SKU: STR60.02

Mașină de antichizat FELDER structura 60.02 cu 2 grupuri de prelucrare, pentru lățime prelucrare max. 650 mm

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Felder Structura 60.02, mașină de structurat: Dă o nouă față lemnului!

Structurarea suprafețelor din lemn a devenit o operație rapidă și ușoară cu mașina de structurat cu perii Felder Structura 60.02. Așadar, dacă vrei să dai o nouă față suprafețelor din lemn masiv și panourilor furniruite sau vrei să revitalizezi lemnul vechi și să scoți în evidență fibra naturală, mașina Structura 60.02 de la Felder te ajută să realizezi structurarea suprafețelor de lemn rapid și ușor, la un preț avantajos.

 

✓   Calitate austriacă

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

✓   Garanție extinsă de 3 ani

Concentrează-te să le oferi clienților tăi cea mai înaltă calitate, iar noi ne ocupăm de restul. Prin programul de garanții extinse G+ beneficiezi de 3 ani garanție Felder pentru utilaj.

✓   Asistență tehnică prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓   Destinată atât producției în serie, cât și celei la comandă

Atât în prelucrarea pieselor unicat, la comandă, cât și în producția de serie, structura 60.02 este ușor de folosit datorită dimensiunilor mari de prelucrare și a operării și reglării rapide și ușoare. În plus, design-ul ergonomic cu înălțime fixă la preluarea pieselor de 900 mm face ca mașina să poată să fie legată de celelalte mașini în fluxul de producție.

 

 

Obții structurare completă și eficientă, dintr-o singură trecere: 2 arbori de prelucrare (standard)

Pentru că are 2 arbori de prelucrare (perie cu sârmă și perie textilă normală pentru structurare grosieră și finisare) cu Structura 60.02 poți obține diferite niveluri de structurare, dar și o structurare completă și eficientă: structurare și finisare.

Pentru obținerea rezultatelor perfecte, operația de structurare cuprinde două etape: (1) structurare grosieră și (2) finisare. Structurarea grosieră este realizată de o perie de oțel care îndepărtează lemnul moale, iar finisarea se realizează cu cea de-a doua perie, din material textil (Tynex) care îndepărtează fibra rămasă de la structurarea grosieră. Astfel, printr-o singură trecere, piesa este pregătită pentru lăcuire, vopsire sau uleiere.

 

 

 

Îți crești productivitatea: prelucrezi mai mult și mai repede

Mașina de structurat Felder Structura 60.02 are un design ergonomic și o masă cu înălțime de 900 mm, dimensiune care oferă posibilitatea ca mașina să fie legată la celelalte utilaje din atelier și integrată în fluxul de producție. Astfel, îți poți optimiza spațiul de lucru din atelier și îți asiguri un proces tehnologic complet.

Cu dimensiunile generoase pe care ți le oferă (650 mm lățimea de prelucrare și înălțimea pieselor între 3 și 200 mm) poți prelucra rapid piese mari și grele.

În plus, poți realiza mai multe piese în aceeași unitate de timp, devenind astfel mai eficient în producție.

 

 Cu mașina de antichizat FELDER Structura 60.02 prelucrezi ușor piese de dimensiuni mari: batiu deschis și lățime de 650 mm

În funcție de tipul de mobilier pe care îl realizezi, un avantaj al utilizării mașinii de structurat este versatilitatea și flexibilitatea în producție. Datorită batiului deschis, cu Felder Structura 60.02 poți prelucra piese cu lățime de până la 1.300 mm.

 

 

Obții rezultate perfecte indiferent de esența lemnului: viteză variabilă și bandă transportoare cauciucată continuă

Pentru a obține cele mai bune rezultate indiferent de tipul de lemn pe care îl prelucrezi, poți adapta viteza de avans între 2,5 – 10 m/min în funcție de duritatea sau densitate a lemnului.

 

 

Banda transportoare cauciucată continuă, cu structură tip fagure fără îmbinare cap la cap, asigură traseul lin al piesei și garantează rezultate impecabile în prelucrare. Marele avantaj al acestui tip de bandă continuă este că nu lasă urme inestetice pe piesele prelucrate cum se întâmplă de obicei în cazul celor îmbinate.

 

 

Ai confort și precizie în operare: panou de comandă și control

Felder Structura 60.02 este dotată cu panou de comandă și control intuitiv care îți oferă atât confort în operare, cât și precizie în prelucrare. Ai controlul adâncimii de lucru datorită gradelor diferite de structurare date de flexibilitatea reglajelor celor două grupuri de prelucrare.

Ridicarea periilor în cazul pieselor cu grosimi mari este acționată electric și se face printr-o simplă apăsare de buton. Astfel, poți lucra pe cât de eficient și precis, pe atât de confortabil.

 

 

Lucrezi într-un mediu curat, fără praf: exhaustare eficientă

Indiferent de adâncimea de prelucrare cu care dorești să lucrezi sau viteza de avans, sistemul de exhaustare al Structura 60.02 va fi peste așteptările tale. Designul inteligent cu 2 guri de aspirare contribuie la o extracție eficientă a așchiilor indiferent de mărimea acestora, astfel încât poți să fii sigur că grupurile de prelucrare nu sunt afectate de resturile de lemn.

Exhaustarea eficientă contribuie atât la menținerea unei durate de viață mare a utilajului, cât și la un mediu de lucru mai curat și mai sănătos în atelier pentru tine sau pentru angajații tăi.

 

 

Ai garanția stabilității și fiabilității

Structura 60.02 are durată de viață mare și stabilitate garantată în timpul prelucrării datorită șasiului solid și a componentelor constructive de calitate. Banda transportoare cauciucată continuă, cu structură tip fagure, fără îmbinare cap la cap, oferă rezistență mare în timp și reduce costurile de reparații.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 850 kg
Lățime maximă

650 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de antichizat FELDER structura 60.02 cu 2 grupuri de prelucrare, pentru lățime prelucrare max. 650 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *