SKU: B3P

Mașină combinată cu 2 operații HAMMER B3 Perform cu masă suport, pentru tăiere și frezare/cepuire

44.414,90 lei fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Hammer B3 Perform, mașină combinată cu masă suport, pentru tăiere și frezare/cepuire: Tăiere și frezare performantă în cele mai mici spații

Investește într-un fierăstrău cu masă mobilă și o mașină de frezat cu dimensiuni generoase care te va impresiona chiar de la prima piesă prelucrată. Prin alegerea B3 Perform vei avea cele mai bune rezultate din clasa compactă pentru că cele două operații au fost optimizate pentru a oferi precizie și performanță la cel mai bun raport calitate/ preț. Masa mobilă de 2.500 mm din aluminiu anodizat îți permite să lucrezi piese de mari dimensiuni, axul de frezare înclinabil în interior 90˚- 45˚ îți garantează precizie și siguranță în operare, iar sistemul de schimbare a axului și reglarea MULTI-fină a capotei de frezare te ajută să economisești timp.

 

    Calitate austriacă 

Produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate de proveniență europeană.

    Garanții extinse 

Uită de probleme tehnice! Ca să te poți concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine, ai 2 ani garanție pentru utilajul Hammer prin programul G+ al Felder Gruppe România.

    Soluție accesibilă pentru atelierele mici cu spațiu redus

Chiar dacă ai o afacere mică sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, mașina combinată cu 2 operații pentru tăiere și frezare din gama Hammer B3 Perform este alegerea potrivită pentru că îți garantează precizie în prelucrare și calitate austriacă la cel mai mic preț.

    Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Ai stabilitate în prelucrare: masă din fontă masivă 

Cu Hammer B3 Perform ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact cu masă din fontă masivă rezistentă la torsiune care preia vibrațiile apărute în timpul prelucrării atât pentru aplicația de tăiere, cât și pentru cea de frezare.

 

 

Tai ușor piese de dimensiuni mari: masă mobilă de 2.500 mm, masă suport de 1.250 mm, riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm

Masa mobilă de 2.500 mm din aluminiu anodizat poate fi încărcată la maximum fără a-i fi afectată glisarea lină și precisă. B3 Perform îți oferă o lățime de tăiere pe partea dreaptă de 800 mm iar rigla de bazare se deplasează ușor și poate fi înclinată pentru a permite tăierea cu precizie atât a pieselor înguste cât și tăierea în unghi, atunci când pânza este înclinată.

Cu masa suport de 1.250 mm cu riglă pentru tăieri transversale de 2.600 mm și cu dispozitivul de tăiere în unghi cu poziții predefinite opțional vei realiza ușor tăieri precise ale pieselor de dimensiuni mari.

 

 

Realizezi tăieri în unghi ușor și precis: înclinarea pânzei între 90° și 45°

Pânză poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45° și garantează tăieri precise. Opritorii predefiniți la pozițiile de 90° și 45° îți asigură poziționarea exactă a pânzei, iar afișarea pe o scală mare dimensionată te ajută să citești și să setezi cu ușurință valorile.

 

 

Ești mai flexibil în prelucrare: unitate de pre-tăiere pentru panouri laminate PAL/MDF (opțional)

Îți poți extinde prelucrarea cu ușurință fără să achiziționezi un nou utilaj. Dacă producția ta de mobilier este una mixtă, Hammer B3 Perform te ajută să fii mai flexibil și versatil pentru că poate fi dotat opțional cu incizor cu motor independent pentru prelucrarea panourilor din PAL și MDF.

 

Cu mașina combinată cu 2 operații HAMMER B3 Perform cu masă suport, pentru tăiere și frezare/cepuire ai posibilitatea realizării de caneluri: poate fi folosită freză dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu B3 Perform poți realiza și caneluri pentru că ai posibilitatea instalării frezei dado de până la 19,5 mm lățime.

 

 

Ai dimensiuni optime pentru frezarea clasică: ax înclinabil Ø 30 mm, înălțime de prelucrare utilă 100 mm

B3 Perform este dotată standard cu ax de frezare cu diametru de Ø30 mm înclinabil în intervalul 90° – 45° și cu înălțime de prelucrare utilă (deasupra mesei) de 100 mm, optim pentru frezarea clasică. Capota de frezare îți permite utilizarea sculelor cu diametrul maxim de Ø220 mm peste nivelul mesei.

 

Economisești timp: sistem de fixare rapidă a axului de frezare (opțional)

Axul de frezare cu sistemul rapid de fixare MF de la Felder Group îți permite înlocuirea rapidă și ușoară a axului din doar câteva mișcări, în mai puțin de 1 minut, fără modificarea sau resetarea parametrilor stabiliți pe mașină. Prin înlocuirea completă a axului se păstrează reglajele utilajului, iar tu vei câștiga timp și pentru că nu vei mai fi nevoit să modifici sau să resetezi parametrii stabiliți pe mașină. În funcție de nevoile tale de prelucrare, B3 Perform îți oferă și posibilitatea instalării axurilor de diferite diametre. Opțional, poți monta axuri cu diametru de până la Ø 50 mm.

 

 

Reglezi ușor și precis cotele: capotă de frezare cu reglaj fin (opțional)

Cu ajutorul sistemului de reglaj fin ai posibilitatea setării rapide și precise a măsurătorilor necesare, luând în calcul atât diametrul sculei de frezare, cât și adâncimea de prelucrare. Reglajele se păstrează la ridicarea capotei și astfel nu vei mai fi nevoit să ajustezi din nou dimensiunile de lucru.

 

 

Frezezi orice fel de piese în siguranță: înclinarea axului de frezare 90° – 45°

Înclinarea axului frezei în interior este standard pe orice mașină de frezat Felder Group. Pe lângă posibilitățile de prelucrare pe care înclinarea axului de frezare în interior le oferă, acesta asigură mai multă siguranță în operare, un grad ridicat de finisare, înlăturarea optimă a așchiilor și posibilitatea folosirii unui dispozitiv de avans mecanic. Comparativ, înclinarea axului spre exterior este periculoasă și prezintă dezavantaje serioase la nivel de operare, precum risc crescut de accidente, limitarea grosimii piesei, imposibilitatea folosirii unui avans mecanic al piesei, iar finisarea este mai scăzută și aspirarea așchiilor mai dificilă.

 

 

Adaptezi viteza de frezare în funcție de esența lemnului: 4 viteze de prelucrare

Cu B3 Perform poți prelucra diferite tipuri de lemn pentru că poți adapta viteza de prelucrare în funcție de esența lemnului. Beneficiezi de 4 trepte de viteză în varianta standard: 3.000, 6.000, 8.000, 10.000 rpm.

 

Îți poți extinde suprafața de lucru la frezare: extensii de mese de 400 sau 800 mm

Dacă prelucrezi piese cu dimensiuni mai mari, îți poți extinde suprafața de lucru cu ajutorul extensiilor de mese. Lungimea mesei poate fi extinsă în ambele părți cu extensii de mese de 400 mm sau 800 mm astfel încât să obții susținerea de care ai nevoie în prelucrarea pieselor lungi sau grele.

 

 

Descoperă mai jos toate specificațiile tehnice pentru mașina combinată cu 2 operații, pentru tăiere și frezare/cepuire B3 Perform și alege opțiunile potrivite pentru tine.

Dacă nevoile tale se îndreaptă către prelucrarea profesională, îți recomandăm mașina combinată cu 2 operații, pentru tăiere și frezare/cepuire KF 500 din gama profesională Felder, cu sistem de glisare X-Roll®, dedicată atelierelor mici sau mijlocii.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 500 kg
Înălțime de tăiere

Lungime de tăiere

Deschidere maximă

180 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină combinată cu 2 operații HAMMER B3 Perform cu masă suport, pentru tăiere și frezare/cepuire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *