SKU: A3-41

Mașină combinată cu 2 operații HAMMER A3 41 pentru îndreptare și rindeluire la grosime, lățime max. 410 mm

24.043,40 lei fără TVA

Livrare in 90 de zile

Hammer A3 41, mașină pentru îndreptat și rindeluit la grosime: Soluție profesională la un preț accesibil pentru ateliere mici și mijlocii

Cea mai performantă mașină combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime din gama compactă a Felder Group, Hammer A3 41 oferă o lățime maximă de prelucrare de 410 mm la îndreptare, 406 mm la degroșare și mese de prelucrare de 1.800 mm, dimensiuni care îți permit să prelucrezi piese de dimensiuni mai mari cu mai multă ușurință într-un spațiu de lucru redus.

Apreciată pentru ușurința în utilizare și flexibilitate, Hammer A3 41 poate fi dotată și cu masă orizontală de găurire și scobire. Pentru că oferă calitate în prelucrare la un preț accesibil, A3 41 reprezintă soluția profesională pentru producătorii de mobilă mici sau mijlocii.

 

    Calitate austriacă

Mașina combinată pentru îndreptare și rindeluire Hammer A3 41 este produsă 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

     Garanții extinse prin programul G+

Prelucrezi fără griji pentru mai mult timp datorită garanțiilor extinse pe care ți le oferim prin programul G+ al Felder Gruppe România: 2 ani garanție Hammer pentru utilaj și 3 ani garanție pentru arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power®.

 ✓    Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

     Soluția potrivită pentru producătorii de mobilă mici și mijlocii cu spațiu redus

Dacă ești la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, mașina combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime Hammer A3 41 este alegerea ideală pentru că îți garantează precizie în prelucrare și calitate austriacă la un preț accesibil.

 

Obții suprafețe perfect plane: arbore cu 3 cuțite cu auto-aliniere sau arbore elicoidal Silent-Power®

Inima oricărei mașini de rindeluire este arborele de prelucrare. Tocmai de aceea, inginerii austrieci au dezvoltat soluții care nu doar să ofere precizie, ci și alte beneficii, precum costuri reduse pentru întreținerea sau schimbarea sculelor de prelucrare, reducerea timpului de schimbare a cuțitelor și a reglajelor, precum și garantarea unei durate de viață mare a acestora.

Arbore de rindeluire cu 3 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor (standard)

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional)

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Ai cele mai generoase dimensiuni de prelucrare din gama compactă: 410 mm lățime la îndreptare, 406 mm lățime la degroșare

Cu mașina Hammer A3 41 poți prelucra piese cu lățime maximă de 410 mm la îndreptare, iar cu ajutorul sistemului de reglare a înălțimii de prelucrat pentru rindeluirea la grosime, poți degroșa piese cu înălțimea între 4-225 mm.

 

Treci ușor de la o operație la alta: sistem de ridicare simultană a meselor de îndreptare

Treci ușor și rapid de la operația de rindeluire la cea de degroșare datorită sistemului de ridicare simultană a meselor de lucru, astfel încât vei economisi timp de fiecare dată. În plus, mesele rabatate au sistem de blocare și vor sta în poziție perfect verticală fără a te incomoda în prelucrare atunci când prelucrezi la grosime.

 

 

Ești mai flexibil: poți avea găurire și scobire pe aceeași mașină (opțional)

Hammer A3 41 poate fi echipată cu dispozitiv de găurire și scobire, astfel încât să beneficiezi de flexibilitate și randament ridicat cu o singură mașină în cele mai mici spații. Poți să vezi mai jos cât de ușor și eficient este dispozitivul de găurire și scobire montat pe o mașină combinată pentru îndreptare și rindeluire la grosime din gama Hammer.

 

 

Rindeluiești ușor piese înguste și în unghi de 45°: riglă de bazare înclinabilă

Ai precizie în prelucrare datorită riglei de bazare din aluminiu anodizat înclinabilă între 90°- 45° ce poate fi mutată și fixată în orice poziție pe lățimea mesei de îndreptare. Acest lucru îți permite să lucrezi ușor piese înguste și în unghi de 45°, dar și să poziționezi mașina lângă perete astfel încât să nu ocupe mult spațiu în atelier.

 

 

Cu mașina combinată cu 2 operații HAMMER A3 41 pentru îndreptare și rindeluire la grosime reglezi rapid și ușor cotele de prelucrare: manete cu gradație pentru adâncime, grosime și unghi

Toate utilajele grupului Felder Group sunt recunoscute pentru ușurința și în confortul în utilizare, iar Hammer A3 41 nu este mai prejos.

Deși toate reglajele cotelor se realizează manual, inginerii austrieci au asigurat un grad de confort ridicat în operare. Atât grosimea piesei de degroșat, cât și adâncimea de preluare la îndreptare se realizează rapid, simplu și precis, cu ajutorul mânerelor de reglare cu gradație de zecime de mm care îți garantează siguranța respectării cotelor setate. Rigla de bazare se reglează la fel de ușor, prin intermediul unei manete cu gradație în dreptul sistemului cu opritori pentru unghi de 45° și 90° ce-ți permite o reglare precisă. Opțional, poți echipa mașina cu roată cu ceas pentru reglarea adâncimii de prelucrare la degroșare.

Poți observa AICI cât de rapid și simplu se reglează grosimea de degroșare și AICI adâncimea de preluare la îndreptare, doar cu ajutor mânerelor de reglare cu gradație.

 

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: mese din fontă masivă și extensii de mese de până la 1.600 mm (opțional)

Cu un design solid și compact și cu mese din fontă masivă care preiau vibrațiile apărute în timpul prelucrării, cu Hammer A3 41 ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare.

Dacă prelucrezi piese de lungimi mari, iar dimensiunea mesei de rindeluire de 1.800 de mm este insuficientă sau ai nevoie de mai multă susținere, poți să extinzi suprafața de contact pe ambele părți cu ajutorul extensiilor de mese de 400 mm sau 800 mm disponibile opțional. Astfel, poți prelungi suprafața de lucru cu încă 1.600 mm. În plus, mesele suport se potrivesc atât mesei de grosime, cât și celei de îndreptare astfel că nu trebuie să achiziționezi mese diferite, iar montarea acestora se realizează rapid și ușor, fără scule ajutătoare.

Poți să vezi și AICI cât de ușor se montează extensiile de mese în funcție de operația pe care urmează să o efectuezi, îndreptare sau rindeluire.

 

 

Ai garanția unei prelucrări curate: exhaustare eficientă

O provocare tehnică pentru mașinile combinate de îndreptare și degroșare este exhaustarea. În cazul lui Hammer A3 41, capota de exhaustare se rabatează în câteva secunde atunci când faci schimbul între operații, fără să te incomodeze în prelucrare, iar designul acesteia contribuie la realizarea unei exhaustări eficiente a așchiilor indiferent de mărimea lor. Extracția eficientă a resturilor rezultate din rindeluire nu contribuie doar la menținerea unei prelucrări curate, ci și la prelungirea duratei de viață a ansamblului de rindeluire și a întregului utilaj pentru că sistemul nu permite ca așchiile să afecteze componentele mașinii.

 

 

Ai garanția fiabilității și calității: durată mare de viață și costuri mici de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie, iar mașina combinată pentru îndreptare și grosime Hammer A3 41 nu se lasă mai prejos. Beneficiezi de o durată de viață îndelungată a utilajului și costuri mici de întreținere și de rezultate perfecte în prelucrare pentru mult timp.

 

Descoperă mai jos toate specificațiile tehnice pentru mașina combinată cu 2 operații pentru îndreptare și rindeluire la grosime A3 41 și alege opțiunile potrivite pentru tine.

Dacă utilajele individuale se pliază mai bine pe nevoile tale de prelucrare, din aceeași gamă, îți recomandăm abricul cu lățimea maximă de prelucrare 410 mm Hammer A3 41A și mașina de rindeluit la grosime cu lățimea maximă de prelucrare 406 mm Hammer A3 41D.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 295 kg
Lățime maximă

410 mm

Lungime maximă

1800 (2600) mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină combinată cu 2 operații HAMMER A3 41 pentru îndreptare și rindeluire la grosime, lățime max. 410 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *