SKU: K500P

Fierăstrău circular FELDER K500 Professional cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 102 mm

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Fierăstrău circular cu masă mobilă și masă suport FELDER K500 Professional: Alegerea potrivită atunci când prețul utilajelor contează la fel de mult ca precizia și fiabilitatea

Daca te afli la început de drum, iar prețul utilajelor contează la fel de mult ca precizia și fiabilitatea acestora, te poți baza cu încredere pe un fierăstrău circular profesional cu masă mobilă de formatizat K 500 Professional din gama Felder.

Cu dotări profesionale superioare în clasa sa, acesta asigură prelucrări de precizie, ușurință în utilizare și reglări rapide și ușoare.

Pachetul Professional al modelului Felder K 500 înseamnă masă mobilă de 2.050 mm (opțional de 2.500 mm) din aluminiu anodizat cu sistem de glisare X-Roll® și masă suport de 1.100 mm (opțional 1.300 mm) cu braț telescopic.

 

   Soluția profesională destinată atelierelor mici și mijlocii

Felder K 500 Professional a fost special conceput pentru a oferi producătorilor de mobilă mici și mijlocii calitatea și precizia Felder la un raport calitate-preț avantajos. Dotările profesionale ale circularului K 500 Professional garantează fiabilitate și flexibilitate pentru mult timp înainte.

    Calitate austriacă recunoscută

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

   Garanție extinsă 3 ani Felder și 10 ani pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll®

Prin garanțiile extinse oferite prin programul G+ al Felder Gruppe România lucrezi fără griji timp îndelungat pentru că beneficiezi de 3 ani garanție Felder pentru echipament și 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll®.

   Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Vezi mai jos de ce fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 500 Professional este alegerea ideală pentru orice atelier care își dorește tăieri de calitate la un raport calitate-preț avantajos. 

 

Ai garanția preciziei: sistem brevetat de glisare a mesei mobile X-Roll® cu 10 ani garanție

Cel mai avansat sistem de glisare a mesei mobile face diferența de fiecare dată!

Sistemul de glisare X-Roll® a fost special proiectat astfel încât prin repoziționarea inteligentă a rolelor cilindrice, presiunea de pe masă să fie optim distribuită pe toate punctele de contact.

Spre deosebire de sistemele de glisare obișnuite care folosesc bile pentru culisare, X-Roll® folosește role de contact cilindrice și o poziționare specială a acestora în X. Sistemul asigură o rezistență ridicată la sarcini grele de lucru și presiunea de pe masă este distribuită optim pe toate punctele de contact ale rolelor cilindrice. Dacă în cazul sistemelor cu bile se generează uzură punctuală timpurie care afectează calea de rulare a mesei mobile și duce la jocul acesteia, cu sistemul X-Roll® acest lucru nu se întâmplă. Așadar, sistemul nu asigură doar o culisare precisă și lină, ci contribuie și la o durată de viață mare a mesei. În plus, sistemul nu necesită întreținere complexă și intensivă, deci vei economisi timp și bani.

La stabilitatea și culisarea precisă a mesei contribuie și construcția mesei. Aceasta este realizată din aluminiu anodizat și are o construcție multicamerală care garantează rezistență mare la torsiune, temperaturi ridicate sau scăzute.

 

 

Ai confort sporit în prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari: masă suport de 1.100 mm cu braț telescopic și riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm (standard)

Circularul Felder K 500 Professional te ajută să prelucrezi cu mai puțin efort piese cu dimensiuni mari datorită dimensiunilor de lucru pe care le oferă în configurare standard, dar și datorită configurațiilor opționale pe care le poți adăuga acestuia.

  • Masă mobilă de 2.050 mm (standard) cu sistem de glisare X-Roll® și lățime de 347 mm, cu posibilitate de configurare cu masă cu o lungime de 2.500 mm.
  • Masă suport de 1.300 mm cu braț telescopic (opțional) pentru o încărcare ușoară a pieselor de lucru sau masă suport cu braț telescopic cu fixare reglabilă pe toată lungimea mesei.
  • Riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm (standard) cu un singur opritor, poziționată pe masa suport. Citirea cotelor se realizează ușor și rapid cu lupa.
  • Lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm standard, opțional de 1.250 mm.

 

 

Tai precis și în siguranță: riglă de bazare pentru tăierea pe partea dreaptă cu poziție verticală și orizontală (standard)

Una dintre cele mai importante componente ale unui circular, rigla de bazare te poate ajuta să tai precis și în siguranță atât piese cu dimensiuni mari, cât și piese înguste.

În echipare standard, rigla de bazare de pe Felder K 500 Professional te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

  • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde între 0 – 800 mm (1.250 mm opțional) pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu glisare pe bară rotundă din oțel.
  • Ai garanția preciziei milimetrice.
  • Cotele sunt ușor de citit.
  • Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
  • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste.
  • Poate fi rabatată în afara mesei de lucru atunci când ai nevoie de toată suprafața de lucru pentru prelucrarea pieselor cu dimensiuni foarte mari.

 

 

Realizezi tăieri în unghi ușor și precis: înclinarea pânzei între 90°- 45°, riglă pentru tăieri transversale, dispozitiv de tăiat în unghi cu poziții predefinite

Unitatea de tăiere stabilă și compactă îți oferă o înălțime de tăiere de 102 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 315 mm. Reglarea înălțimii pânzei se realizează ușor datorită ghidajelor liniare de precizie. Pânză tăietoare poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45°.

Rigla pentru tăieri transversale pentru masa mobilă de 1.300 mm (standard) permite tăieri în unghi între +45° și -45°. Aceasta poate fi atașată cu ușurință mesei mobile, fără folosirea vreunei scule suplimentare. Cu ajutorul opritorului robust, plasat pe rigla transversală, vei realiza tăieri în unghi mult mai rapid și precis și vei câștiga timp în stabilirea unghiului 90° datorită poziției predefinite.

 

 

Dispozitiv pentru tăieri în unghi cu poziții predefinite pe masa suport (opțional). Dacă îți dorești un grad de confort ridicat pentru tăierile în unghi, un dispozitiv cu poziții predefinite îți poate ușura munca semnificativ pentru că pozițiile predefinite cuprind pini pentru blocarea riglei la unghiul dorit. Dispozitivul permite tăieri în unghi în intervalul -45°/ +45°.

 

Ai stabilitate în prelucrare: șasiu dublu ranforsat, masă fixă din fontă masivă     

Cu Felder K 500 Professional ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu masă fixă din fontă masivă. Aceasta este rezistentă la torsiune, absoarbe vibrațiile apărute în timpul prelucrării și contribuie astfel la calitatea ridicată a tăierii.

 

Ai garanția eficienței: puterea motorului transmisă aproape integral

K 500 Professional este echipat standard cu motor de 4 kW. Dacă ai nevoie de putere mai mare, poți opta pentru un motor de 5,5 kW. Indiferent de motorul pe care îl alegi, ai garanția eficienței în prelucrare datorită curelei de transmisie cu profil POLY-V care transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către grupul de prelucrare.

Cu fierăstrăul circular FELDER K500 Professional cu masă mobilă X-Roll și masă suport ești mai flexibil în producție: tai lemn și panouri de PAL cu același echipament – incizor disponibil (opțional)

Cu Felder K 500 Professional ești mai flexibil și mai versatil în producție pentru că circularul poate fi echipat cu unitate de pretăiere pentru panourile laminate.

Unitatea de pretăiere (incizor) permite utilizarea de pânze cu diametru maxim 80 mm (cu pânza principală de max. Ø 250 mm) și are înălțime maximă de incizare de 4 mm. Incizorul este acționat mecanic, de motorul pânzei principale, iar reglarea acestuia se realizează manual.

Poți opta și pentru pregătirea circularului cu unitate de pretăiere electrică cu motor independent, cu reglare manuală.

 

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional) 

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular K 500 Professional poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado de până la 19,5 mm lățime și diametru maxim 180 mm.

 

 

Lucrezi curat și în siguranță: braț superior de exhaustare cu apărătoare pentru pânză (opțional)

 

Pentru a lucra într-un mediu sănătos și pentru a scăpa de disconfortul creat de rumegușul și praful din atelier rezultat în urma prelucrării, fierăstrăul Felder K 500 Professional poate fi echipat cu braț superior de exhaustare cu protecție la pânză, reglabil în înălțime și posibilitate de pivotare în afara suprafeței de lucru (0°-90°).

 

Protecția pânzei nu-ți asigură doar o aspirare eficientă în timpul prelucrării, ci și siguranță în prelucrare.

 

În echipare standard, circularul cuprinde apărătoare pentru pânză model EURO II.

 

Poți lucra cu mai puțin efort dar cu siguranță sporită: sistem pneumatic de prindere a pieselor cu înălțime de 95 mm (opțional) 

K 500  Professional îți permite să folosești sistem pneumatic de prindere a pieselor pe masa mobilă. Acest sistem poate fi folosit pe orice fierăstrău circular sau mașină de frezat cu masă mobilă Felder Group. Ușor de reglat datorită ajustării pneumatice, sistemul oferă siguranță sporită și mai puțin efort în operare datorită fixării puternice a piesei cu o forță de aproximativ 120 kg.

 

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite. Fierăstrăul circular cu masă mobilă cu sistem X-Roll® Felder K 500 Professional beneficiază de garanții extinse și îți va fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să treci la nivelul următor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 470 kg
Înălțime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular FELDER K500 Professional cu masă mobilă X-Roll și masă suport, înălțime de tăiere max. 102 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *