SKU: N3800

Fierăstrău panglică HAMMER N3800 cu volantă Ø 380 mm, lățimea de tăiere 360 mm, dimensiuni masă 400 x 510 mm, înclinabilă -5°/ +45°, înălțimea max. de tăiere 310 mm

1,980.00  fără TVA

Livrare în 2-4 zile lucrătoare | 2 buc

Fierăstrău panglică (banzic vertical) Hammer N 3800: Tăieri precise cu o investiție minimă pentru atelierele mici

Construit special pentru satisfacerea nevoilor de prelucrare din atelierele mici de mobilă sau de prelucrarea lemnului, cel mai mic fierăstrău cu panglică din portofoliul Felder Group convinge prin precizie, calitate și stabilitate cu investiție minimă.

Hammer N 3800 garantează tăieri și decupări precise și stabile datorită ghidajelor ceramice inovatoare X-Life®, pantentate Felder Group, și un grad ridicat de flexibilitate în prelucrare datorită înclinării mesei de lucru, riglei de bazare care poate fi folosită pe ambele părți ale pânzei și sistemului de tăiere în unghi. În plus, Hammer N 3800 te ajută și să economisești timp datorită sistemelor de schimbare rapidă a pânzei și cauciucului volantei și a reglărilor rapide și simple, dar și bani pentru că banzicul vertical nu necesită eforturi complexe sau costuri mari de întreținere.

Descoperă mai jos ce poate face Hammer N3800 pentru tine.

✓ Calitate austriacă

Fierăstrăul panglică Hammer N 3800 este produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

✓ Garanție extinsă 2 ani Hammer

Beneficiezi de garanție extinsă de 2 ani pentru utilaj prin programul G+ al Felder Gruppe România.

✓ Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓ Soluție cu o investiție minimă, dedicată atelierelor mici

Dacă îți dorești precizie și calitate de tăiere într-un spațiu redus, atunci banzicul vertical Hammer N 3800 poate fi soluția potrivită pentru tine.

Cu fierăstrăul panglică Hammer N 3800 ai garanția preciziei și stabilității în prelucrare: ghidaje ceramice X-Life®, inovație Felder Group (opțional)

În echipare standard, banzicul are ghidaje pentru panglică atât deasupra mesei, cât și sub masă care își permit o reglare fină a acesteia, astfel încât să poți să ai stabilitatea și precizia dorită în prelucrare.

Însă, poți opta pentru sistemul cu ghidaje ceramice X-Life® patentat de Felder Group. Spre deosebire de ghidajele clasice, ghidajele ceramice sunt mai rezistente la uzură și permit o utilizare îndelungată, lucru care conduce la reducerea costurilor de întreținere chiar din prima zi de utilizare.

Acestea garantează rezultate excelente de tăiere și stabilitate maximă a panglicii prin intermediul a 4 blocuri de ghidare și a rolelor ceramice posterioare direct adiacente pânzei. Acestea au o suprafață plană care contribuie la o rezistență redusă la frecare, generează mai puțină căldură și reduc emisiile de zgomot.Toate aceste lucruri fac ca ghidajele ceramice să ofere o calitate constantă pentru o perioadă lungă de timp în comparație cu ghidajele convenționale.

Ghidajele ceramice X-Life® sunt dedicate doar fierăstraielor verticale cu panglică Hammer și Felder, iar dacă deja ai un banzic din portofoliul Felder Group, poți opta pentru echiparea acestuia cu ghidaje ceramice oricând dorești, ca opțiune retrofit.

 

 

Poți tăia piese cu înălțime mare: 310 mm, potrivită inclusiv pentru realizarea de furnir sau placaje

Fierăstrăul panglică Hammer N 3800 îți permite un grad ridicat de flexibilitate în prelucrare pentru că poți prelucra și spinteca piese cu înălțime mare, necesare de exemplu pentru realizarea de placaje sau furnir și decupa o gamă largă de forme drepte sau curbe. Înălțimea de tăiere necesară se reglează simplu și ușor prin învârtirea unei roți.

 

 

Ai flexibilitate în prelucrare: masă din fontă înclinabilă -5° și + 45°

Masa din fontă se înclină între -5° și + 45° și astfel poți să acoperi o gamă largă de situații de prelucrare care necesită înclinarea mesei de lucru, precum tăieri transversale. Reglarea unghiului de înclinare se realizează ușor prin intermediul unei manete cu ceas care îți arată precis unghiul. Poziția 90° a mesei este garantată de un opritor fin reglabil astfel încât să nu pierzi timp atunci când dorești să revii cu masa la poziția de lucru inițială.

 

 

Ai suport complet pentru piese: riglă de ghidare rabatabilă

Banzicul vertical Hammer N 3800 este echipat cu riglă de ghidare din aluminiu anodizat care îți garantează că nu vei avea urme pe piesa prelucrată. Rigla de ghidare se mișcă pe o bară rotundă de oțel și poate fi poziționată pe ambele părți ale mesei de lucru, în funcție de nevoile de prelucrare. Atunci când ai nevoie de toată suprafața mesei, de exemplu în cazul pieselor cu dimensiuni mari, rigla poate fi rabatată sub masa de lucru. Iar dacă ai nevoie să prelucrezi piese înguste sau cu înălțime mică, rigla poate întoarsă pentru a avea suportul necesar în timpul tăierii.

 

 

Economisești timp: schimbarea rapidă a pânzei și a cauciucului volantei

Detaliile contează și unele detalii îți pot aduce beneficii semnificative în prelucrarea de zi cu zi. Pânza fierăstrăului și banda de cauciuc de pe volantă se schimbă rapid și ușor în doar câțiva pași. Tensiunea benzii este afișată în dreptul operatorului, astfel că vei putea să reglezi tensiunea potrivită pentru nevoile tale de prelucrare într-un mod sigur și precis.

 

 

 

Poți tăia mai ușor piese în unghi: sistem de tăiere în unghi (opțional)

Îți poți ușura munca cu un sistem de tăiere în unghi. Acesta se montează pe masa de lucru, pe canalul mesei și cuprinde riglă pentru stabilirea unghiului cu opritori și riglă de ghidare. Sistemul este ușor de folosit și te ajută să realizezi tăieri transversale de finețe cu efort minim.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: volante perfect echilibrate

Fierăstrăul vertical Hammer N 3800 este echipat cu două volante realizate din fontă. Acestea au o distanță mare între ele pentru a putea lucra cu pânze panglică mai lungi. Acest lucru contribuie la o mișcare optimă și lină a pânzei, dar și la o stabilitate sporită în prelucrare.

 

 

Ai garanția unei prelucrări eficiente: motor cu cuplu mare

Un element important al unui banzic vertical este motorul. Funcționarea utilajului necesită un tip de motor cu cuplu mare pentru angrenarea optimă a pânzei panglică, mai ales atunci când lucrezi cu piese din lemn masiv cu esență tare. Indiferent de motorul ales, 1 x 230 V sau 3 x 400 V, Hammer N 3800 îți oferă calitatea motoarelor austriece construite special pentru astfel de utilaje. Acestea îți vor garanta precizie, stabilitate și constanță în tăiere chiar și pentru piesele cele mai dificile.

 

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Valabil pentru toate utilajele din portofoliul Felder Group, întreținerea utilajelor nu presupune eforturi complexe sau costuri ridicate. Recunoscute peste tot în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite, acestea beneficiază de garanții extinse și îți vor fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să mergi la nivelul următor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 150 kg
Înălțime de tăiere

Lățimea de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău panglică HAMMER N3800 cu volantă Ø 380 mm, lățimea de tăiere 360 mm, dimensiuni masă 400 x 510 mm, înclinabilă -5°/ +45°, înălțimea max. de tăiere 310 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *