Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Hammer

Hammer

Utilajele pentru prelucrarea lemnului Hammer sunt special concepute pentru atelierele la început de drum, sau pentru cei care practică tâmplăria din pasiune. Aceste utilaje profesionale sunt dotate cu sistemele patentate Felder, care garantează ușurința în prelucrare, calitate, randament și inevitabil, economie de timp și de bani.

Hammer

Utilajele pentru prelucrarea lemnului Hammer sunt special concepute pentru atelierele la început de drum, sau pentru cei care practică tâmplăria din pasiune.

CNC Hammer

Despre Hammer

O dată cu lansarea utilajelor profesionale Hammer, în 1997, Felder Group a început o nouă etapă în producția de utilaje pentru prelucrarea lemnului prin care s-a angajat să ofere producătorilor de mobilă soluții potrivite, adaptate nevoilor lor, indiferent de mărimea atelierelor.

Fiabile și robuste, cu design compact și amprentă mică la sol pentru a ocupa cât mai puțin spațiu în ateliere, utilajele Hammer sunt special concepute pentru atelierele mici si mijlocii. Iar pentru a produce mai mult, mai repede și mai ieftin, dar fără rabat de la calitate, utilajele Hammer sunt dotate cu sistemele profesionale patentate Felder.

Astfel, inovațiile tehnice Felder Group care sunt în dotarea utilajelor din gamele dedicate atelierelor cu flux mai mare de lucru – Felder, respectiv celor industriale – Format 4, se regăsesc și în dotarea utilajelor Hammer și garantează ușurința în prelucrare, calitatea, randamentul, flexibilitate și, inevitabil, economia de timp și de bani.