SKU: F500MS

Mașină de frezat FELDER F 500 MS,masă fixă din fontă dimensiuni 2.000 x 550 mm

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

FELDER F 500 MS, mașină de frezat cu masă fixă din fontă: Dimensiuni extinse pentru frezare profesională la un preț accesibil pentru ateliere mici

Cu Felder F 500 MS obții calitate profesională la cel mai bun preț. Masa de lucru din fontă masivă extinsă cu 500 mm pe ambele părți care asigură o suprafață mare de prelucrare, sistemul de fixare rapidă a axului de frezare și 4 viteze de lucru sunt doar câteva dintre dotările mașinii de frezat cu masă fixă Felder F 500 MS care garantează prelucrări precise și ușurință în operare.

 

    Calitate austriacă 

Produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate de proveniență europeană.

    Garanții extinse

Lucrezi fără griji pentru mai mult timp pentru că F 500 MS beneficiază de 3 ani garanție Felder prin programul G+ al Felder Gruppe România.

    Proiectată și optimizată pentru atelierele mici și mijlocii

Pentru atelierele mici sau mijlocii care își doresc rezultate profesionale la un preț accesibil, mașina de frezat Felder F 500 MS este alegerea potrivită pentru că soluțiile inovatoare din configurația standard garantează precizie în prelucrare și calitate austriacă indiferent de tipul de prelucrare.

    Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Ai suprafață de lucru extinsă pentru prelucrarea pieselor de mari dimensiuni: extensii de mese de 500 mm pe ambele părți, cadru suport de 2.000 mm

Pentru prelucrarea mai ușoară a pieselor de mari dimensiuni, varianta MS a mașinii de frezat Felder 500 M oferă suprafață de lucru extinsă. Masa fixă din fontă masivă cu lungimea de 1.000 mm este extinsă cu 500 mm pe ambele părți susținute cu un cadru suport de 2.000 mm. Astfel, vei putea prelucra mai ușor piesele lungi și grele. În plus, ai stabilitate în prelucrare datorită construcției solide și a mesei fixe din fontă masivă care reduce semnificativ nivelul vibrațiilor apărute în timpul prelucrării.

 

 

 

Câștigi timp cu fiecare piesă: sistem de fixare rapidă a axului de frezare (opțional)

Axul de frezare cu sistemul rapid de fixare MF de la Felder Group îți permite înlocuirea rapidă și ușoară a axului din doar câteva mișcări, în mai puțin de 1 minut, fără modificarea sau resetarea parametrilor stabiliți pe mașină. Prin înlocuirea completă a axului se păstrează reglajele utilajului, iar tu vei câștiga timp și pentru că nu vei mai fi nevoit să setezi cotele din nou.

 

 

Ai garanția precizie: sistem de reglare MULTI-fină (opțional)

Capota de frezare poate fi prevăzută cu posibilitatea executării reglajului fin. Reglezi precis și ușor înălțimea de prelucrare cu ajutorul unui ghidaj din fontă masivă.

 

 

Ai dimensiunile potrivite pentru frezarea clasică: ax de Ø30 mm, diametrul maxim al sculei Ø220 mm

Felder F 500 MS îți oferă înălțimea de prelucrare utilă de 100 mm și deschiderea capotei de Ø180 mm pentru scule de prelucrare cu diametru maxim de Ø220 mm. Dotată standard cu ax de frezare cu diametru de Ø30 mm, F 500 MS îndeplinește toate cerințele pentru frezarea clasică.

 

Ești mai flexibil în prelucrare: ax pentru freze tip deget (opțional)

F 500 MS îți oferă posibilitatea de a lucra cu axuri de diferite diametre pe care le schimbi ușor și rapid funcție de lucrare. În plus, pentru prelucrări fine, ai posibilitatea montării axului pentru freze tip degete cu prindere cu pensetă (10.000 rpm) în locul axului de Ø30 mm care este în dotare standard. 

Cu mașina de frezat FELDER F 500 MS, cu masă fixă din fontă poți adapta viteza în funcție de esența lemnului: 4 viteze de prelucrare

Cu F 500 MS poți prelucra diferite tipuri de lemn pentru că poți adapta viteza de prelucrare în funcție de esența lemnului. Beneficiezi de 4 trepte de viteză: 3.000, 6.000, 8.000, 10.000 rpm. Cureaua de transmisie cu profil POLY-V transmite aproape integral (98%) puterea dezvoltată de motor către grupul de prelucrare. Astfel, ai garanția eficienței maxime indiferent de viteza de prelucrare.

 

Lucrezi în siguranță: riglă de bazare cu bare de siguranță (opțional)

Capota de frezare poate fi dotată opțional cu riglă de bazare din aluminiu anodizat cu bare de siguranță care protejează axul de frezare și elimină riscul de accidentare în timpul prelucrării.

 

 

Obții rezultate de calitate timp îndelungat: fiabilitate recunoscută

Mașina de frezat F 500 MS din gama Felder este proiectată și construită pentru utilizare îndelungată, la fel ca toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului, recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie. Astfel, tu beneficiezi de o durată de viață îndelungată a utilajului cu costuri mici de întreținere și de rezultate perfecte în prelucrare pentru mult timp, dar și de o valoare de revânzare mare atunci când vei dori să schimbi utilajul.

 

Descoperă mai jos toate specificațiile tehnice pentru mașina de frezat cu masă fixă din fontă Felder F 500 MS și alege opțiunile potrivite pentru tine.

 

Dacă ai nevoie de dimensiuni mai mari și mai multă flexibilitate în prelucrare, din aceeași gamă, îți recomandăm seria 700 Felder, mașina normală de frezat cu masă fixă din fontă, cu ax înclinabil, reglabil electric pe înălțime F 700 M.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 360 kg
Deschidere maximă

180 mm

Ax inclinabil

Nu

Reglare

Manuala

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de frezat FELDER F 500 MS,masă fixă din fontă dimensiuni 2.000 x 550 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *