SKU: A3-31

Mașină combinată cu 2 operații HAMMER A3 31 pentru îndreptare și rindeluire la grosime, lățime max. 310 mm

3,380.00  fără TVA

Livrare în 2-3 zile lucratoare | Stoc 1 buc

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Hammer A3 31, mașină pentru îndreptat și rindeluit la grosime: Rezultate impecabile pentru ateliere mici și mijlocii

Cu 310 mm lățime de îndreptare, 306 mm lățime de rindeluire la grosime și mese de îndreptare de 1.400 mm, mașina combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime Hammer A3 31 este soluția optimă și accesibilă producătorilor de mobilă mici și mijlocii. Special concepută pentru a oferi eficiență maximă de lucru în spații reduse și apreciată pentru ușurința în utilizare, A3 31 poate fi dotată și cu masă orizontală de găurire și scobire. Pentru că oferă calitate în prelucrare la cel mai bun preț, A3 31 reprezintă o investiție avantajoasă pentru orice atelier care își dorește rezultate impecabile într-un spațiu mic de lucru.

 

     Calitate austriacă

Mașina combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime Hammer A3 31 este produsă 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

✓     Garanții extinse prin programul G+

Prelucrezi fără griji pentru mai mult timp datorită garanțiilor extinse pe care ți le oferim prin programul G+ al Felder Gruppe România: 2 ani garanție Hammer pentru utilaj și 3 ani garanție pentru arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power®.

✓     Asistență tehnică completă prin Blitz Service 

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓     Soluție dedicată atelierelor mici

Dacă ești la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, mașina combinată pentru rindeluire și grosime Hammer A3 31 este alegerea ideală pentru că îți garantează precizie în prelucrare și calitate austriacă la cel mai bun preț, într-un spațiu redus.

 

Obții suprafețe perfect plane: arbore cu 3 cuțite cu auto-aliniere sau arbore elicoidal Silent-Power®

Inima oricărei mașini de rindeluire este arborele de prelucrare. Tocmai de aceea, inginerii austrieci au dezvoltat soluții care nu doar să ofere precizie, ci și alte beneficii, precum costuri reduse pentru întreținerea sau schimbarea sculelor de prelucrare, reducerea timpului de schimbare a cuțitelor și a reglajelor, precum și garantarea unei durate de viață mare a acestora.

Arbore de rindeluire cu 3 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor (standard)

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional)

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

 

Ai o soluție completă de rindeluire într-un spațiu mic: design ergonomic, amprentă mică la sol

Fiabilă și robustă, cu design compact și amprentă mică la sol, mașina combinată pentru îndreptare și grosime Hammer A3 31 va ocupa spațiu redus în atelierul tău. În plus, mașina poate fi poziționată lângă perete datorită sistemului de ridicare simultană a meselor și a designului riglei de bazare.

Cu mașina combinată cu 2 operații HAMMER A3 31 pentru îndreptare și rindeluire la grosime, treci ușor și rapid de la o operație la alta: sistem de ridicare simultană a meselor

Treci ușor și rapid de la operația de îndreptare la cea de rindeluire la grosime datorită sistemului de ridicare simultană a meselor de îndreptare. Vei lucra confortabil și în siguranță pentru că mesele rabatate au sistem de blocare și vor sta în poziție perfect verticală fără a te incomoda când prelucrezi la grosime.

Poți observa în detaliu AICI cât de rapid se face trecerea de la o operație la alta cu sistemul de ridicare simultană a meselor de lucru.

 

 

Rindeluiești ușor piese înguste și în unghi de 45°: riglă de bazare înclinabilă

Ai precizie în prelucrare datorită riglei de bazare din Al anodizat înclinabilă între 90°-45 ° ce poate fi mutată și fixată în orice poziție pe lățimea mesei. Acest lucru îți permite să lucrezi ușor piese înguste și în unghi de 45°, dar și să poziționezi mașina lângă perete astfel încât să nu ocupe mult spațiu în atelier. Poți să vezi AICI cât de ușor și rapid se poziționează rigla de bazare în funcție de nevoile tale.

 

 

ti mai flexibil: poți avea găurire și scobire pe aceeași mașină (opțional)

 

Hammer A3 31 poate fi echipată cu dispozitiv de găurire și scobire, astfel încât să beneficiezi de flexibilitate și randament ridicat cu o singură mașină, într-un spațiu redus.

Poți să vezi și AICI cât de ușor și eficient este dispozitivul de găurire și scobire montat pe o mașină combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime din gama Hammer.

 

 

Reglezi rapid și ușor cotele de prelucrare: manete cu gradație pentru adâncime, grosime și înclinarea riglei de bazare

Toate utilajele grupului Felder Group sunt recunoscute pentru ușurința și în confortul în utilizare, iar Hammer A3 31 nu este mai prejos. Deși toate reglajele cotelor se realizează manual, inginerii austrieci au asigurat un grad ridicat de confort în operare. Atât grosimea piesei de degroșat, cât și adâncimea de preluare la îndreptare se realizează rapid, simplu și precis, cu ajutorul mânerelor de reglare cu gradație de zecime de mm care îți garantează siguranța respectării cotelor setate. Rigla de bazare se reglează la fel de ușor, prin intermediul unei manete cu gradație în dreptul sistemului cu opritori pentru unghi de 45° și 90° ce-ți permite o reglare precisă. Opțional, poți echipa mașina cu roată cu ceas pentru reglarea înălțimii mesei de prelucrare la degroșare.

Poți observa AICI cât de rapid și simplu se reglează grosimea de degroșare și AICI adâncimea de preluare la îndreptare, doar cu ajutor mânerelor de reglare cu gradație.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: mese din fontă masivă și extensii de mese de până la 1.600 mm (opțional)

Cu un design solid și compact și cu mese din fontă masivă care preiau vibrațiile apărute în timpul prelucrării, cu Hammer A3 31 ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare.

Dacă prelucrezi piese de lungimi mai mari sau ai nevoie de mai multă susținere, poți să extinzi suprafața de contact pe ambele părți cu ajutorul extensiilor de mese de 400 mm sau 800 mm disponibile opțional. Astfel, poți prelungi suprafața de lucru cu încă 1.600 mm. Poți să vezi și AICI cât de ușor se montează extensiile de mese în funcție de operația pe care urmează să o efectuezi, îndreptare sau rindeluire.

 

 

Ai garanția unei prelucrări curate: exhaustare eficientă

O provocare tehnică pentru mașinile combinate de îndreptare și rindeluire la grosime este exhaustarea. În cazul lui Hammer A3 31, capota de exhaustare se rabatează în câteva secunde atunci când faci schimbul între operații, fără să te incomodeze în prelucrare, iar designul acesteia contribuie la realizarea unei exhaustări eficiente a așchiilor indiferent de mărimea lor. Extracția eficientă a resturilor rezultate din rindeluire nu contribuie doar la menținerea unei prelucrări curate, ci și la prelungirea duratei de viață a ansamblului de rindeluire și a întregului utilaj pentru că sistemul nu permite ca așchiile să afecteze componentele mașinii.

 

 

Ai garanția calității și fiabilității: durată mare de viață și costuri mici de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie, iar abrictul cu grosime Hammer A3 31 nu se lasă mai prejos. Beneficiezi de o durată de viață îndelungată a utilajului și costuri mici de întreținere și de rezultate perfecte în prelucrare pentru mult timp, dar și de valoare mare de revânzare.

Descoperă mai jos toate specificațiile pentru mașina combinată cu 2 operații pentru îndreptare și rindeluire la grosime Hammer A3 31 și alege opțiunile potrivite pentru tine.

Pentru lățimi mai mari de prelucrare, din aceeași gamă, îți recomandăm mașina combinată cu 2 operații pentru îndreptare și rindeluire la grosime Hammer A3 41 cu lățimea de prelucrare de 410 mm.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 240 kg
Lățime maximă

310 mm

Lungime maximă

1400 (2200) mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină combinată cu 2 operații HAMMER A3 31 pentru îndreptare și rindeluire la grosime, lățime max. 310 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *