SKU: F700Z

Mașină de frezat FELDER F 700 Z cu masă mobilă de cepuit X-Roll și ax înclinabil 90°- 45°

Livrare in 60 de zile

FELDER F 700 Z, mașină de frezat cu masă mobilă de cepuit X-Roll: Dotări profesionale la un preț avantajos pentru ateliere mijlocii

Felder F 700 Z este utilajul potrivit pentru atelierele mijlocii care își doresc flexibilitate, performanță și precizie în prelucrare la cel mai bun raport calitate/preț. Cu F 700 Z în atelier vei putea răspunde oricărei provocări de frezare, pentru că mașina este echipată cu sisteme profesionale care te vor convinge.

Sistemul de schimbare rapidă a axului de frezare, sistemul Easy-Glide® pentru înclinarea unității de prelucrare, sistemul X-Roll® de glisare a mesei mobile sunt câteva dintre dotările mașinii Felder F 700 Z care îți vor garanta prelucrări de precizie și calitate.

 

    Calitate austriacă

Produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate de proveniență europeană.

    Garanții extinse

Lucrezi fără griji pentru mai mult timp. Ai 3 ani garanție Felder pentru utilaj, 6 ani garanție pentru sistemul de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide® și 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll® prin programul de garanții extinse G+.

    Soluția profesională dedicată atelierelor mici și mijlocii

Felder F 700 Z este proiectată și optimizată pentru atelierele mici și mijlocii care își doresc dotări profesionale, rezultate garantate și costuri mici de întreținere. F 900 Z înseamnă precizie în prelucrare și calitate austriacă la cel mai avantajos preț.

      Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Realizezi cepuirile cu precizie și confort: sistem de glisare a mesei mobile X-Roll® cu 10 ani garanție 

Folosit pe utilajele Felder Group de peste 25 de ani, X-Roll® este recunoscut pentru performanța sa de producători din lumea întreagă. Sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll® patentat de Felder Group poate fi încărcat la maximum fără a compromite alunecarea lină și precisă a mesei și nu necesită gresare. Poți fi sigur că masa mobilă va glisa la fel de lin și precis timp îndelungat pentru că nu întâmplător sistemul X-Roll® are 10 ani garanție.

Sistemele de glisare tradiționale folosesc bile sferice în timp ce sistemul X-Roll® folosește role cilindrice poziționate inteligent în „X” pentru distribuirea uniformă a greutății. Un sistem de glisare cu bile sferice are doar un singur punct de contact (între bilă și calea de rulare). Cu timpul, acest punct unic va genera un joc nedorit al mesei mobile. În cazul sistemului X-Roll® este fizic imposibil ca acesta să deterioreze calea de rulare datorită rolelor cilindrice, deci sistemul nu va avea genera nici cel mai mic joc în timpul prelucrării.

 

Cu mașina de frezat FELDER F 700 Z cu masă mobilă de cepuit X-Roll și ax înclinabil ai precizie garantată la frezare: sistem brevetat de înclinare a unității de prelucrare Easy-Glide® cu 6 ani garanție

Ai precizie garantată la frezare datorită sistemului Easy-Glide® pentru înclinarea unității de prelucrare, sistem patentat de Felder Group, cu 6 ani garanție, care nu necesită întreținere sau gresare și permite poziționarea repetată a axului la 90° sau 45° fără a-i fi afectată precizia din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru.

  

 

Poți realiza reglaje de finețe: capotă de frezare cu sistem de reglare MULTI-fină 

Capota de frezare este prevăzută cu posibilitatea executării reglajului fin. Ajustezi cu precizie dimensiunea de prelucrare în funcție de diametrul sculei, iar reglajele se păstrează la ridicarea capotei. Astfel, nu vei mai fi nevoit să ajustezi din nou dimensiunile de lucru.

 

 

Economisești timp în prelucrare: sistem de schimbare rapidă a axului, unic în piață

Gândit pentru versatilitate sporită, sistemul de schimbare rapidă a axului se diferențiază prin înlocuirea rapidă și facilă a axului de frezare, fără modificarea sau resetarea parametrilor stabiliți pe mașină. Reduci timpul de pregătire a mașinii pentru că înlocuiești complet axul din doar 2 mișcări, fără scule ajutătoare, în doar 30 de secunde.

  

 

Schimbi capetele de frezare pe ax fără riscul de a te accidenta: sistem de prindere rapidă a sculelor „Quick-Lock”

Schimbi rapid și în siguranță frezele pe ax. Sistemul de prindere „Quick-Lock” îți permite schimbarea confortabilă a sculelor de frezare și reduce riscul de rănire cauzat de eventuale alunecării. Sistemul „Quick-Lock” este potrivit pentru ax cu diametru Ø 30 mm.

 

 

Lucrezi mai confortabil: reglarea electrică a înălțimii axului prin apăsarea unui buton (opțional)

Prin pachetul opțional „Power-Drive“, reglezi precis și rapid înălțimea axului, la zecime de milimetru, prin acționarea unui simplu buton. Înclinarea axului se realizează manual, cu ajutorul unei roți de mână cu ceas indicator, dar poți opta și pentru reglaj electric.

 

 

Prelucrezi orice fel de piese: înclinarea axului de frezare 90° – 45°

Înclinarea axului frezei în interior este standard pe orice mașină de frezat Felder. Pe lângă posibilitățile de prelucrare pe care înclinarea axului de frezare în interior le oferă, acesta asigură mai multă siguranță în operare, un grad ridicat de finisare, înlăturarea optimă a așchiilor și posibilitatea folosirii unui dispozitiv de avans mecanic. Comparativ, înclinarea axului spre exterior este periculoasă și prezintă dezavantaje serioase la nivel de operare precum risc crescut de accidente, limitarea grosimii piesei, imposibilitatea folosirii unui avans mecanic al piesei, iar finisarea este mai scăzută și aspirarea așchiilor mai dificilă.

  

 

Beneficiezi de dimensiuni generoase de prelucrare: masă mobilă de cepuit 1.000 mm/2.050, ax cu diametru Ø30 mm, înălțime de prelucrare utilă 115 mm, diametrul maxim al sculei Ø230 mm

Cu F 700 Z poți prelucra mai ușor piese de dimensiuni mari: masă mobilă de cepuit din aluminiu anodizat cu lungimea de 1.000 mm (opțional 2.050 mm), înălțimea de prelucrare utilă de 115 mm și deschiderea mesei de fontă pentru scule de prelucrare cu diametru maxim de Ø230 mm. Dotată standard cu ax de frezare cu diametru de Ø30 mm, F 700 Z îndeplinește toate cerințele pentru frezarea profesională.

Pentru mai multă susținere a pieselor mari, poți opta pentru extensii de mese cu prindere și demontare rapidă direct de masa mobilă. Extensiile de mese au fost create de Felder în 1969 și de atunci sunt un real ajutor simplu și ușor de folosit pentru producători.

 

 

Îți extinzi suprafața de lucru în funcție de nevoie: masă suport cu braț telescopic, riglă de bazare de 1.100 mm pentru masa mobilă (opțional)

Dacă prelucrezi piese cu dimensiuni mai mari, îți poți extinde suprafața de lucru. F 700 Z poate fi echipată opțional cu masă suport de 1.100 mm cu braț telescopic, riglă de bazare de 1.100 mm pentru masa mobilă sau riglă de bazare de 2.600 mm pentru masa suport.

  

 

Ești mai flexibil în producție: ax de mare viteză 15.000 rpm (opțional)

F 700 Z îți oferă posibilitatea de a lucra cu axuri de diferite diametre pe care le schimbi ușor și rapid în funcție de lucrare. În plus, pentru prelucrări fine, ai posibilitatea montării axului de mare viteză (15.000 rpm) în locul axului de Ø30 mm care este în dotare standard.

  

Poți prelucra diferite esențe de lemn: 4 trepte de viteză

Cu F 700 Z poți prelucra diferite tipuri de esență de lemn pentru că, în variantă standard, ai 4 trepte de viteză disponibile: 3.500, 6.500, 8.000, 10.000 rpm.

 

Depui mai puțin efort: sistem pneumatic sau mecanic de prindere a pieselor cu înălțime de 95 mm (opțional)

Mașina de frezat F 700 Z îți permite să folosești sistem pneumatic de prindere a pieselor pe masa mobilă. Acest sistem poate fi folosit pe orice fierăstrău circular sau mașină de frezat cu masă mobilă Felder Group. Ușor de reglat datorită ajustării magnetice, sistemul pneumatic de prindere a pieselor îți oferă siguranță sporită și mai puțin efort în operare datorită fixării puternice a piesei cu o forță de aproximativ 120 kg.

  

 

Beneficiezi de rezultate profesionale timp îndelungat: fiabilitate și precizie dovedite

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie, iar mașina de frezat F 700 Z este special proiectată și construită pentru utilizare îndelungată. Astfel, vei beneficia de o durată de viață îndelungată a utilajului și de rezultate perfecte în prelucrare pentru mult timp. În plus, vei beneficia de valoare mare de revânzare a utilajului atunci când va veni momentul să treci la următorul nivel al producției.

  

Vezi mai jos toate detaliile tehnice ale mașinii de frezat cu masă mobilă de cepuit F 700 Z și alege-ți dotările opționale care corespund nevoilor tale de prelucrare.

Dacă nevoile tale de prelucrare se îndreaptă către utilizarea intensivă, din aceeași gamă, cu dimensiuni mai mari de prelucrare, îți recomandăm F 900 Z, mașina de frezat din seria 900 Felder.

  Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 330 kg
Deschidere maximă

230 mm

Ax inclinabil

90°-45°

Reglare

Electronica

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de frezat FELDER F 700 Z cu masă mobilă de cepuit X-Roll și ax înclinabil 90°- 45°”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *