SKU: F3

Mașină de frezat HAMMER F3 cu masă mobilă de cepuit și ax înclinabil 90°- 45°, deschidere max. capotă 180 mm

3,980.00  fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

HAMMER F3, mașină de frezat cu masă mobilă de cepuit și ax înclinabil :Calitate și precizie la cel mai mic preț posibil pentru ateliere mici sau la început de drum

Mașina de frezat F3 din gama Hammer a fost special proiectată pentru a oferi o soluție accesibilă atelierelor mici sau la început de drum. Construcția solidă și compactă, axul înclinabil cu sistem de înlocuire rapidă, capota de frezare cu sistem de reglare MULTI-fină sunt doar câteva dintre elementele care asigură calitate și precizie în prelucrare în gama de utilaje pentru atelierele mici.

 

    Calitate austriacă 

Produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate de proveniență europeană.

    Garanții extinse 

Beneficiezi de 2 ani garanție extinsă Hammer prin programul G+ al Felder Gruppe România.

    Proiectată și optimizată pentru atelierele mici sau la început de drum

Chiar dacă ești la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, mașina de frezat F3 este alegerea ideală pentru tine. Construcția compactă și dotările profesionale îți garantează precizie în prelucrare și calitate austriacă la cel mai mic preț.

    Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Beneficiezi de dimensiuni optime pentru frezarea clasică: ax de Ø30 mm, scule de frezare Ø220 mm

Mașina de frezat Hammer F3 este dotată standard cu ax de frezare cu diametru de Ø30 mm, potrivit pentru frezarea clasică. Capota de frezare îți permite utilizarea sculelor cu diametrul maxim de Ø220 mm peste nivelul mesei.

 

Câștigi timp cu fiecare piesă prelucrată: sistem de fixare rapidă a axului de frezare (opțional)

Cu mașina de frezat F3 din gama Hammer vei lucra mai eficient datorită sistemului MF de fixare rapidă a axului de frezare, unic în piață pe acest segment de utilaje. Astfel, înlocuirea axului se realizează ușor, din câteva mișcări, în mai puțin de 1 minut. În plus, prin înlocuirea completă a axului se păstrează reglajele utilajului, iar tu vei câștiga timp și pentru că nu vei mai fi nevoit să modifici sau să resetezi parametrii stabiliți pe mașină.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: masă din fontă masivă

Mesa din fontă masivă reduce semnificativ nivelul vibrațiilor apărute în timpul prelucrării, asigurând astfel stabilitatea și precizia în prelucrare.

 

 Prelucrezi orice fel de piese: înclinarea axului de frezare 90° – 45°

Înclinarea axului frezei în interior este standard pe orice mașină de frezat Felder Group. Pe lângă posibilitățile de prelucrare pe care înclinarea axului de frezare în interior le oferă, acesta asigură mai multă siguranță în operare, un grad ridicat de finisare, înlăturarea optimă a așchiilor și posibilitatea folosirii unui dispozitiv de avans mecanic. Comparativ, înclinarea axului spre exterior este periculoasă și prezintă dezavantaje serioase la nivel de operare, precum risc crescut de accidente, limitarea grosimii piesei, imposibilitatea folosirii unui avans mecanic al piesei, iar finisarea este mai scăzută și aspirarea așchiilor mai dificilă.

 

 

Cu mașina de frezat HAMMER F3 cu masă mobilă de cepuit și ax înclinabil beneficiezi de performanță pe care te poți baza: motor puternic și transmisie eficientă

Motorul puternic asigură o prelucrare constantă chiar și la cea mai mare viteză de prelucrare 3000/6000/8000/10.000 rpm. Cureaua de transmisie cu profil POLY-V transmite 98 % din puterea dezvoltată de motor, astfel că întreg grupul de prelucrare beneficiază de putere maximă generată de motor.

 

Ești flexibil în segmentul mic de utilaje: ax pentru freze tip deget (opțional)

Mașina de frezat F3 îți oferă posibilitatea de a lucra cu axuri de diferite diametre pe care le schimbi ușor și rapid în funcție de lucrare. În plus, pentru prelucrări fine, ai posibilitatea montării axului pentru freze tip deget cu prindere cu pensetă (10.000 rpm) în locul axului de Ø30 mm care este în dotare standard.

 

Reglezi ușor și precis cotele: sistem de reglare MULTI-fină (opțional)

Capota de frezare dotată cu sistem de reglare MULTI-fină îți permite reglarea rapidă a cotelor luând în calcul atât diametrul sculei, cât și adâncimea de prelucrare.

 

 

Poți extinde suprafața de lucru: extensii de mese de până la 1.600 mm

Dacă prelucrezi piese cu lungimi mari, îți poți extinde suprafața de lucru cu ajutorul extensiilor de mese. Lungimea mesei de 800 mm poate fi extinsă în ambele părți cu extensii de mese de 400 mm sau 800 mm. Astfel, poți ajunge la o dimensiune a mesei de lucru prelungită cu încă 1.600 mm. Acestea se instalează simplu și rapid pe masa mobilă.

 

 

Lucrezi curat, fără praf: exhaustare eficientă cu două guri de aspirare a așchiilor

Exhaustarea se realizează prin două guri de aspirare, prin capota axului și sub arborele frezei. Acest lucru garantează o extracție eficientă și rapidă a rumegușului care, dacă nu ar fi extras eficient, ar putea dăuna axului sau componentelor grupului întreg de prelucrare.

 

Descoperă mai jos toate specificațiile tehnice pentru mașina de frezat cu masă fixă din fontă Hammer F3 și alege opțiunile potrivite pentru tine.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 280 kg
Deschidere maximă

180 mm

Ax inclinabil

90°-45°

Reglare

Manuala

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de frezat HAMMER F3 cu masă mobilă de cepuit și ax înclinabil 90°- 45°, deschidere max. capotă 180 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *