SKU: F900Z

Mașină de frezat FELDER F 900 Z cu masă mobilă de cepuit X-Roll și ax înclinabil 90°-45°, reglare electronică Power-Drive

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

FELDER F 900 Z, mașină de frezat cu masă mobilă de cepuit și ax înclinabil: Soluția ideală pentru uși și ferestre destinată atelierele mijlocii cu regim de lucru intensiv

Diferențele contează și detaliile tehnice contează. Fiecare echipament Felder a fost proiectat pentru a face diferența. Inginerii austrieci care lucrează în cadrul Centrului de Proiectare Felder din Hall în Tirol au găsit întotdeauna soluțiile potrivite pentru a face echipamentele Felder mai fiabile, mai precise și mai ușor de utilizat. Mașina de frezat cu masă mobilă și ax înclinabil Felder F 900 Z este unul dintre acestea.

Axul interschimbabil, sistemul Easy-Glide® pentru înclinarea unității de prelucrare, masa mobilă de cepuit din aluminiu anodizat de 1.300 mm (opțional 2.050 mm), sistemul patentat de glisare a mesei mobile X-Roll® care poate fi încărcat la maxim fără a compromite alunecarea lină și precisă a mesei, toate acestea sunt dotări standard ale F 900 Z care garantează productivitate și calitate atelierelor mijlocii.

 

✓  Calitate austriacă

Produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate de proveniență europeană.

✓  Garanții extinse

Concentrează-te pe ceea ce este mai important pentru tine: 3 ani garanție Felder pentru utilaj, 6 ani garanție pentru sistemul de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide® și 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll® prin programul de garanții extinse G+.

✓  Proiectată pentru atelierele mijlocii cu regim de lucru intensiv

Mașina de frezat F 900 Z reprezintă o soluție perfectă pentru toate cerințele profesionale de prelucrare a lemnului din atelierele mijlocii cu regim de lucru intensiv. Componentele de înaltă calitate și sistemele tehnologice garantează precizia în operare și confort sporit pentru utilizatori.

✓  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Realizezi cepuirile cu precizie și confort: sistem de glisare a mesei mobile X-Roll® cu 10 ani garanție

Folosit pe utilajele Felder Group de peste 25 de ani, X-Roll® este recunoscut pentru performanța sa de producători din lumea întreagă. Sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll® patentat de Felder Group poate fi încărcat la maximum fără a compromite alunecarea lină și precisă a mesei și nu necesită gresare. Poți fi sigur că masa mobilă va glisa la fel de lin și precis timp îndelungat pentru că nu întâmplător sistemul X-Roll® are 10 ani garanție.

Sistemele de glisare tradiționale folosesc bile sferice în timp ce sistemul X-Roll® folosește role cilindrice poziționate inteligent în „X” pentru distribuirea uniformă a greutății. Un sistem de glisare cu bile sferice are doar un singur punct de contact (între bilă și calea de rulare). Cu timpul, acest punct unic va genera un joc nedorit al mesei mobile. În cazul sistemului X-Roll® este fizic imposibil ca acesta să deterioreze calea de rulare datorită rolelor cilindrice, deci sistemul nu va aveanici cel mai mic joc în timpul prelucrării.

 

 

Ai precizie garantată la frezare: sistem brevetat de înclinare a unității de prelucrare Easy-Glide® cu 6 ani garanție

Ai precizie garantată la frezare datorită sistemului Easy-Glide® pentru înclinarea unității de prelucrare, sistem patentat de Felder Group, cu 6 ani garanție, care nu necesită întreținere sau gresare și permite poziționarea repetată a axului la 90° sau 45° fără a-i fi afectată precizia din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru.

 

 

Cu mașina de frezat FELDER F 900 Z cu masă mobilă de cepuit X-Roll și ax înclinabil poți realiza reglaje de finețe: capotă de frezare cu sistem de reglare MULTI-fină

Capota de frezare este prevăzută cu posibilitatea executării reglajului fin. Ajustezi cu precizie dimensiunea de prelucrare în funcție de diametrul sculei, iar reglajele se păstrează la ridicarea capotei. Astfel, nu vei mai fi nevoit să ajustezi din nou dimensiunile de lucru.

 

 

Economisești timp în prelucrare: sistem de schimbare rapidă a axului, unic în piață

Gândit pentru versatilitate sporită, sistemul de schimbare rapidă a axului se diferențiază prin înlocuirea rapidă și facilă a axului de frezare, fără modificarea sau resetarea parametrilor stabiliți pe mașină. Reduci timpul de pregătire a mașinii pentru că înlocuiești complet axul din doar 2 mișcări, fără scule ajutătoare, în doar 30 de secunde.

 

 

Schimbi capetele de frezare pe ax fără riscul de a te accidenta: sistem de prindere a sculelor “Quick-Lock”

Schimbi rapid și în siguranță frezele pe ax. Sistemul de prindere “Quick-Lock” îți permite schimbarea confortabilă a sculelor de frezare și reduce riscul de rănire cauzat de eventuale alunecării. Sistemul “Quick-Lock” este potrivit pentru ax cu diametru Ø 30 mm.

 

 

Ai confort în operare: panou de comandă și control pentru reglare electrică a înălțimii axului

Prin pachetul „Power-Drive“ în dotare standard, reglezi precis înălțimea axului, la zecime de milimetru, prin acționarea unui simplu buton având cotele afișate pe display LED. Înclinarea axului se realizează manual, însă poți opta și pentru înclinarea electrică a axului cu afișaj LED.

 

 

Reglezi ușor și precise cotele de prelucrare: capota de frezare cu reglaj fin (de la -5 până la +25 mm)

Capota de frezare este prevăzută cu posibilitatea executării reglajului fin de la -5 până la +25 mm. Ajustezi cu precizie dimensiunea de prelucrare în funcție de diametrul sculei iar reglajele se păstrează la îndepărtarea/ridicarea capotei. Astfel, nu vei mai fi nevoit să ajustezi din nou dimensiunile de lucru la fiecare manipulare a capotei.

 

 

Înclinarea axului frezei în interior este standard pe orice mașină de frezat Felder. Pe lângă posibilitățile de prelucrare pe care înclinarea axului de frezare în interior le oferă, acesta asigură mai multă siguranță în operare, un grad ridicat de finisare, înlăturarea optimă a așchiilor și posibilitatea folosirii unui dispozitiv de avans mecanic. Comparativ, înclinarea axului spre exterior este periculoasă și prezintă dezavantaje serioase la nivel de operare precum risc crescut de accidente, limitarea grosimii piesei, imposibilitatea folosirii unui avans mecanic al piesei, iar finisarea este mai scăzută și aspirarea așchiilor mai dificilă.

 

 

Beneficiezi de dimensiuni de frezare profesională: masă mobilă de cepuit 1.300 mm, ax cu diametru Ø30 mm, înălțime de prelucrare utilă 140 mm, diametrul maxim al sculei Ø320 mm

Felder F 900 Z are cele mai generoase dimensiuni de prelucrare din clasa sa: masă mobilă de cepuit din aluminiu anodizat cu lungimea de 1.300 mm (opțional 2.050 sau 2.500 mm), înălțimea de prelucrare utilă (deasupra mesei) de 140 mm și deschiderea mesei de fontă pentru scule de prelucrare cu diametru maxim de Ø320 mm. Dotată standard cu ax de frezare cu diametru de Ø30 mm, F 900 Z îndeplinește toate cerințele pentru frezarea profesională la nivel intensiv.

Pentru mai multă susținere a pieselor mari, poți opta pentru extensii de mese cu prindere și demontare rapidă direct de masa mobilă. Extensiile de mese au fost create de Felder în 1969 și de atunci sunt un real ajutor simplu și ușor de folosit pentru producători.

 

 

Îți extinzi suprafața de lucru în funcție de nevoie: mese suport și rigle de bazare cu diferite dimensiuni (opționale)

Dacă prelucrezi piese cu dimensiuni mai mari, îți poți extinde suprafața de lucru. F 900 Z poate fi echipată opțional cu masă suport de 1.100 mm pentru variantele de 1.300 sau 2.050 mm ale mesei mobile de cepuit sau cu masă suport de 1.300 mm pentru masa mobilă de 2.500 mm. Totodată, poți opta și pentru rigle de bazare de 1.100 mm pentru masa mobilă și riglă de bazare de 2.600 mm pentru masa suport.

 

 

Poți prelucra orice esență de lemn mai ușor: 5 trepte de viteză (standard) și viteză variabilă între 1.500–10.000 rpm (opțional)

Cu Felder F 900 M poți freza mai ușor și precis orice tip de esență de lemn pentru că poți alege în varianta standard între cele 5 trepte de viteză: 3.500, 4.500, 6.000, 8.000, 10.000 rpm. Dacă ai nevoie de altă viteză de lucru, poți alege opțiunea de viteza variabilă între 1.500-10.000 rpm care îți permite să lucrezi cu viteza pe care ți-o dorești.

 

 

Lucrezi într-un mediu curat, fără praf: sistem de exhaustare cu 2 guri de aspirare

Pentru că praful și rumegușul rezultat în urma prelucrării dăunează atât sănătății tale (sau a operatorului din atelier), cât și duratei de viață a utilajului, F 900 Z este concepută cu sistem de exhaustare prin două guri de aspirație:  prin capota axului și sub arborele frezei. Acest sistem garantează o extracție eficientă și rapidă a rumegușului care ar putea dăuna axului sau componentelor grupului întreg de prelucrare și ar altera aerul din atelier.

 

 

Beneficiezi de rezultate profesionale timp îndelungat: fiabilitate și precizie dovedite

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie, iar mașina de frezat F 900 Z este special proiectată și construită pentru utilizare îndelungată. Astfel, vei beneficia de o durată de viață îndelungată a utilajului și de rezultate perfecte în prelucrare pentru mult timp. În plus, vei beneficia de valoare mare de revânzare a utilajului atunci când va veni momentul să treci la următorul nivel al producției.

 

Vezi mai jos toate detaliile tehnice ale mașinii de frezat cu masă mobilă de cepuit F 900 Z și alege-ți dotările opționale care corespund nevoilor tale de prelucrare.

Dacă ai nevoie de productivitate sporită dar și confort maxim de operare în regim de utilizarea intensivă, îți recomandăm profil 45 Z – mașină normală de frezat cu masă mobilă de cepuit, cu ax înclinabil din gama Format4.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 600 kg
Deschidere maximă

320 mm

Ax inclinabil

90°-45°

Reglare

Electronica

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de frezat FELDER F 900 Z cu masă mobilă de cepuit X-Roll și ax înclinabil 90°-45°, reglare electronică Power-Drive”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *