SKU: 16.0.060

Mașină de frezat FELDER ERM 1050 pentru finisarea/rotunjirea la colțuri a foliei de cant aplicate

Livrare în 7 zile lucratoare

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Felder ERM 1050, mașină de frezat pentru finisarea/rotunjirea la colțuri a foliei de cant: O mașină mică care rezolvă lucruri mari

1, 2, 3 și colțurile panourilor sunt perfect finisate cu Felder ERM 1050. Pur și simplu: introduci piesa de prelucrat, apeși pedala și colțul este rotunjit. O investiție minimă cu un rezultat de efect, indiferent dacă vorbim de forme drepte, post sau soft forming.

 

✓   Ai garanția calității

Mașina este construită 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck numai din materiale de calitate.

✓   Garanție extinsă 3 ani Felder

Beneficiezi de garanție 3 ani Felder pentru utilaj prin programul G+ ca să prelucrezi fără griji pentru mai mult timp.

✓   Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă completă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓   Destinată atelierelor mici și mijlocii

Mașina profesională pentru finisarea colțurilor Felder ERM 1050 este potrivită atât pentru atelierele și fabricile de mobilă mici, cât și pentru cele mijlocii care își doresc o finisare completă și eficientă a foliei de cant aplicată.

 

Obții o rotunjire a colțurilor precisă și rapidă: finisezi marginile în 3 secunde

Finisezi marginile de cant ABS, PVC și baghete de lemn în mai puțin de 3 secunde. Acționată doar cu aer comprimat, toate mișcările sunt efectuate de componente pneumatice. Datorită sistemului de acționare cu pedală de picior, beneficiezi de comoditate în operare: doar poziționezi piesa, acționezi pedala de picior și piesa este gata finisată. În plus, posibilitatea schimbării capetelor de frezare asigură flexibilitate în prelucrare. Dimensiunile de prelucrare și viteza motorului de 24.000 rpm îți garantează rezultate optime de finisare cu fiecare piesă prelucrată.

 

Cu mașina de frezat FELDER ERM 1050 pentru finisarea/ rotunjirea la colțuri a foliei de cant aplicate ai confort sporit în operare: reglezi ușor cotele de prelucrare

Setezi ușor și precis adâncimea de prelucrare cu ajutorul roții cu cadran cu ceas Sico (cu afișaj), iar înălțimea piesei se reglează simplu și ușor prin acționarea pistonului pneumatic. Înălțimea maximă de prelucrare este 50 mm.

 

Economisești spațiu în atelier: dimensiuni mici

Unitatea de rotunjire a colțurilor ERM 1050 ocupă spațiu redus și poate fi amplasată oriunde în atelier.

 

Ai stabilitate în prelucrare: sistem de prindere cu cleme pneumatice

Datorită sistemului de prindere a pieselor cu cleme pneumatice, ai siguranța că piesele sunt susținute perfect în timpul prelucrării chiar și atunci când prelucrezi piese cu dimensiuni mari.

 

 

Durată mare de viață și costuri mici de întreținere: calitate și fiabilitate

Toate utilajele Felder Group sunt recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie, iar mașina de frezat pentru rotunjirea la colțuri a foliei de cant ERM 1050 este un exemplu. Beneficiezi de o durată de viață îndelungată a utilajului, costuri mici de întreținere și rezultate perfecte în prelucrare pentru mult timp.

 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 70 kg
Grosime folie cant

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de frezat FELDER ERM 1050 pentru finisarea/rotunjirea la colțuri a foliei de cant aplicate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *