Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Format4

Format 4

Echipate cu tehnologie inteligentă de ultimă generație, utilajele industriale Format 4 sunt destinate firmelor mijlocii și mari care au nevoie de flexibilitate și productivitate crescute încă din prima zi de lucru.

Format 4

Echipate cu tehnologie de ultimă generație, utilajele industriale pentru prelucrarea lemnului Format-4 sunt destinate firmelor mijlocii și mari care au nevoie de flexibilitate și productivitate ridicate.

CNC-uri și utilaje industriale Format4

Utilaje clasice Format4

Despre Format4

Gama premium de utilaje pentru prelucrarea lemnului a companiei Felder Group a fost lansată in anul 2000 și de atunci soluțiile complete oferite prin Format-4 au satisfăcut cele mai exigente nevoi ale producătorilor de mobilă din întreaga lume. Soluțiile industriale Format-4 au setat noi standarde, ajungând unul dintre liderii industriei de prelucrarea lemnului.

Calitatea superioară, controlul digital, precizia la sutime de milimetru au fost mult timp disponibile doar pentru firmele mari și puternic industrializate. Pentru prima dată, Format-4 a făcut calitatea premium accesibilă pentru companiile mici și mijlocii, permițăndu-le în acest fel să facă față competiției prin productivitatea sporită.

Mașinile Format-4 reprezintă calitatea de top a produselor austriece Felder. Întreaga producție și dezvoltare a acestora este realizată 100% în fabrica din Hall, în Tirol, de la fierăstraie circulare de formatizat, mașini de rindeluire, agregate industriale pentru aplicarea cantului, agregate industriale pentru tăierea în pachet, prese hidraulice industriale pentru aplicarea furnirului până la centre cu comandă numerică în 5 axe.