default
Mașină de calibrat și șlefuit FELDER FW 850 cu 1 grup de calibrare/șlefuire combinat, lățime prelucrare max. 850 mm
SKU: FW 850C

Mașină de calibrat și șlefuit FELDER FW 850 cu 1 grup de calibrare/șlefuire combinat, lățime prelucrare max. 850 mm

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Gama Felder FW: Obține suprafețe perfect plane la nivel profesional

Mașina Felder FW 850 classic îți oferă suprafețe fine și plane pe care le poți simți și vedea. Calibrarea și șlefuirea reprezintă două operații importante în prelucrarea lemnului de care depinde în mare măsură calitatea produsului final. Iar pentru a avea clienți satisfăcuți, producătorii de mobilă trebuie să fie eficienți în orice etapă din procesul de producție.

Mașina de calibrat și șlefuit Felder FW 850 classic oferă rezultate optime în producție, astfel încât tu să ai clienți mulțumiți.

Cu o lățime de 850 mm, o înălțime de prelucrare între 3 – 155 mm, motor de 5.5 kw, viteză de 4 sau 8 m/min și grup combinat de calibrare și șlefuire, Felder FW 850 classic îți permite să prelucrezi diferite tipuri de esente de lemn și dimensiuni variate și să obții suprafețe plane și fine cu efort minim.

 Avantajele mașinii:

Obții suprafețe plane cu grosimi precise. Datorită grupului combinat de calibrare și șlefuire.

Ai ușurință în utilizare. Datorită panoului de comandă care permite reglarea electrică a înălțimii mesei.

Câștigi timp. Prin schimbarea rapidă a benzilor abrazive.

Ai costuri reduse de exploatare și întreținere. Rolele de presiune cauciucate cu canale pentru disiparea căldurii măresc durata de viață a benzilor abrazive.

Descoperă mai jos cum te poate ajuta Felder FW 850 classic să obții suprafețe perfect plane și fine.

    Calitate 100% austriacă

Mașina de calibrat și șlefuit Felder FW 850 classic este produsă 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate, de la furnizori certificați.

✓   Garanție extinsă de 3 ani Felder

Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii și pe ceea ce e mai important pentru tine, de restul ne ocupăm noi. Beneficiezi de garanție extinsă de 3 ani pentru echipament prin programul G+ al Felder Gruppe România.

   Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓   Dedicat producătorilor de mobilă mici și mijlocii

Poți fi competitiv în prelucrare alegând mașina profesională de calibrat și șlefuit Felder FW 850 classic, special concepută pentru producătorii de mobilă mici și mijlocii cu un flux de lucru profesional.

 Obții suprafețe perfect plane și fine: grup combinat de calibrare și șlefuire

Grupul combinat de calibrare și șlefuire (cu cilindru pentru calibrare și papuc electro-pneumatic pentru șlefuire) garantează prelucrări complete și suprafețe perfect plane și fine datorită motorului puternic de 5.5  kw care acționează grupul și transferă o putere constantă în prelucrare, astfel încât piesa să nu aibă urme nedorite sau valuri. Oscilația benzii abrazive îmbunătățește rezultatele șlefuirii și are un efect de tocire uniformă a benzii ceea ce și la prelungirea duratei de viață a acesteia.

Ai ușurință în utilizare: operare din panoul de control

Felder FW 850 classic este practic în utilizare datorită panoului de comandă prin care poți să:

  • Selectezi grupul de prelucrare.
  • Ajustezi viteza de avans a benzii.
  • Reglezi adâncimea de șlefuire cu acuratețe.
  • Setezi granulația corectă a benzii de șlefuire pentru compensarea adaosului de preluare fără să mai deschizi mașina.
  • Reglezi înălțimea de prelucrare.

Operarea prin panoul de comandă te ajută să câștigi timp, să fii mai precis și să lucrezi mai confortabil. Acesta este poziționat la nivelul ochilor operatorului.

 

 Câștigi timp: schimbarea rapidă a benzilor abrazive și a tălpii

Alături de operarea prin intermediul panoului de comandă, mașina de calibrat și șlefuit te ajută să câștigi timp și prin schimbarea rapidă a benzilor abrazive și a tălpii. Schimbarea benzilor se realizează în mai puțin de un minut. Trebuie doar să îndepărtezi brida care fixează grupul și să eliberezi banda abrazivă.

 

 Ai flexibilitate în prelucrare: șlefuiești furnir și lemn masiv

Mașina vine echipată cu o talpă de șlefuit medie cu grosimea de 0.6 mm, o fâșie îngustă din metal cu pâslă grafitată care poate fi folosită atât la șlefuirea furnirului, cât și la șlefuirea lemnului masiv.

Papucul de șlefuire electro-pneumatic a fost special construit pentru șlefuirea fină, inclusiv a furnirului. Presiunea de șlefuire necesară pentru reglaje precise este indicată pe afișajul digital din panoul de comandă.

 Ai costuri reduse de întreținere și pentru consumabile: role de contact din cauciuc

Felder FW 850 classic folosește role îmbrăcate în cauciuc pentru antrenarea benzii abrazive în timpul prelucrării. Spre deosebire din cele de metal, acestea uzează mai puțin benzile abrazive. În plus, acestea au caneluri pentru disiparea căldurii care se generează în prelucrare. Astfel, previi apariția urmelor de arsură care pot apărea pe piesă după utilizarea îndelungată.

Un alt avantaj major al rolelor de cauciuc este că acestea pot fi rectificate fără să fie demontate de pe mașină dacă s-au uzat, spre deosebire de cele de metal. În plus, acestea absorb vibrațiile de lucru și contribuie la o stabilitate sporită în prelucrare.

În acest fel, economisești bani cu rolele de prelucrare, dar și cu schimbarea benzilor abrazive.

 Ai siguranță în operare: sistem electronic de oprire automată

Pentru siguranță în operare, detensionarea benzii abrazive se realizează prin sistemul electronic de oprire automată, iar tensiunea benzii în timpul operării este controlată cu ajutorul unor celule foto-sensibile. Mai precis, sistemul de ghidare a benzii scanează pânza printr-un fascicul luminos și controlează sistemul pneumatic de oscilare a benzii de șlefuit în stânga și în dreapta. De îndată ce sesizează că banda prezintă riscul de a se slăbi, sistemul de control oprește motorul imediat.

De asemenea, mașina este echipată cu sistem de avertizare atunci când introduci piese prea mari sau chiar mâinile.

 

Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Informații suplimentare

Greutate 1000 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de calibrat și șlefuit FELDER FW 850 cu 1 grup de calibrare/șlefuire combinat, lățime prelucrare max. 850 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată.