FD21 - Utilaj FELDER FD21 - Masina de gaurit multiplu FELDER FD 21 professional cu 21 de pozitii pentru mandrine cu prindere rapida si grup inclinabil 0-90°
Mașină de găurit multiplu FELDER FD 21 professional cu 21 de poziții pentru mandrine cu prindere rapidă și grup înclinabil 0-90°
SKU: FD21

Mașină de găurit multiplu FELDER FD 21 professional cu 21 de poziții pentru mandrine cu prindere rapidă și grup înclinabil 0-90°

Livrare în 2-3 zile lucratoare | Stoc 2 buc

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Găuri perfecte pentru asamblări perfecte cu investiție avantajoasă

În prelucrarea lemnului și în producția de mobilier, găurirea este o operație indispensabilă. Orice piesă de mobilier necesită îmbinări și balamale, nu-i așa? Iar pentru ca această operație să fie cât mai eficientă, ai nevoie de o mașină de găurit multiplu.

Cu mașina de găurit multiplu Felder FD 21 professional cu 21 de poziții pentru mandrine cu distanță de 32 mm între acestea și diametru maxim al burghielor de 35 mm, precizia este garantată. Șasiul compact cu masă solidă din fontă, designul ergonomic, precum și pistoanele de prindere cu acționare pneumatică fac din Felder FD 21 professional o mașină de top din clasa sa.

 

✓   Calitate și precizie austriacă

Mașina de găurit multiplu Felder FD 21 professional este produsă în Austria, în fabrica din Innsbruck, Hall Tirol.

✓   Garanție extinsă prin Programul G+

Prelucrezi fără griji pentru mai mult timp pentru că beneficiezi de 3 ani garanție extinsă pentru utilajul Felder prin programul G+ al Felder Gruppe România.

✓   Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓   Dedicată unui flux profesional de lucru

Mașina de găurit multiplu Felder FD 21 professional cu 21 de capete de găurire este recomandată pentru găurirea multiplă în 2 axe a panourilor precum și executarea găurilor pentru montarea balamalelor (Ø 35 mm). Distanța dintre burghie este de 32 mm.

 

Economisești timp cu fiecare piesă

Găurirea multiplă îți sporește semnificativ productivitatea, însă Felder FD 21 professional vine cu accesorii menite să contribuie la îmbunătățirea operării precum sistemul de opritori pentru poziții predefinite ce îți garantează un grad ridicat de repetabilitate, fără să fie nevoie să faci reglaje de fiecare dată.

 

 

Poți realiza foarte ușor și rapid îmbinări perfecte la 90° și în unghi de 45°

Sistemul de înclinare a capului de găurire între 0 – 90° îți permite să realizezi cu precizie și fără efort găuri în unghi de 45° pentru îmbinări invizibile.

 

 

Iar cu dispozitivul de găurire în unghi, poziționezi piesele în unghi de 45° și 90° simplu, rapid și precis (opțional).

 

 

Poți găuri piese de dimensiuni mari

Construcția deschisă a batiului și riglele de bazare de 1.500 mm (opționale) îți permit găurirea pieselor mari pentru mobilier – corp.

 

 

Ai garanția preciziei

Nu este nevoie să susții manual piesele datorită pistoanelor de prindere a pieselor cu acționare pneumatică ce garantează fixare precisă și puternică. În plus, poți dota mașina cu până la patru pistoane de prindere pentru atunci când găurești piese de dimensiuni mari și ai nevoie de mai multă susținere.

 

 

Batiul monobloc, fără îmbinări sudate sau șuruburi și masa din fontă masivă garantează stabilitate pentru că reduc nivelul vibrațiilor din timpul prelucrării.

În plus, ai compensare automată a adâncimii de găurire de 8 mm (adâncime presetată) ce îți permite o reglare rapidă și precisă.

 

 

Lucrezi mai confortabil și ușor

Faptul că nu trebuie să susții manual piesele reprezintă un avantaj major, însă construcția mașinii de găurit oferă și alte beneficii, precum reglarea rapidă a cotelor pentru că panoul de comandă și control este la îndemână și simplu de utilizat. În plus, ai totul la un loc datorită spațiilor laterale pentru depozitarea burghielor și a accesoriilor (opționale).

 

 

Ai module de găurire Blum, Hettich sau Grass (opțional)

Mașina de găurit multiplu Felder FD 21 professional este compatibilă cu module combinate de găurire pentru cele mai frecvente tipuri de balamale de pe piață, precum Blum, Hettich sau Grass.

 

 

Descoperă mai jos toate specificațiile și accesoriile pentru mașina de găurit multiplu Felder FD21 Pro.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 340 kg
Brand For Filter

FORMAT-4

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de găurit multiplu FELDER FD 21 professional cu 21 de poziții pentru mandrine cu prindere rapidă și grup înclinabil 0-90°”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *