SKU: N4400

Fierăstrău panglică HAMMER N4400 cu volantă Ø 440 mm, lățimea de tăiere 420 mm, dimensiuni masă 420 x 575 mm, înclinabilă -10°/ +45°, înălțimea max. de tăiere 310 mm

11.468,40 lei fără TVA

Livrare in 30 de zile

Fierăstrău panglică (banzic vertical) Hammer N 4400: Precizie și calitate cu investiție minimă pentru atelierele mici sau cu spațiu redus

Construit special pentru satisfacerea nevoilor de prelucrare din atelierele mici de mobilă sau de prelucrarea lemnului, fierăstrăul cu panglică Hammer N 4400 din portofoliul Felder Group convinge prin precizie, calitate și stabilitate cu investiție minimă.

Hammer N 4400 garantează tăieri și decupări precise și stabile datorită ghidajelor ceramice inovatoare X-Life® (opțional) patentate Felder Group, și un grad ridicat de flexibilitate în prelucrare datorită înclinării mesei de lucru, riglei de bazare care poate fi folosită pe ambele părți ale pânzei și sistemului de tăiere în unghi.

În plus, Hammer N 4400 îți garantează un grad ridicat de flexibilitate și versatilitate datorită sistemelor opționale pe care le poți adăuga utilajului, precum sistem pentru tăieri circulare, extensii de mese sau sistem pentru tăieri în unghi.

De asemenea, economisești timp datorită sistemelor de schimbare rapidă a pânzei și cauciucului volantei și a reglărilor rapide și simple, dar și bani pentru că banzicul vertical nu necesită eforturi complexe sau costuri mari de întreținere.

Descoperă mai jos ce poate face Hammer N 4400 pentru tine.

 

  Calitate austriacă

Fierăstrăul panglică Hammer N 4400 este produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

Garanție extinsă 2 ani Hammer

Beneficiezi de garanție extinsă de 2 ani pentru utilaj prin programul G+ al Felder Gruppe România

Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

Soluție cu o investiție minimă, dedicată atelierelor mici

Dacă îți dorești precizie și calitate de tăiere într-un spațiu redus, atunci banzicul vertical Hammer N 4400 este soluția potrivită pentru tine.

 

Ai garanția preciziei și stabilității în prelucrare: ghidaje ceramice X-Life®, inovație Felder Group (opțional)

În echipare standard, banzicul are ghidaje cu role pentru pânza panglică atât deasupra mesei, cât și sub masă care îți permit o reglare fină a acesteia, astfel încât să poți să ai stabilitatea și precizia dorită în prelucrare.

Însă, poți opta să echipezi banzicul cu sistemul cu ghidaje ceramice X-Life® patentat de Felder Group.

Spre deosebire de ghidajele clasice, ghidajele ceramice sunt mai rezistente la uzură și permit o utilizare îndelungată, lucru care conduce la reducerea costurilor de întreținere chiar din prima zi de utilizare.

Acestea garantează rezultate excelente de tăiere și stabilitate maximă a panglicii prin intermediul a 4 blocuri de ghidare și a rolelor ceramice posterioare direct adiacente pânzei. Acestea au o suprafață plană care contribuie la o rezistență redusă la frecare, generează mai puțină căldură și reduc emisiile de zgomot. Toate aceste lucruri fac ca ghidajele ceramice să ofere o calitate constantă pentru o perioadă lungă de timp în comparație cu ghidajele convenționale.

Ghidajele ceramice X-Life® sunt dedicate doar fierăstraielor verticale cu panglică Hammer și Felder, iar dacă deja ai un banzic din portofoliul Felder Group, poți opta pentru echiparea acestuia cu ghidaje ceramice oricând dorești.

 

 

Economisești timp: schimbarea rapidă a pânzei și a cauciucului volantei

Detaliile contează și unele detalii îți pot aduce beneficii semnificative în prelucrarea de zi cu zi. Pânza fierăstrăului și banda de cauciuc de pe volantă se schimbă rapid și ușor în doar câțiva pași. Tensiunea benzii este afișată în dreptul operatorului, astfel că vei putea să reglezi tensiunea potrivită pentru nevoile tale de prelucrare într-un mod sigur și precis.

 

 

 

Cu fierăstrăul panglică Hammer N 4400 poți tăia piese cu înălțime mare: 310 mm, potrivită inclusiv pentru realizarea de furnir sau placaje

Fierăstrăul panglică Hammer N 4400 îți permite un grad ridicat de flexibilitate în prelucrare pentru că poți prelucra și spinteca piese cu înălțime mare, necesare de exemplu pentru realizarea de placaje sau furnir și decupa o gamă largă de forme drepte sau curbe. Înălțimea de tăiere necesară se reglează simplu și ușor prin învârtirea unei roți.

 

 

Ai flexibilitate în prelucrare: masă din fontă înclinabilă -10° și +45°

Masa din fontă se înclină între -10° și +45° și astfel poți să acoperi o gamă largă de situații de prelucrare care necesită înclinarea mesei de lucru, precum tăieri transversale. Reglarea unghiului de înclinare se realizează ușor prin intermediul unei manete care îți arată precis unghiul. Poziția 90° a mesei este garantată de un opritor fin reglabil, astfel încât să nu pierzi timp atunci când dorești să revii cu masa la poziția inițială de lucru.

 

 

Ai suport complet pentru piese: riglă de ghidare rabatabilă

Banzicul vertical Hammer N 4400 este echipat cu riglă de ghidare din aluminiu anodizat care îți garantează că nu vei avea urme pe piesa prelucrată. Rigla de ghidare se mișcă pe o bară rotundă de oțel și poate fi poziționată pe ambele părți ale mesei de lucru, în funcție de nevoile de prelucrare. Atunci când ai nevoie de toată suprafața mesei, de exemplu în cazul pieselor cu dimensiuni mari, rigla poate fi rabatată sub masa de lucru. Iar dacă ai nevoie să prelucrezi piese înguste sau cu înălțime mică, rigla poate întoarsă pentru a avea suportul necesar în timpul tăierii.

 

 

Poți tăia mai ușor piese în unghi: sistem de tăiere în unghi (opțional)

Îți poți ușura munca cu un sistem de tăiere în unghi. Acesta se montează pe masa de lucru, pe canalul mesei și cuprinde riglă pentru stabilirea unghiului cu opritori și riglă de ghidare. Sistemul este ușor de folosit și te ajută să realizezi tăieri transversale de finețe cu efort minim.

 

 

Poți avea o suprafață de lucru mai mare: extensii pentru mese pentru prelungirea suprafeței de lucru (opțional)

Prelucrarea pieselor de lemn cu dimensiuni mari poate fi o provocare, dar nu și pentru Hammer. Deși este un banzic dedicat atelierelor de mobilă mici sau cu spațiu redus, poți să îți extinzi suprafața de lucru folosind extensii de mese care îți pot aduce 500 mm sau 1.000 mm în plus, astfel încât să ai susținere sporită pentru piesele mari. În plus, sistemul de extensii de mese Felder îți permite o montare și demontare fără efort atunci când nu ai nevoie de acestea.

 

 

Poți decupa simplu și ușor forme circulare: sistem pentru tăieri circulare (opțional)

Dacă prelucrezi în mod curent piese cu forme circulare, îți poți ușura munca folosind un sistem pentru decupările circulare. Sistemul este simplu de utilizat, acesta se atașează de o extensie de masă și este prevăzut cu un suport circular pe care atașezi piesa pe care o vei putea roti ușor urmând forma de tăiere.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: volante perfect echilibrate

Fierăstrăul vertical Hammer N 4400 este echipat cu două volante realizate din fontă. Acestea au o distanță mare între ele pentru a putea lucra cu pânze panglică mai lungi. Acest lucru contribuie la o mișcare optimă și lină a pânzei, dar și la o stabilitate sporită în prelucrare.

 

 

Ai garanția unei prelucrări eficiente: motor cu cuplu mare

Un element important al unui banzic vertical este motorul. Funcționarea utilajului necesită un tip de motor cu cuplu mare pentru angrenarea optimă a pânzei panglică, mai ales atunci când lucrezi cu piese din lemn masiv cu esență tare. Indiferent de motorul ales, 1 x 230 V sau 3 x 400 V, Hammer N 4400 îți oferă calitatea motoarelor austriece construite special pentru astfel de utilaje. Acestea îți vor garanta precizie, stabilitate și constanță în tăiere chiar și pentru piesele cele mai dificile.

 

 

Economisești bani: costuri reduse de întreținere

Valabil pentru toate utilajele din portofoliul Felder Group, întreținerea utilajelor nu presupune eforturi complexe sau costuri ridicate. Recunoscute peste tot în lume pentru stabilitatea, precizia în prelucrare și calitatea materialelor din care sunt construite, acestea beneficiază de garanții extinse și îți vor fi partener în prelucrare pentru mult timp. În plus, acest lucru îți garantează că vei avea un preț de revânzare ridicat atunci când te vei decide să mergi la nivelul următor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 170 kg
Înălțime de tăiere

Lățimea de tăiere

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierăstrău panglică HAMMER N4400 cu volantă Ø 440 mm, lățimea de tăiere 420 mm, dimensiuni masă 420 x 575 mm, înclinabilă -10°/ +45°, înălțimea max. de tăiere 310 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *