SKU: K700P

Fierăstrău circular FELDER K 700 Professional cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 104 mm

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Fierăstrău circular cu masă mobilă și masă suport Felder K 700 Professional: Prelucrări precise de fiecare dată pentru mult timp

Dedicat atelierelor mijlocii, fierăstrăul circular Felder K 700 Professional garantează calitate și precizie încă din prima zi de utilizare. Ușurința în operare și performanța dovedită în peste 30 de ani de existență, au făcut ca zeci de mii de clienți din întreaga lume să îl folosească în atelierele lor, iar astăzi Felder K 700 este una dintre cele mai cunoscute game de fierăstraie circulare din portofoliul Felder Group.

Cu sisteme profesionale brevetate în configurație standard precum X-Roll® – sistem de glisare a mesei mobile cu 10 ani garanție și Easy-Glide® – sistem de înclinare a unității de tăiere cu 6 ani garanție, cu dimensiuni generoase de prelucrare, masă mobilă din aluminiu anodizat de 2.050 mm sau opțional de 2.500 mm și masă suport cu braț telescopic de 1.100 mm sau 1.300 mm, precum și cu posibilitatea configurării cu un motor de până la 10 kW, Felder K 700 Professional se ridică la înălțimea cerințelor profesionale din orice atelier de mobilă mijlociu.

 

  Calitate austriacă recunoscută

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

  Garanții extinse prin programul G+

Prin garanțiile extinse oferite prin programul G+ al Felder Gruppe România lucrezi fără griji timp îndelungat pentru că beneficiezi de:

  • 3 ani garanție Felder pentru utilaj
  • 6 ani garanție pentru sistemul de înclinare a unității de tăiere Easy-Glide®
  • 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll®.

  Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

  Dedicat producătorilor de mobilă mijlocii cu flux de lucru profesional

Destinat firmelor mijlocii, fierăstrăul circular Felder K 700 Professional satisface cerințele oricărui producător cu investiție avantajoasă. Dotările profesionale ale K 700 Professional garantează fiabilitate și calitate pentru mult timp.

 

Descoperă mai jos avantajele pe care ți le oferă în prelucrare fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 700 Professional și vezi de ce este apreciat în lumea întreagă.

Ai garanția tăierilor precise: fără abateri, fără pierderi de material

Fierăstrăul circular Felder K 700 Professional asigură un grad superior de precizie datorită sistemelor inovatoare, unice în lume pentru glisarea mesei mobile și pentru înclinarea pânzei de tăiere.

Folosite cu succes de peste 15 de ani în toată lumea, X-Roll® și Easy-Glide® garantează precizie, stabilitate și nu necesită gresare sau întreținere. Nu întâmplător, acestea beneficiază de 10 și respectiv 6 ani garanție internațională.

Ai garanția unei înclinări exacte a pânzei: sistem brevetat Easy-Glide® cu 6 ani garanție

Sistemul de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide® asigură poziționarea repetată între 90°- 46° a grupului de tăiere fără a-i fi afectată precizia de lucru din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru. Sistemul este construit dintr-un material compozit special, folosit în industria aeronautică, care nu necesită gresare și nu este afectat de depunerea rumegușului. Practic, sistemul Easy-Glide® nu necesită întreținere și poate fi folosit pentru mulți ani, în condiții intensive, fără să-i fie afectată precizia.

 

 

Ai garanția unei culisări line și precise a mesei mobile: sistem X-Roll® cu 10 ani garanție 

Spre deosebire de sistemele de glisare obișnuite care folosesc bile pentru culisare, X-Roll® folosește role de contact cilindrice și o poziționare specială a acestora în X. Sistemul asigură o rezistență ridicată la sarcini grele de lucru și presiunea de pe masă este distribuită optim pe toate punctele de contact ale rolelor cilindrice. Dacă în cazul sistemelor cu bile se generează uzură punctuală timpurie care afectează calea de rulare a mesei mobile și duce la jocul acesteia, cu sistemul X-Roll® acest lucru nu se întâmplă. Așadar, sistemul nu asigură doar o culisare precisă și lină, ci contribuie și la o durată de viață mare a mesei. În plus, sistemul nu necesită întreținere complexă și intensivă, deci vei economisi timp și bani.

 

 

Tai cu ușurință și precizie piese cu dimensiuni mari: masă mobilă de 2.050 mm și masă suport de 1.100 mm (standard)

Dotările tehnice și dimensiunile de lucru ale circularului Felder K 700 Professional îți asigură un grad ridicat de flexibilitate și confort atât în prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari, cât și în realizarea de tăieri transversale sau în unghi.

Masă mobilă de 2.050 mm (standard)

Felder K 700 Professional este dotat standard cu masă mobilă cu lungime de 2.050 mm și lățime de 347 mm, realizată din aluminiu anodizat, cu structură internă ranforsată pentru sarcini mari și canale pentru fixarea de manete sau accesorii de prindere.

Opțional, poate fi dotat cu masă mobilă de 2.500 mm.

Masă suport de 1.100 mm cu riglă de tăieri transversale de 2.600 mm (standard)

Pentru suport sporit în prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, Felder K 700 Professional este configurat standard cu masă suport de 1.100 mm (1.300 mm opțional) cu riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm cu 1 opritor. Folosind masa suport, ai posibilitatea de a prelucra piese mari și grele cu un efort minim. Rola de preluare de la capătul mesei asigură o încărcare ușoară.

Riglă pentru tăieri transversale de 3.200 mm cu 2 opritori (opțional)

Pentru o poziționare mai precisă și un grad ridicat de repetabilitate a riglei de ghidare, poți opta pentru echiparea mesei suport cu riglă pentru tăieri transversale cu lungime de 3.200 mm cu 2 opritori. Ghidajele predefinite pentru poziția riglei la 90° te ajută să câștigi timp și să fii mai precis, iar opritorul cu lupă te ajută să citești mai ușor cotele.

Opritor cu afișaj digital (opțional)

Dacă îți dorești mai mult confort, mai multă precizie și timp redus pentru stabilirea cotelor, poți opta pentru opritor cu afișaj digital, cu precizie de 0.1 mm.

 

 

Tai cu ușurință piese cu lățimi mari sau piese înguste: riglă de bazare înclinabilă, lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm (standard)

Cu o lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm (opțional 1.250 mm), circularul K 700 Professional te ajută să tai piese cu lățimi mari, iar datorită riglei de bazare pe partea dreaptă robustă, realizată din aluminiu, realizezi tăieri cu precizie nu doar pentru piesele mari, ci și pentru piesele înguste.

 

 

Rigla de bazare te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

 • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu culisare pe bară rotundă din oțel.
 • Ai garanția preciziei milimetrice.
 • Cotele sunt ușor de citit.
 • Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
 • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste.
 • Poate fi rabatată în afara mesei de lucru atunci când ai nevoie de toată suprafața de lucru pentru prelucrarea pieselor cu dimensiuni foarte mari.
 • O poți echipa cu dispozitiv cu afișaj digital pentru citirea cotelor cu precizie de 0.1 mm pentru mai mult confort și timp mai rapid de reglare a lățimii de tăiere (opțional). Aceasta se montează pe capota riglei de bazare și permite rotirea ecranului la 90° pentru vizibilitate mare din orice punct a zonei de lucru.

 

 

Câștigi timp și precizie la tăierea în unghi: dispozitiv de tăiere în unghi cu poziții predefinite și compensarea lungimii de tăiere (opțional)

În echiparea de bază, Felder K 700 Professional cuprinde riglă pentru tăieri transversale de 1.100 mm pe masa suport care poate fi folosită cu ușurință pentru realizarea de tăieri în unghi datorită scalei cu poziții predefinite pentru unghiuri de pe masa suport (opțional).

Rigla permite tăieri în unghi între +45° și -45° și cuprinde 1 opritor robust cu ajutorul căruia vei realiza tăieri în unghi mult mai rapid pentru că nu vei mai pierde timp în stabilirea unghiului de 90° datorită poziției predefinite care face revenirea ușoară și precisă.

Dacă însă îți dorești mai mult confort, precizie și rapiditate, dar și ușurință la tăierile în unghi, poți echipa masa suport cu dispozitiv de tăiere în unghi cu compensare lungimii de tăiere (opțional).

 

 

Ai stabilitate în prelucrare chiar și atunci când lucrezi cu piese grele: șasiu dublu ranforsat, masă din fontă

Cu Felder K 700 Professional ai garanția stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu șasiu dublu ranforsat și masă fixă din fontă rezistentă la torsiune care preia vibrațiile apărute în timpul prelucrării.

 

Ai garanția eficienței: puterea motorului transmisă aproape integral

Felder K 700 Professional este echipat standard cu motor de 4 kW însă ai posibilitatea de a opta pentru putere mai mare. Opțional, K 700 Professional poate fi dotat cu motor de 5.5 kW, 7.5 kW sau chiar 10 kW. Tu decizi puterea de care ai nevoie. Și indiferent de motorul pe care îl alegi, ai garanția eficienței în prelucrare datorită curelei de transmisie cu profil POLY-V care transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către grupul de prelucrare.

Unitatea de tăiere stabilă și compactă îți oferă o înălțime de tăiere de 104 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 315 mm. Pânză tăietoare poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45°. Totodată, ai și posibilitatea utilizării pânzei de canelare cu diametru maxim Ø 229 mm și lățime de la 5 la 20 mm.

 

 

Cu fierăstrăul circular FELDER K 700 Professional cu masă mobilă X-Roll și masă support poți regla cu precizie milimetrică înălțimea și înclinarea pânzei: pachet „Power-Drive” pentru reglare electrică (opțional)

Dacă îți dorești confort sporit în operare și precizie maximă în reglare, Felder K 700 Professional poate fi dotat cu pachetul „Power-Drive” pentru reglarea electrică a înălțimii și înclinării pânzei tăietoare. Cotele sunt afișate pe ecran digital cu LED-uri, iar reglarea se realizează prin rotirea unui buton. Ai posibilitatea ajustărilor fine, la zecime de milimetru, prin simpla apăsare a unui buton.

 

 

Ești mai flexibil în prelucrare: poți tăia și panouri de PAL cu același circular (opțional)

Cu fierăstrăul circular Felder 700 Professional ești mai flexibil și versatil în prelucrare.

Ai înălțime mare de tăiere și motor puternic pentru prelucrarea lemnului, dar poți prelucra cu ușurință și panouri melaminate datorită opțiunii de echipare a circularului cu unitate de pretăiere (incizor).

Unitatea de pretăiere (incizor) permite utilizarea de pânze cu diametru maxim 120 mm (cu pânza principală de max. Ø 315 mm) și are înălțime maximă de incizare de 4 mm. Poți opta pentru incizor acționat mecanic de motorul pânzei principale sau incizor cu motor independent.

 

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular K 700 Professional poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado de până la 19,5 mm lățime și diametru maxim de 229 mm.

 

 

Lucrezi în siguranță și beneficiezi de exhaustare eficientă: braț superior de exhaustare cu protecție pânză, butoane de oprire-pornire pânză pe masa mobilă (opțional)

Orice tâmplar sau producător de mobilă are zece motive bune pentru a nu face compromisuri atunci când vine vorba de siguranța muncii și orice producător își dorește un mediu de lucru curat și sănătos.

În echipare standard, circularul Felder K 700 Professional este echipat cu protecție pentru pânză model EURO II cu prindere de cuțitul divizor.

Braț superior de exhaustare cu apărătoare pentru pânza principală (opțional)

Pentru mai multă flexibilitate și siguranță, poți echipa fierăstrăul K 700 Professional cu braț superior de exhaustare cu protecție a pânzei, reglabil în înălțime și posibilitate de pivotare în afara suprafeței de lucru (0°-90°).

 

 

Buton de pornire/oprire pe masa mobilă (opțional)

Pentru mai mult confort și control în timpul prelucrării, dar și pentru a economisi timp, masa mobilă poate fi echipată cu buton de pornire/oprire care îți permite să pornești tăierea fără să te mai deplasezi către panoul de control după ce ai pus deja piesa pe masa mobilă. Butonul de pornire/oprire a pânzei asigură și un grad sporit de siguranță pentru operator.

 

 

Poți lucra cu mai puțin efort, dar cu siguranță sporită: sistem pneumatic de prindere a pieselor cu înălțime de 95 mm (opțional)

K 700 Professional este compatibil cu folosirea sistemul pneumatic de prindere a pieselor pe masa mobilă. Acest sistem poate fi folosit pe orice fierăstrău circular sau mașină de frezat cu masă mobilă Felder Group. Ușor de reglat datorită ajustării pneumatice, sistemul oferă siguranță sporită și mai puțin efort în operare datorită fixării puternice a piesei cu o forță de aproximativ 120 kg.

 

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite. Fierăstrăul circular cu masă mobilă cu sistem X-Roll® Felder K 700 Professional beneficiază de garanții extinse și îți va fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să treci la nivelul următor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 450 kg
Înălțime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular FELDER K 700 Professional cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 104 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *