SKU: K700

Fierăstrău circular FELDER K 700 cu masă mobilă X-Roll și înălțime de tăiere max. 104 mm

Am dezvoltat programe care te ajută să-ți achiziționezi utilajul, să îl folosești și să îl întreții.

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Fierăstrău circular cu masă mobilă Felder K 700: Performanță în prelucrare și eficiență maximă la un preț avantajos

Seria 700 de fierăstraie circulare de la Felder, combină ușurința în utilizare cu renumita precizie a inginerilor austrieci. Zecile de mii de clienți din întreaga lume confirmă succesul celei mai cunoscute game de circulare din portofoliul Felder Gruppe.

Standard, fierăstrăul circular de formatizat cu masă mobilă Felder K 700 are motor de 4 CP și este dotat cu sistem de glisare a mesei mobile X-Roll® cu 10 ani garanție și cu sistem de înclinare a unității de tăiere Easy-Glide® cu 6 ani garanție, sisteme unice în lume, patentate Felder.

Felder K 700 îți oferă înălțime mare de tăiere de 104 mm și lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm (1.250 mm opțional), masă mobilă de 1.300 mm din aluminiu anodizat cu structură internă ranforsată pentru sarcini mari, cu riglă pentru tăieri transversale de 1.100 mm.

 

   Calitate austriacă recunoscută

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

   Garanții extinse prin Programul G+

Prin garanțiile extinse oferite prin programul G+ al Felder Gruppe România lucrezi fără griji timp îndelungat pentru că beneficiezi de:

  • 3 ani garanție Felder pentru fierăstrău
  • 6 ani garanție pentru sistemul de înclinare a unității de tăiere Easy-Glide®
  • 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll®

   Precizie și calitate Felder în atelierele mijlocii

Destinat firmelor mijlocii, fierăstrăul circular Felder K 700 satisface cerințele oricărui producător de mobilă cu investiție avantajoasă. Dotările profesionale ale K 700 garantează fiabilitate și calitate pentru mult timp.

   Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Descoperă mai jos avantajele pe care ți le oferă în prelucrare fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 700 și de ce este soluția profesională la un preț avantajos.

Ai garanția tăierilor precise: fără abateri, fără pierderi de material

Fierăstrăul circular Felder K 700 asigură un grad superior de precizie datorită sistemelor inovatoare, unice în lume pentru glisarea mesei mobile și pentru înclinarea pânzei de tăiere. Folosite cu succes de peste 15 de ani în toată lumea, X-Roll® și Easy-Glide® garantează precizie, stabilitate și nu necesită gresare sau întreținere. Nu întâmplător, acestea beneficiază de 10 și respectiv 6 ani garanție internațională.

 

Ai garanția unei înclinări exacte a pânzei: sistem brevetat Easy-Glide® cu 6 ani garanție

Sistemul de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide® asigură poziționarea repetată între 90°- 45° a grupului de tăiere fără a-i fi afectată precizia de lucru din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru. Sistemul este construit dintr-un material compozit special, folosit în industria aeronautică, care nu necesită gresare și nu este afectat de depunerea rumegușului. Practic, sistemul Easy-Glide® nu necesită întreținere și poate fi folosit pentru mulți ani, în condiții intensive, fără să-i fie afectată precizia.

 

 

Ai garanția unei culisări line și precise a mesei mobile: sistem X-Roll® cu 10 ani garanție

Spre deosebire de sistemele de glisare obișnuite care folosesc bile pentru culisare, X-Roll® folosește role de contact cilindrice și o poziționare specială a acestora în X. Sistemul asigură o rezistență ridicată la sarcini grele de lucru și presiunea de pe masă este distribuită optim pe toate punctele de contact ale rolelor cilindrice. Dacă în cazul sistemelor cu bile se generează uzură punctuală timpurie care afectează calea de rulare a mesei mobile și duce la jocul acesteia, cu sistemul X-Roll® acest lucru nu se întâmplă. Așadar, sistemul nu asigură doar o culisare precisă și lină, ci contribuie și la o durată de viață mare a mesei. În plus, sistemul nu necesită întreținere complexă și intensivă, deci vei economisi timp și bani.

La stabilitatea și culisarea precisă a mesei contribuie și construcția mesei. Aceasta este realizată din aluminiu anodizat și are o construcție multicamerală care garantează rezistență mare la torsiune, la temperaturi ridicate sau scăzute.

 

Cu fierăstrăul circular FELDER K 700 cu masă mobilă X-Roll obții tăieri precise de fiecare dată: unitate de tăiere performantă, înălțime de tăiere 104 mm, înclinarea pânzei între 90°- 45°

Unitatea de tăiere stabilă și compactă îți oferă o înălțime de tăiere de 104 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 315 mm. Totodată, ai și posibilitatea utilizării pânzei de canelare cu diametru maxim Ø 229 mm și lățime de la 5 la 20 mm. Pânză tăietoare poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45°.

 

 

Ai confort sporit în operare: pachet Power-Drive pentru reglare electrică cu precizie de 0.1 mm (opțional)

În echipare standard, reglarea înălțimii și înclinării pânzei se realizează manual prin intermediul unei roți de mână. Dacă dorești confort sporit în operare și precizie maximă în reglare, Felder K 700 poate fi dotat cu pachetul Power-Drive pentru reglarea electrică a înălțimii și a înclinării pânzei tăietoare. Cotele sunt afișate pe ecran digital cu LED-uri, iar reglarea se realizează prin rotirea unui buton. Pachetul de comandă electrică oferă o precizie de 0.1 mm.

 

 

Ești mai flexibil în prelucrare: poți tăia și panouri de PAL cu același circular (opțional)

Cu fierăstrăul circular Felder 700 ești mai flexibil și versatil în prelucrare. Ai înălțime mare de tăiere și motor puternic pentru prelucrarea lemnului, dar poți prelucra cu ușurință și panouri melaminate datorită opțiunii de echipare a circularului cu unitate de pretăiere (incizor).

Unitatea de pretăiere (incizor) permite utilizarea de pânze cu diametru maxim 100 mm (cu pânza principală de max. Ø 300 mm) și are înălțime maximă de incizare de 4 mm. Poți opta pentru incizor acționat mecanic, de motorul pânzei principale sau incizor cu motor independent de 0,65 kW.

 

 

Ai garanția eficienței: puterea motorului transmisă integral către unitatea de tăiere

Felder K 700 este echipat standard cu motor de 4 CP însă ai posibilitatea de a opta pentru putere mai mare de 5.5 CP, 7.5 CP sau chiar 10 CP. Tu decizi puterea de care ai nevoie. Indiferent de motorul pe care îl alegi, ai garanția eficienței în prelucrare datorită curelei de transmisie cu profil POLY-V care transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către grupul de prelucrare.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare chiar și atunci când lucrezi cu piese grele: șasiu dublu ranforsat, masă din fontă masivă    

Cu Felder K 700 ai garanția stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu masă fixă din fontă masivă. Aceasta este rezistentă la torsiune, absoarbe vibrațiile apărute în timpul prelucrării și contribuie astfel la calitatea ridicată a tăierii.

 

Tai cu ușurință piese cu lățimi mari sau piese înguste: riglă de bazare înclinabilă, lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm (standard)

Cu o lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm (opțional 1.250 mm), circularul K 700 te ajută să tai piese cu lățimi mari, iar datorită riglei de bazare pe partea dreaptă robustă, realizată din aluminiu, realizezi tăieri cu precizie nu doar pentru piesele mari, ci și pentru piesele înguste.

Rigla de bazare te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

 • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu glisare pe bară rotundă din oțel.
 • Ai garanția preciziei milimetrice.
 • Cotele sunt ușor de citit.
 • Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
 • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste.
 • Poate fi rabatată în afara mesei de lucru atunci când ai nevoie de toată suprafața de lucru pentru prelucrarea pieselor cu dimensiuni foarte mari.

 

 

Dacă dorești mai mult confort și timp mai rapid de reglare a lățimii de tăiere pe partea dreaptă, poți echipa circularul cu dispozitiv cu afișaj digital pentru citirea cotelor, cu precizie de 0.1 mm.

Aceasta se montează pe capota riglei de bazare și permite rotirea ecranului la 90° pentru vizibilitate mare din orice punct a zonei de lucru.

 

 

Ai confort sporit în prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari: masă suport de până la 1.300 mm cu braț telescopic și riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm (opțional)

În echipare standard, Felder K 700 cuprinde riglă pentru tăieri transversale pe masă mobilă cu lungime de 1.100 mm și 1 opritor. Dacă prelucrezi piese cu dimensiuni mari, Felder K 700 poate fi echipat cu masă mobilă mai mare, masă suport și riglă transversală potrivite nevoilor tale de prelucrare.

Masă suport cu braț telescopic (opțional)

Pentru suprafață mai mare de sprijin în prelucrarea pieselor de mari dimensiuni, circularul Felder K 700 poate fi configurat cu masă suport de 1.100 mm și de 1.300 mm cu braț telescopic. Folosind masa suport, ai posibilitatea de a prelucra piese mari și grele cu un efort redus.

Rigle pentru tăieri transversale pentru masa suport (opțional)

Dacă prelucrezi panouri de PAL și ai nevoie de susținere mai mare a pieselor în timpul prelucrării, poți dota echipamentul cu riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm sau 3.200 mm cu doi opritori (opțional).

Opritorul robust cu poziții predefinite precise îți asigură un grad ridicat de repetabilitate, dar și confort sporit în operare pentru că poziția predefinită la 90° permite repoziționarea acesteia simplu și rapid.

Opritorul este prevăzut cu lupă pentru citirea mai ușoară cotelor.

 

 

Masă mobilă de până la 2.500 mm (opțional)

În echipare standard, masa mobilă are o lungime de 1.300 mm, însă în funcție de nevoile tale de prelucrare, poți configura circularul cu masă de 2.050 mm sau 2.500 mm. Mesele sunt realizate din aluminiu anodizat ceea ce asigură o durată de viață mare și nu va lăsa urme pe piesa prelucrată. Mesele au structură internă ranforsată, multi-camerală ceea ce le face rezistente la utilizare intensă, la temperaturi scăzute sau ridicate și la sarcini mari de lucru. Toate mesele cuprind sistem de glisare X-Roll®.

 

Realizezi tăieri în unghi ușor și precis: riglă pentru tăieri transversale de 1.100 mm scalată pe masa mobilă, dispozitiv pentru tăieri în unghi

În echiparea de bază, Felder K 700 cuprinde riglă pentru tăieri transversale de 1.100 mm care poate fi folosită cu ușurință pentru realizarea de tăieri în unghi datorită scalei cu poziții predefinite pentru unghiuri de pe masa mobilă.

Rigla permite tăieri în unghi între +45° și -45° și poate fi atașată sau demontată cu ușurință de pe masa mobilă, fără folosirea vreunei scule suplimentare. Aceasta cuprinde 1 opritor robust cu ajutorul căruia vei realiza tăieri în unghi mult mai rapid pentru că nu vei mai pierde timp în stabilirea unghiului de tăiere, și foarte precis pentru că fixarea în poziția 90° se face perfect.

 

 

 

Dacă ai ales să configurezi circularul cu masă suport, poți să-ți ușurezi procesul de tăiere în unghi și să obții precizie superioară cu ajutorul unui dispozitiv pentru tăieri în unghi cu poziții predefinite cu compensare a lungimii de tăiere sau dispozitiv pentru tăieri în unghi cu pini de blocare în poziții predefinite. Ambele dispozitive permit tăieri în unghi în intervalul -45°/ +45°.

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular Felder K 700 poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado de până la 19,5 mm lățime și diametru maxim de 229 mm.

 

 

Lucrezi în siguranță și beneficiezi de exhaustare eficientă: braț superior de exhaustare cu protecție pânză, butoane de oprire-pornire pânză pe masa mobilă (opțional)

Orice tâmplar sau producător de mobilă are zece motive bune pentru a nu face compromisuri atunci când vine vorba de siguranța muncii și orice producător își dorește un mediu de lucru curat și sănătos.

În echipare standard, circularul Felder K 700 este echipat cu protecție pentru pânză model EURO II cu prindere de cuțitul divizor.

Braț superior de exhaustare cu apărătoare pentru pânza principală (opțional)

Pentru mai multă flexibilitate și siguranță, poți echipa fierăstrăul K 700 cu braț superior de exhaustare cu protecție a pânzei, reglabil în înălțime și posibilitate de pivotare în afara suprafeței de lucru (0°-90°).

 

 

Buton de pornire/oprire pe masa mobilă (opțional)

Pentru mai mult confort și control în timpul prelucrării, dar și pentru a economisi timp, masa mobilă poate fi echipată cu buton de pornire/oprire care îți permite să pornești tăierea fără să te mai deplasezi către panoul de control după ce ai pus deja piesa pe masa mobilă. Butonul de pornire/oprire a pânzei asigură și un grad sporit de siguranță pentru operator.

 

 

Poți lucra cu mai puțin efort, dar cu siguranță sporită: sistem pneumatic de prindere a pieselor cu înălțime de 95 mm (opțional)

Felder K 700 este compatibil cu folosirea sistemul pneumatic de prindere a pieselor pe masa mobilă. Acest sistem poate fi folosit pe orice fierăstrău circular sau mașină de frezat cu masă mobilă Felder Group. Ușor de reglat datorită ajustării pneumatice, sistemul oferă siguranță sporită și mai puțin efort în operare datorită fixării puternice a piesei cu o forță de aproximativ 120 kg.

 

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere  

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite. Fierăstrăul circular cu masă mobilă cu sistem X-Roll® Felder K 700 beneficiază de garanții extinse și îți va fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să treci la nivelul următor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 450 kg
Înălțime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular FELDER K 700 cu masă mobilă X-Roll și înălțime de tăiere max. 104 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *