită poziției predefinite.

Îți poți ușura munca cu un sistem de tăiere în unghi cu poziții predefinite (opțional). Acesta se montează direct pe pe masa suport, este ușor de folosit și te ajută să realizezi tăieri în unghi cu efort minim pentru că ai posibilitatea de a tăia în unghiuri la intervale de câte 5° sau 22.5°.

 

 

Poți realiza caneluri cu același utilaj: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular cu masă mobilă Hammer K4 peform poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado cu până la 19.5 mm lățime, cu diametru maxim de 229 mm.

 

 

Beneficiezi de exhaustare optimă și lucrezi în condiții de siguranță: braț superior de exhaustare cu protecție pentru pânză (opțional)

Pentru a beneficia de o exhaustare mai confortabilă a rumegușului rezultat în timpul prelucrării poți opta pentru echiparea circularului cu braț superior de exhaustare cu protecție pentru pânză. Astfel vei beneficia de o exhaustare constantă a rumegușului în timpul prelucrării și datorită protecției pentru pânză riscul de accidentări este mult mai mic pentru că acesta poate fi poziționat la nivelul piesei, astfel încât mâinile operatorului nu se vor mai afla direct în apropierea pânzei de tăiere.

În plus, brațul de exhaustare este culisabil și poate pivota între 0°-90° în afara suprafeței de lucru, astfel încât să ai suficient spațiu în manevrarea pieselor de dimensiuni mari atunci când ai nevoie.

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite. Hammer K4 perform beneficiază de garanții extinse și îți va fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să mergi la nivelul următor.

 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 600 kg
Înălțime de tăiere

Lungime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular de formatizat HAMMER K4 perform cu masă mobilă și masă suport, înălțime de tăiere max. 104 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *