SKU: A3-26

Mașină combinată cu 2 operații HAMMER A3 26 pentru îndreptare și rindeluire la grosime, lățime max. 260 mm

14.234,90 lei fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Hammer A3 26, mașină pentru îndreptat și rindeluit la grosime: Obții suprafețe plane la cel mai mic preț, într-un spațiu redus

Mașina combinată pentru rindeluire și rindeluire la grosime Hammer A3 26 este cea mai mică mașină pentru îndreptare – grosime din portofoliul Felder Group și este special concepută pentru atelierele mici care își doresc eficiență și calitate în prelucrare în cele mai mici spații de lucru și cu investiție redusă.

Cu Hammer A3 26 poți prelucra piese cu lățime maximă de 260 mm la îndreptare și 254 mm la degroșare (rindeluire la grosime), trecerea dintre cele două operații realizându-se ușor și eficient. În plus, Hammer A3 26 poate fi echipată cu dispozitiv de găurire și scobire, astfel încât să beneficiezi de flexibilitate și randament ridicat cu o singură mașină.

 

     Calitate austriacă 

Mașina combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime Hammer A3 26 este produsă 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

✓     Garanții extinse prin programul G+    

Prelucrezi fără griji pentru mai mult timp datorită garanțiilor extinse pe care ți le oferim prin programul G+ al Felder Gruppe România: 2 ani garanție Hammer pentru utilaj și 3 ani garanție pentru arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power®.

✓     Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓     Soluție dedicată atelierelor mici

Chiar dacă ești la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, mașina combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime Hammer A3 26 este combinația ideală dintre precizie, investiție redusă și economie de spațiu.

 

Obții suprafețe perfect plane: arbore cu 3 cuțite cu auto-aliniere sau arbore elicoidal Silent-Power®

Inima oricărei mașini de rindeluire este arborele de prelucrare. De aceea, inginerii austrieci au creat soluții unice în piață care nu doar să ofere precizie de prelucrare, ci și economie de timp prin schimbarea rapidă a cuțitelor, costuri reduse de întreținere și durată mare de viață.

Arbore de rindeluire cu 3 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor (standard)

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional)

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

Cu mașina combinată cu 2 operații HAMMER A3 26 pentru îndreptare și rindeluire la grosime economisești spațiu în atelier: design ergonomic, amprentă mică la sol

Fiabilă și robustă, cu design compact și amprentă mică la sol, Hammer A3 26 va ocupa puțin spațiu în atelierul tău. În plus, mașina poate fi poziționată lângă perete datorită sistemului de ridicare simultană a meselor cu poziție verticală atunci când degroșezi.

 

 

Treci ușor de la o operație la alta: sistem de ridicare simultană a meselor

Treci ușor și rapid de la operația de îndreptare la cea de degroșare datorită sistemului de ridicare simultană a meselor îndreptare, astfel încât vei economisi timp de fiecare dată. În plus, mesele rabatate au sistem de blocare și vor sta în poziție perfect verticală fără a te incomoda în prelucrare.

Poți observa în detaliu AICI cât de rapid se face trecerea de la o operație la alta cu sistemul de ridicare simultană a meselor de lucru.

 

 

Ești mai flexibil: poți avea găurire și scobire pe aceeași mașină (opțional)

Hammer A3 26 poate fi echipată cu dispozitiv de găurire și mortezare, astfel încât să beneficiezi de flexibilitate și randament ridicat cu o singură mașină în cele mai mici spații.

Poți să vezi AICI cât de ușor și eficient este dispozitivul de găurire și scobire montat pe o mașină combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime din gama Hammer.

 

 

Rindeluiești ușor piese înguste și în unghi de 45°: riglă de bazare înclinabilă

Ai precizie în prelucrare datorită riglei de bazare din Al anodizat înclinabilă între 90°-45 ° ce poate fi mutată și fixată în orice poziție pe lățimea mesei. Poți să vezi AICI cât de ușor și rapid se poziționează rigla de bazare în funcție de nevoile tale.

 

 

Reglezi rapid și ușor cotele de prelucrare: manete cu gradație pentru adâncime, grosime și înclinarea riglei

Toate utilajele grupului Felder Group sunt recunoscute pentru ușurința și confortul în utilizare, iar Hammer A3 26 nu este mai prejos.

Deși toate reglajele cotelor se realizează manual, inginerii austrieci au asigurat un grad ridicat de confort în operare. Atât grosimea piesei de degroșat, cât și adâncimea de preluare la îndreptare se realizează rapid, simplu și precis, cu ajutorul mânerului de reglare cu gradație cu precizie de mm care îți garantează siguranța respectării cotelor setate. Rigla de bazare se reglează la fel de ușor, prin intermediul unei manete cu gradație în dreptul sistemului cu opritori pentru unghi de 45° și 90° ce-ți permite o reglare precisă. Opțional, poți echipa mașina cu roată cu ceas pentru reglarea înălțimii mesei de prelucrare la degroșare.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: mese din fontă masivă și extensii de mese (opțional)

Cu un design solid și compact și cu mese din fontă masivă care preiau vibrațiile apărute în timpul prelucrării, cu Hammer A3 26 ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare.

Dacă dorești să prelucrezi piese cu lungimi mari sau ai nevoie de mai multă stabilitate, poți să extinzi suprafața de contact cu ajutorul extensiilor de mese disponibile opțional. Marele avantaj al meselor de extensie este acela că pot fi folosite atât pentru operație de îndreptare, cât și pentru rindeluirea la grosime astfel că nu trebuie să investești în două tipuri de mese.

Poți să vezi și AICI cât de ușor se montează extensiile de mese în funcție de operația pe care urmează să o efectuezi, îndreptare sau rindeluire.

 

 

Stai fără grija rumegușului: exhaustare eficientă

O provocare pentru mașinile combinate de rindeluire și degroșare este exhaustarea. În cazul lui Hammer A3 26, capota de exhaustare se rabatează în câteva secunde atunci când faci schimbul între operații, fără să te incomodeze în prelucrare, iar designul acesteia asigură o extracție eficientă a așchiilor.

 

 

Descoperă mai jos toate specificațiile pentru mașina combinată cu 2 operații pentru îndreptare și rindeluire la grosime A3 26 și alege-ți dotările opționale de care ai nevoie.

Pentru lățimi mai mari de prelucrare, din aceeași gamă, îți recomandăm mașina combinată cu 2 operații pentru îndreptare și rindeluire la grosime Hammer A3 31 cu lățimea de prelucrare de 310 mm sau Hammer A3 41 cu lățimea de prelucrare de 410 mm.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 195 kg
Lățime maximă

260 mm

Lungime maximă

1120 (1920) mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină combinată cu 2 operații HAMMER A3 26 pentru îndreptare și rindeluire la grosime, lățime max. 260 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *