SKU: KA803232E

Fierăstrău industrial de tăiat în pachet FORMAT4 kappa automatic 80.32.32 limited edition cu înălțime de tăiere 77 mm și lungime de tăiere 3.200 mm

Livrare în 2-4 zile lucrătoare | 1 buc

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Fierăstrău industrial de tăiat în pachet FORMAT4 Kappa automatic 80.32.32 limited edition: Următorul pas pentru afacerea ta

Îți dorești să-ți crești producția? Să reduci erorile? Să obții o calitate mai bună a pieselor tăiate? Cu circularul industrial de tăiat în pachet Format4 kappa 80.32.32 găsești răspuns la toate aceste nevoi. Obții rezultate perfecte de tăiere, cicluri scurte de tăiere în pachet a panourilor din lemn, furniruite sau PAL/MDF.

 

Cu o înălțime de tăiere de 77 mm și lungime de tăiere de 3.200 mm kappa automatic 80.32.32 te ajută să:

Tai mai mult și mai repede. Ai cicluri de producție mai scurte, poți prelucra dimensiuni mai mari și mai multe panouri simultan.

Obții o calitate superioară a tăierii, fără imperfecțiuni. Sistemul dual de măsurare și viteza constantă de tăiere îți garantează tăieri perfecte de fiecare dată.

Câștigi timp pe întreg fluxul de producție. Programul de optimizare pentru tăiere și imprimanta de etichete îți permite să eficientizezi întreg fluxul de producție.

Reduci pierderile de material și ai control sporit al producției. Programul de operare și software-ul de optimizare a tăierii Ardis te ajută să încadrezi cât mai bine piesele de tăiat, astfel încât pierderile de timp și bani să fie reduse la minimum.

Ai nevoie doar de un singur operator. Mesele cu pernă de aer asigură o încărcare ușoară a mașinii.

Ai confort și siguranță sporită în operare. De la introducerea cotelor până la manipularea și poziționarea pieselor pentru tăiere, totul se realizează cu mai puțin efort, într-un timp mai scurt și în condiții de siguranță maximă.

 

✓   Calitate 100% austriacă

Fierăstrăul circular pentru tăiat în pachet Format4 Kappa 80.32.32 limited edition este produs 100% în Austria, în fabrica din Hall, Tirol, doar cu materiale de calitate, de la furnizori certificați.

   Garanție extinsă de 3 ani Format4

Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii și pe ceea ce e mai important pentru tine. Beneficiezi de garanție extinsă de 3 ani pentru utilaj prin programul G+ al Felder Gruppe România.

✓   Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

   Dedicat fabricilor mijlocii și mari de mobilă cu exploatare intensivă

Agregatul industrial Format4 Kappa automatic 80.32.32 edition este dedicat unui regim de lucru intensiv și este recomandat atât producătorilor de mobilă de serie mică sau mare, producătorilor de mobilier la comandă, cât și prestatorilor de servicii.

 

Ai precizie și stabilitate superioară în prelucrare: sistem de măsurare cu ghidare dublă, fixare solidă a pieselor, servomotor robust

Fierăstrăul industrial de formatizat în pachet Format4 kappa automatic 80.32.32 limited edition este construit pentru un regim de lucru intensiv. Acesta are o structură robustă și sisteme tehnice care garantează precizie, stabilitate în exploatare și calitate superioară de tăiere chiar și pentru cele mai solicitante și dificile sarcini de tăiere.

 

Sistem de măsurare cu ghidare dublă și sistem de referință pentru linia de tăiere cu fascicul laser

Pentru a garanta stabilitate în operare, dispozitivul de alimentare a panourilor (pusher) este realizat din oțel masiv, este ghidat pe ambele părți și este echipat cu sistem de măsurare cu bandă magnetică pentru un nivel ridicat al preciziei.

 

 

Prindere fixă a pieselor indiferent de dimensiunea acestora

Grupul de presare a materialului coboară înainte de a începe tăierea și fixează ferm și uniform piesele pe masă. Aceasta menține piesele în poziție fixă în timpul tăierii. Cuprinde acționare în 2 trepte direct din panoul de comandă în funcție de grosimea materialului de tăiat.

Pentru piesele înguste sau cu lățime între 50 – 1.200 mm, alinierea din lateral se realizează de o rolă din cauciuc acționată pneumatic care asigură o tăiere exactă, în unghi drept 90°.

 

 

Clemele de oțel solid cu un singur deget, controlate pneumatic, garantează o strângere sigură și fără deteriorări atât a stivelor de panouri, cât și a panourilor individuale de dimensiuni mai mici.

 

 

Cale de rulare cu role libere pentru alimentarea panourilor 

Calea de rulare cu role libere facilitează alimentarea panourilor de către dispozitivul de alimentare. Astfel, ai garanția fixării ușoare și precise a pieselor, exact la linia de tăiere.

 

 

Servomotor foarte robust și viteză constantă de tăiere

Combinația dintre servomotorul robust și dispozitivele solide de fixare a pieselor asigură obținerea unui grad superior de calitate a tăierii. Transferul direct al forței și precizia dată de servomotor direct către sistemul pinion-cremalieră oferă o viteză constantă și tăieri precise indiferent că tai un panou sau mai multe în același timp.

Spre deosebire de motorul pas cu pas, servomotorul are capacitatea de a rula constant la viteză mare și de a respecta cu exactitate poziția și parametri de lucru, îndeplinind în mod repetat aceeași comandă la același nivel de calitate.

Unitatea de tăiere rulează pe ghidaje rotunde din oțel, ceea ce asigură o mișcare extrem de netedă și stabilă care contribuie la precizie superioară și viteză mare de lucru.

 

 

Viteză variabilă între 5–100 m/min

Poți seta viteza de tăiere între 5-100 m/min în funcție de tipul de material pe care îl prelucrezi timpul sau de în care vrei să prelucrezi o anumită cantitate de material. Odată setată, viteza de lucru va rămâne constantă pe tot ciclul de lucru.

Obții aceeași calitate a tăierii pentru fiecare piesă în prelucrarea în pachet a panourilor de PAL: unitate pretăiere (incizoare) cu motor independent

În cazul prelucrării simultane a mai multor panouri melaminate, pânza incizoare secționează doar prima piesă, iar presiunea exercitată de sistemul de presare a pieselor împiedică spargerea inestetică a melaminei celorlalte piese. Unitatea incizoare are motor independent de 1,1 kW și coborârea acestuia se realizează pneumatic.

 

Îți crești productivitatea: tai mai mult, mai repede, mai eficient

Agregatele Format4 kappa automatic reprezintă următorul pas în formatizarea panourilor pentru afacerea ta. Acestea contribuie la creșterea productivității și la eficientizarea întregului proces de tăiere, astfel încât să îți crești producția. Indiferent de tipul de producție, de serie sau comandă, fierăstrăul industrial de tăiat în pachet kappa automatic 80.32.32 limited edition asigură un grad înalt de flexibilitate și eficiență în procesul de tăiere.

Poți tăia simultan mai multe panouri, înălțime de tăiere 77 mm

kappa automatic 80.32.32 limited edition oferă o proiecție a pânzei de 80 mm și înălțime utilă de tăiere de 77 mm. Astfel, dacă prelucrezi panouri de PAL, kappa automatic 80.32.32 îți oferă posibilitatea de a formatiza până la 4 panouri cu grosimea de 18 mm în același timp.

 

 

Ai cicluri mai scurte de tăiere și viteză mare de retur a unității de tăiere (130 m/min)

Format4 kappa automatic 80.32.32 garantează cicluri scurte de tăiere datorită sistemului automat de măsurare a piesei și datorită barei automate de presare a materialului care nu se deschide complet, ci numai pe înălțimea materialului. Toate acestea împreună cu viteza mare de retur a unității de tăiere te ajută să câștigi timp cu fiecare tăiere și să produci mai mult.

Câștigi timp în întreg fluxul de producție datorită imprimantei pentru etichete (opțional)

Poți echipa fierăstrăul cu imprimantă pentru etichete. Sistemul îți permite să etichetezi fiecare piesă prelucrată cu cotele acesteia, tipul și cotele pentru următoarele operații necesare. Câștigi timp pentru că vei ști exact dimensiunile și destinația fiecărei piese prelucrate, gata pentru următoarea etapă de producție. Operatorii de pe următoarele utilaje din flux, CNC găurire și aplicare cant, trebuie doar să aleagă programul de lucru pentru piese. Astfel, nu doar că vei câștiga timp, dar vei reduce și erorile de reglare și operare și implicit, vei reduce costurile cu pierderile de material.

 

 

Cu fierăstrăul industrial de tăiat în pachet FORMAT4 Kappa automatic 80.32.32 limited edition ai confort sporit în operare și în manipularea pieselor: panou de comandă intuitiv, mese cu perne de aer, mese mobile

De la introducerea cotelor până la manipularea și poziționarea pieselor pentru tăiere, totul se realizează cu mai puțin efort, într-un timp mai scurt și în condiții de siguranță maximă. Spre deosebire de fierăstraiele circulare cu masă mobilă unde rolul operatorului este foarte important în realizarea unei prelucrări de calitate, cu un agregat de tăiat în pachet sarcinile operatorului se reduc, acesta nu mai trebuie să mențină și să susțină piesa și cursul acesteia manual. Acest lucru nu se rezumă doar la confort în operare, ci contribuie semnificativ la reducerea erorilor de operare și la diminuarea pierderilor de material.

Panou de comandă și control cu sistem de operare Windows 7 Professional și monitor TFT-screen de 24”

Designul simplu al panoului de control și meniul intuitiv pentru controlul software-ului cu sistem Windows 7 Professional garantează o operare ușoară și intuitivă.

 

 

Încarci piesele ușor datorită meselor cu perne de aer și role de preluare

Mesele de încărcare a pieselor au la bază un sistem cu perne de aer care contribuie la manipularea și poziționarea cu efort redus a panourilor. În plus, sistemul cu perne de aer te ajută să nu lași urme de uzură sau zgârieturi pe piese, inclusiv atunci când lucrezi cu materiale sensibile.

În plus, mesele sunt echipate la capete cu role de preluare a pieselor care te vor ajuta să încarci piesele mai ușor. Acestea sunt metalice, rezistente la frecare și nu afectează suprafața pieselor în tipul manipulării acestora.

 

 

Prelucrezi cu ușurință piese mari și grele datorită meselor mobile sau a meselor cu reglare pe înălțime

Poți prelucra cu ușurință panouri de mari dimensiuni pentru că modelul kappa automatic 80.32.32 oferă o lățime maximă de prelucrare de 3.200 mm și este dotat cu o masă suport pe partea stângă de 2.300 x 600 mm și 2 mese mobile (opțional) cu dimensiuni de 1.800 x 600 mm.

Dacă ai nevoie de susținere mai mare pentru prelucrarea panourilor de mari dimensiuni, kappa automatic 80.43.43 poate fi dotat opțional cu mese mobile de 2.300 x 600 mm, care să înlocuiască mesele din configurația standard sau masă de încărcare tip foarfecă (opțional), cu reglare pe înălțime de 3.200 x 2.100 mm pentru ridicarea automată a panourilor. Aceasta se poziționează în partea din spate a utilajului.

 Poți încărca mai ușor piesele pe circular datorită sistemului pneumatic de ridicare și manipulare a pieselor v-motion (opțional)

Durerile de spate sunt de domeniul trecutului! Poți alimenta mai ușor fierăstrăul folosind un sistem de pneumatic de ridicare și manipulare a pieselor Format4 v-motion. Sistemul permite manipularea panourilor de către o singură persoană. Acesta are o capacitate de ridicare de 250 kg, îl poți roti la 250° și poate fi basculat între 0°-90°. În plus, sistemul te ajută să manevrezi piesele fără să le zgârii sau să le ciobești.

 

 

 Poți lucra în flux neîntrerupt la încărcare cu ajutorul unui sistem de încărcare Format4 L-motion (opțional)

Cu un ciclu de încărcare la fiecare 15 secunde, fluxul de material dintr-un sistem liniar poate fi optimizat, astfel încât poți folosi la maximum capacitatea de lucru a agregatului, fără timpi morți în producție. Sistemul de rotire opțională poziționează panourile de-a lungul și în direcția de tăiere, în funcție de cerințele utilizatorului sau de software-ul de optimizare a tăierii.

 

 

Ai control mai bun al producției: pachet Ardis pentru optimizarea tăierii

Agregatele industriale de formatizat în pachet Format4 kappa automatic funcționează cu software Ardis, specializat pe optimizarea tăierii pentru forme rectangulare. Acesta oferă o serie de avantaje pentru producătorii de mobilă sau prestatorii de servicii:

• Reduci pierderile de materie primă

Programul proiectează tăierile pe panouri, astfel încât să reducă pierderile de material. Acesta folosește lista de materiale introdusă de operator pentru a calcula procesul de tăiere cel mai economic, luând în considerare timpii de tăiere și cantitatea de resturi.

• Câștigi timp în producție

Poate că cel mai important avantaj pe care îl oferă programul de optimizare este că vei câștiga timp. Tot ce trebuie să faci este să introduci cotele necesare de tăiere pentru piesele pe care le dorești formatizate dintr-un panou și programul va proiecta tăierile, astfel încât să nu mai pierzi timp cu calcule. Acest lucru te ajută de asemenea, să reduci erorile de calcul.

• Te ajută să faci previziuni realiste asupra producției și a materialului

Poți să faci previziuni și să-ți calculezi mai bine costurile de producție pentru că prin intermediul programului poți monitoriza și poți scoate rapoarte despre materia primă, timpul de prelucrare etc. În plus, acesta poate fi conectat un sistemul de administrarea materiei prime din depozitele fabricii.

• Îți optimizezi întregul proces de tăiere

Poți integra programul cu o suită întreagă de aplicații care să te ajute să duci productivitatea la un nou nivel: modul de prelucrare a muchiei cu calcul automat al dimensiunii finale, managementul pierderilor, editor de etichete cu funcție de cod de bare și modul de imagine, ASCII-Export și Import, funcție de integrare în rețea (conectare flux cu CNC și mașină de aplicarea cantului).

 

 

Automatizezi producția: integrezi echipamentul în fluxul de producție

Special conceput pentru eficientizarea fluxului de producție, agregatul kappa automatic poate fi integrat în rețea cu alte echipamente din fabrică prin intermediul sistemului de etichetare cu cod de bare. Practic, toți operatorii de pe celelalte mașini din flux vor primi piesele cu indicațiile și cotele necesare pentru prelucrarea pieselor. Aceștia nu mai trebuie să calculeze sau să măsoare, ci pur și simplu să aleagă programul de lucru pentru piese. În acest fel, tu câștigi timp în producție, dar reduci semnificativ și rata de erori umane de reglare și de operare și, implicit, vei avea și pierderi mai mici de material.

Comunicare cu CNC și cu mașina pentru aplicarea cantului

CNC-ul, de exemplu, prin cititorul de cod de bare instalat va recunoaște piesa și va ști automat unde anume, la ce dimensiuni și câte găuri va trebui să realizeze. Mașina pentru aplicarea cantului cu cititorul de bare va identifica laturile pe care trebuie aplicat cantul precum și grosimea acestuia astfel încât piesa finită să respecte cu exactitate dimensiunile din proiect.

Compatibilitate software Ardis – F4 Design

Programul de optimizare a tăierii Ardis este compatibil cu programul de proiectare a mobilierului F4 Design din suita de programe F4®Solutions creat pentru echipamentele Felder Group din gama Format4. Integrarea programului Ardis cu programele de design și proiectare F4 Design înseamnă mai multă flexibilitatea și productivitate pentru tine, dar și mai puține erori și mai puține pierderi de material.

Prin comunicarea între programul de proiectare F4 Design și programul de optimizare a tăierii Ardis, vei ști exact cantitatea de material necesară pentru un corp sau pentru un ansamblu de corpuri (ex: mobilă de bucătărie) și vei realiza tăierile utilizând la maximum cantitatea de material, cu cele mai mici pierderi posibile. Prin proiectul realizat în F4 Design se transmit automat cotele fiecărei piese în parte către programul de optimizare Ardis sau către CNC pentru găurire și frezare.

 

 

Ești mai flexibil și versatil în producție: poți prelucra o gamă largă de materiale

Indiferent de tipul de material pe care dorești să-l prelucrezi, agregatul pentru tăiat în pachet Format4 kappa automatic oferă un grad ridicat de flexibilitate în producție. Poți prelucra o gamă largă de tipuri de materiale fără să fie nevoie de reglări complexe. Împreună cu sistemul de schimbare rapidă a pânzei Quick Lock și a software-ului de operare, trecerea de la o comandă la alta este mai ușoară și mai rapidă.

 Formatizezi inclusiv panouri furniruite sau laminate (cu surplus de furnir)

Dacă realizezi în fluxul de producție inclusiv furniruirea panourilor, kappa automatic te ajută să ai un flux complet al panourilor fără efort. Acesta poate fi echipat cu dispozitiv acționat pneumatic pentru prinderea și fixarea panourile furniruite fără să afecteze măsurarea pieselor sau precizia de tăiere.

 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 4160 kg
Brand For Filter

FORMAT-4

Înălțime de tăiere

Lungime de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău industrial de tăiat în pachet FORMAT4 kappa automatic 80.32.32 limited edition cu înălțime de tăiere 77 mm și lungime de tăiere 3.200 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *