SKU: K3W

Fierăstrău circular HAMMER K3 Winner cu masă mobilă și masă suport, înălțime de tăiere max. 103 mm

22.031,40 lei fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Fierăstrău circular cu masă mobilă și masă suport Hammer K3 Winner: Fără compromisuri chiar și în cele mai mici spații

Ferăstraiele circulare Hammer K3 au fost special proiectate pentru a oferi soluții accesibile pentru atelierele de prelucrarea lemnului mici, așadar dacă ești la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, fierăstrăul circular Hammer K3 winner este un circular cu structură robustă care oferă toate avantajele necesare unei prelucrări de calitate într-un spațiu redus: fiabilitate, tăieri precise de fiecare dată și stabilitate maximă chiar și la cel mai înalt nivel de solicitare.

Masa mobilă din aluminiu anodizat de 1.250 mm, configurabilă până la 2.000 mm, rigla telescopică de 900 mm cu un opritor în varianta standard și unitatea de tăiere performantă cu înălțime de tăiere de 103 mm fac din K3 winner un câștigător în clasa sa de circulare. Nu degeaba numele lui este Winner, nu?

 

Hammer K3 winner îți asigură începutul perfect în producția de mobilă:

  Soluție accesibilă la început de drum

Destinat atelierelor mici și mijlocii care își doresc calitate și precizie într-un spațiu redus.

  Calitate austriacă

Fierăstrăul circular cu masă mobilă Hammer K3 winner este produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

  Garanții extinse prin programul G+

Beneficiezi de 2 ani garanție Hammer prin programul G+ al Felder Gruppe România ca tu să ai siguranța utilizării sale fără griji pentru mai mult timp.

  Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Reglezi rapid și ușor cotele de prelucrare: roată de mână cu gradație pentru înălțimea și înclinarea pânzei

Toate utilajele grupului Felder Group sunt recunoscute pentru ușurința și în confortul în utilizare, iar fierăstrăul cu masă mobilă Hammer K3 winner nu este mai prejos.

Deși toate reglajele cotelor se realizează manual, inginerii austrieci au asigurat un grad de confort ridicat în operare. Atât înălțimea de tăiere, cât și înclinarea pânzei se realizează cu ajutorul unei roți de mână cu precizie de mm care garantează siguranța respectării cotelor setate.

Rigla de bazare se reglează prin intermediul unui mâner pe o bară de oțel cu gradație cu precizie de 1 mm, iar blocarea acesteia se realizează cu un opritor precis.

 

Obții tăieri precise de fiecare dată: unitate de tăiere performantă, înălțime de tăiere de 103 mm

Unitatea de tăiere performantă oferă o înălțime de tăiere de 103 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 315 mm. Atunci când utilajul nu este în funcțiune, pânza poate fi coborâtă complet sub nivelul mesei.

 

Ai garanția eficienței maxime: puterea motorului transmisă integral

Cureaua de transmisie cu profil POLY-V transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către unitatea de tăiere. Astfel, ai garanția eficienței și preciziei  în prelucrare de fiecare dată.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: masă fixă din fontă masivă

Cu Hammer K3 winner ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu masă fixă din fontă masivă. Aceasta este rezistentă la torsiune, absoarbe vibrațiile apărute în timpul prelucrării și contribuie astfel la calitatea ridicată a tăierii.

 

Ești mai flexibil și mai versatil în producție: poți tăia PAL și lemn cu același circular

Dacă prelucrezi și PAL și lemn, nu mai trebuie să investești într-un alt utilaj pentru că Hammer K3 winner poate fi echipat cu unitate de pretăiere (opțional) pentru panourile laminate. Unitatea de pretăiere este acționată de motorul principal și oferă o înălțime de incizare de 4 mm și posibilitatea utilizării unei pânze cu diametrul de până la 80 mm pe incizor și de până la 250 mm pentru pânza principală.

 

 

Realizezi cu ușurință și precizie tăieri în unghi: înclinarea pânzei între 90° și 45°, riglă pentru tăieri transversale, sistem de tăiere în unghi cu poziții predefinite

Pânza poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45° și garantează tăieri precise. Opritorii predefiniți la pozițiile de 90° și 45° îți asigură poziționarea exactă a pânzei, iar afișarea pe o scală mare dimensionată te ajută să citești și să setezi cu ușurință valorile.

 

 

Reglabilă în orice poziție între -45° și + 45°, rigla pentru tăieri transversale cu fixare pe masa mobilă (900 mm) asigură tăieri în unghi precise, iar datorită riglei cu gradație, reglarea se realizează simplu și ușor. Cu ajutorul opritorului robust, plasat pe rigla transversală, vei realiza tăieri în unghi mult mai rapid și precis și vei câștiga timp în stabilirea unghiului 90° datorită poziției predefinite.

 

 

Îți poți ușura munca cu un sistem de tăiere în unghi cu poziții predefinite. Acesta se montează direct pe masa suport pentru stabilirea unghiului cu pini în pozițiile predefinite de pe dispozitiv. Sistemul este ușor de folosit și te ajută să realizezi tăieri transversale de finețe cu efort minim pentru că ai posibilitatea de a tăia în unghiuri la intervale de câte 5° sau 22.5°.

 

 

Cu fierăstrăul circular HAMMER K3 winner cu masă mobilă și masă suport ai dimensiuni optime de tăiere: masă mobilă de 1.250 mm, lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm

Fierăstrăul circular Hammer K3 winner este dotat în variantă standard cu masă mobilă din aluminiu anodizat de 1.250 mm cu profil multi-cameral care asigură rezistență la torsiune și evitarea jocului de prelucrare și poate fi încărcată la maximum fără a-i fi afectată glisarea lină și precisă.

În plus, dacă ai nevoie să prelucrezi piese cu o lungime mai mare de 1.250 mm, ai posibilitatea de a opta pentru echiparea fierăstrăului circular cu o masă mobilă din aluminiu anodizat de 2.000 mm.

 

 

K3 winner îți oferă o lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm și riglă de bazare din aluminiu anodizat care oferă suport atât pentru piesele cu dimensiuni mari, cât și pentru piesele înguste.

 

Tai precis și în siguranță: riglă de bazare pentru tăierea pe partea dreaptă cu poziție verticală și orizontală (standard)

Una dintre cele mai importante componente ale unui circular, rigla de bazare te poate ajuta să tai precis și în siguranță atât piese cu dimensiuni mari, cât și piese înguste.

În echipare standard, rigla de bazare de pe Hammer K3 winner te ajută să fii flexibil și să câștigi timp pentru că:

  • Poate fi poziționată cu ușurință oriunde între 0 – 800 mm (opțional 1.250 mm) pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare cu culisare pe bară pe bară din aluminiu.
  • Ai garanția preciziei milimetrice.
  • Cotele sunt ușor de citit.
  • Poți opta pentru sistem de reglare fină a riglei de bazare standard, cu precizie de 0.1 mm (opțional).
  • Poate fi poziționată orizontal, poziție recomandată atunci când lucrezi cu pânza înclinată,  piese subțiri sau înguste.

 

 

Ai mai mult suport în prelucrarea pieselor grele sau de mari dimensiuni: masă suport cu braț telescopic de 1.100 mm, riglă tăieri transversale pe masa suport

Dacă ai nevoie de mai mult suport în prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari, poți echipa circularul cu masă suport cu braț telescopic de 1.100 mm. Aceasta este fixată în batiul mașinii prin intermediul brațului telescopic care culisează și permite mesei suport să se deplaseze odată cu masa mobilă.

 

 

Pentru mai multă susținere în prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, poți configura circularul cu o prelungire telescopică a riglei transversale de 750 mm și astfel vei avea o lungime totală a riglei transversale de 1.650 mm sau riglă transversală cu lungimea de 1.300 mm pe masa suport. Astfel, vei avea parte de și mai mult suport și stabilitate în prelucrarea pieselor mari și grele, indiferent că vrei să realizezi tăieri drepte sau în unghi.

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu fierăstrăul circular cu masă mobilă Hammer K3 winner poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado cu până la 19.5 mm lățime, cu diametru de 180 mm.

 

 

Economisești spațiu în atelier: design compact, amprentă mică la sol

Fiabil și solid, cu fierăstrăul circular Hammer K3 winner obții tăieri de calitate într-un spațiu redus datorită designului compact și a amprentei mici la sol.

În plus, poți opta pentru echiparea circularului cu un dispozitiv pentru mutarea utilajului cu bară de ridicare și astfel vei putea muta cu ușurință circularul dintr-un loc în altul atunci când ai nevoie de mai mult spațiu.

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Toate utilajele Felder Gruppe pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite, iar fierăstrăul circular cu masă mobilă Hammer K3 winner nu se lasă mai prejos. Acesta beneficiază de garanții extinse și îți va fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să mergi la nivelul următor.

 

 

Descoperă mai jos toate specificațiile tehnice ale fierăstrăului circular cu masă mobilă K3 winner și alege opțiunile potrivite pentru tine.

Dacă ai nevoie de dimensiuni mai mari de prelucrare, din aceeași gamă, îți recomandăm pachetul K4 performcu masă mobilă de 3.200 mm standard.

 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 340 kg
Înălțime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău circular HAMMER K3 Winner cu masă mobilă și masă suport, înălțime de tăiere max. 103 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *