FB 510 - Utilaj FELDER FB 510 - Fierastrau panglica FELDER FB 510,volanta Ø 500 mm, latimea de taiere 480 mm, dimensiuni masa 500 x 640 mm, inclinabila -10°/ +45°, inaltimea max. de taiere 410 mm
Fierăstrău panglică FELDER FB 510,volantă Ø 500 mm, lățimea de tăiere 480 mm, dimensiuni masă 500 x 640 mm, înclinabilă -10°/ +45°, înălțimea max. de tăiere 410 mm
SKU: FB 510

Fierăstrău panglică FELDER FB 510,volantă Ø 500 mm, lățimea de tăiere 480 mm, dimensiuni masă 500 x 640 mm, înclinabilă -10°/ +45°, înălțimea max. de tăiere 410 mm

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Felder FB 510: Precizie și calitate profesională cu investiție redusă pentru atelierele mici și mijlocii

Construit special pentru satisfacerea nevoilor de prelucrare din atelierele mici și mijlocii de mobilă sau de prelucrarea lemnului, fierăstrăul profesional vertical cu panglică Felder FB 510 din portofoliul Felder Group garantează precizie, calitate și stabilitate chiar și pentru sarcinile de lucru cele mai dificile. Felder FB 510 te va ajuta să fii mai flexibil și versatil în prelucrare, să economisești bani și timp și să obții tăieri și decupări perfecte, fără imperfecțiuni sau pierderi mari de material.

Ghidajele ceramice inovatoare X-Life® patentate Felder Group, înclinarea mesei de lucru, rigla de bazare care poate fi folosită pe ambele părți ale pânzei sunt doar câteva dintre dotările tehnice care te vor convinge că Felder FB 510 este potrivit pentru atelierul sau fabrica ta.

Felder FB 510 are două volante cu Ø 500 mm calibrate electronic, înălțime de tăiere de 410, lățime de tăiere 480 mm, dimensiune masă 500 x 640 mm, înclinabilă între -10°/ +45°.

Descoperă mai jos ce poate face Felder FB 510 pentru tine.

 

Calitate austriacă

Fierăstrăul panglică Felder FB 510 este produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

Garanție extinsă 3 ani Felder

Beneficiezi de garanție extinsă de 3 ani pentru utilaj prin programul G+ al Felder Gruppe România.

Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

Dedicat atelierelor mici și mijlocii

Dacă îți dorești precizie și calitate profesională de tăiere într-un spațiu relativ redus, atunci banzicul vertical Felder FB 510 poate fi soluția potrivită pentru tine.

 

Ai garanția preciziei și stabilității în prelucrare: ghidaje ceramice X-Life®, inovație Felder Group

În echipare standard, banzicul Felder FB 510 cuprinde ghidaje cu role pentru pânza panglică atât deasupra mesei, cât și sub masă care îți permit o reglare fină a acesteia, astfel încât să poți să ai stabilitatea și precizia dorită în prelucrare.

Poți opta însă să echipezi banzicul cu sistemul cu ghidaje ceramice X-Life® patentat de Felder Group.

Spre deosebire de ghidajele clasice cu role, ghidajele ceramice X-Life® sunt mai rezistente la uzură și permit o utilizare îndelungată, lucru care conduce la reducerea costurilor de întreținere chiar din prima zi de utilizare.

Acestea garantează rezultate excelente de tăiere și stabilitate maximă a pânzei panglică prin intermediul a 4 blocuri de ghidare și a rolelor ceramice posterioare direct adiacente pânzei. Acestea au o suprafață plană care contribuie la o rezistență redusă la frecare, generează mai puțină căldură și reduc emisiile de zgomot. Toate aceste lucruri fac ca ghidajele ceramice X-Life® să ofere o calitate constantă pentru o perioadă mai lungă de timp în comparație cu ghidajele convenționale.

Ghidajele ceramice X-Life® sunt dedicate doar fierăstraielor verticale cu panglică Hammer și Felder, iar dacă deja ai un banzic din portofoliul Felder Group, poți opta pentru echiparea acestuia cu ghidaje ceramice oricând dorești.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: volante din fontă, calibrate electronic

Fierăstrăul vertical Felder FB 510 este echipat cu două volante realizate din fontă care contribuie la stabilitate în prelucrare. Volantele sunt calibrate electronic pentru oferirea unei precizii de prelucrare superioare.

 

Poți tăia o gamă largă de piese: înălțime de tăiere de 410 mm

Fierăstrăul panglică Felder FB 510 îți permite un grad ridicat de flexibilitate în prelucrare pentru că poți prelucra și spinteca piese cu înălțime mare, necesare de exemplu pentru realizarea de placaje sau furnire și decupa o gamă largă de forme drepte sau curbe. Înălțimea de tăiere necesară se reglează simplu și ușor prin învârtirea unei roți.

 

 

Economisești timp: schimbarea rapidă a pânzei și a cauciucului volantei

Detaliile contează și unele detalii îți pot aduce beneficii semnificative în prelucrarea de zi cu zi. Pânza fierăstrăului și banda de cauciuc de pe volantă se schimbă rapid și ușor în doar câțiva pași. Tensiunea benzii este afișată în dreptul operatorului, astfel că vei putea să reglezi tensiunea potrivită pentru nevoile tale de prelucrare într-un mod sigur și precis.

 

Ai flexibilitate în prelucrare: masă din fontă înclinabilă -10° și + 45°

Masa din fontă nervurată solidă se înclină între -10° și + 45° și astfel poți să acoperi o gamă largă de situații de prelucrare care necesită înclinarea mesei de lucru, precum tăieri transversale. Reglarea unghiului de înclinare se realizează ușor prin intermediul unei manete cu ceas care îți arată precis unghiul. Poziția 90° a mesei este garantată de un opritor fin reglabil astfel încât să nu pierzi timp atunci când dorești să revii cu masa la poziția inițială de lucru.

 

 

Ai suport complet pentru piese: riglă de bazare versatilă

Rigla de bazare a banzicului Felder FB 510 oferă multe avantaje în prelucrare și te ajută să fii mai versatil cu mai puțin efort.

  • Este realizată din aluminiu anodizat care îți garantează că nu vei avea urme pe piesa prelucrată.
  • Poate fi poziționată pe ambele părți ale mesei de lucru, în funcție de nevoile de prelucrare.
  • Atunci când ai nevoie de toată suprafața mesei, de exemplu în cazul pieselor cu dimensiuni mari, rigla poate fi rabatată în afara mesei de lucru fără să fie nevoie să o demontezi complet.
  • Dacă ai nevoie să prelucrezi piese înguste sau cu înălțime mică, rigla poate întoarsă pentru a avea suportul necesar în timpul tăierii.

 

 

Poți tăia mai ușor piese în unghi: sistem de tăiere în unghi (opțional)

Îți poți ușura munca cu un sistem de tăiere în unghi. Acesta se montează pe masa de lucru, pe canalul mesei și cuprinde riglă pentru stabilirea unghiului cu opritori și riglă de ghidare. Sistemul este ușor de folosit și te ajută să realizezi tăieri transversale de finețe cu efort minim.

 

 

Poți avea o suprafață de lucru mai mare: extensii pentru mese pentru prelungirea suprafeței de lucru pe 3 laturi (opțional)

Prelucrarea pieselor de lemn cu dimensiuni mari poate fi o provocare, dar nu și pentru Felder FB 510. Poți să îți extinzi suprafața de lucru folosind extensii de mese care îți pot aduce 500 mm sau 1.000 mm în plus, astfel încât să ai susținere sporită pentru piesele mari. În plus, sistemul de extensii de mese Felder îți permite o montare și demontare fără efort atunci când nu ai nevoie de acestea.

 

 

Poți decupa simplu și ușor forme circulare: sistem pentru tăiere și frezări circulare (opțional)

Dacă prelucrezi în mod curent piese cu forme circulare, îți poți ușura munca folosind un sistem pentru decupările și frezările circulare. Sistemul este simplu de utilizat, acesta se atașează de o extensie de masă specială și este prevăzut cu un suport circular pe care atașezi piesa pe care o vei putea roti ușor urmând forma de tăiere.

 

Obții piese finisate de fiecare dată: unitate șlefuire (opțional)

Poți obține mai mult de la fierăstrăul tău vertical. Felder FB 510 poate fi echipat cu unitate de șlefuire. Aceasta poate fi ușor montată și demontată în funcție de nevoile tale de lucru.

 

 

Ai garanția unei prelucrări eficiente: motor cu cuplu mare

Un element important al unui banzic vertical este motorul. Funcționarea utilajului necesită un tip de motor cu cuplu mare pentru angrenarea optimă a pânzei panglică, mai ales atunci când lucrezi cu piese din lemn masiv cu esență tare care au nevoie de o tensionare mare a pânzei. Motorul de 3 kW care echipează Felder FB 510 îți oferă calitatea recunoscută a motoarelor austriece construite special pentru astfel de utilaje. Acestea îți vor garanta precizie, stabilitate și constanță în tăiere chiar și pentru piesele cele mai dificile.

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Valabil pentru toate utilajele din portofoliul Felder Group, întreținerea utilajelor nu presupune eforturi complexe sau costuri ridicate. Recunoscute peste tot în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite, acestea beneficiază de garanții extinse și îți vor fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să mergi la nivelul următor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 250 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău panglică FELDER FB 510,volantă Ø 500 mm, lățimea de tăiere 480 mm, dimensiuni masă 500 x 640 mm, înclinabilă -10°/ +45°, înălțimea max. de tăiere 410 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *