SKU: A9-41

Mașină de îndreptat FELDER A 941, lățime max. 410 mm (abrict)

Am dezvoltat programe care te ajută să-ți achiziționezi utilajul, să îl folosești și să îl întreții.

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Felder A 941, mașină de îndreptat (abricht): Suprafețe perfect plane cu investiție avantajoasă

Gândită până în cel mai mic detaliu constructiv, mașina profesională pentru îndreptare (abricht) Felder A 941 oferă un raport calitate-preț ideal pentru producătorii de mobilier cu un regim de lucru profesional, care își doresc precizie, ușurință și confort în operare, cu cerințe reduse de spațiu.

Lungimea și robustețea meselor din fontă, ușurința la reglarea adâncimii de prelucrare, rigla de ghidare pentru îndreptare (fuguire), precum și arborele de prelucrare cu sistem patentat Felder cu autoreglare a cuțitelor, fac din Felder A 941 un echipament pe care te poți baza oricând, pentru mult timp înainte.

 

  Calitate austriacă

Mașina de îndreptat Felder A 941 este produsă 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

  Garanție extinsă de 3 ani pentru utilaj și arborele de rindeluire Silent-Power®

Prelucrezi fără griji pentru mai mult timp datorită garanțiilor extinse oferite prin Programul G+: 3 ani garanție Felder pentru utilaj și 3 ani garanție pentru arborele de rindeluire elicoidal Silent-Power®.

  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție, oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service al Felder Gruppe România.

  Destinată producătorilor de mobilă mijlocii cu flux de lucru profesional

Mașina de îndreptat Felder A 941 îndeplinește toate cerințele atelierelor mijlocii cu regim de lucru profesional: suprafețe perfect plane la un preț avantajos, fiabilitate și ușurință în utilizare, cu un design ergonomic menit să economisească spațiu în atelier.

 

Ai precizie garantată cu fiecare trecere: arbore cu 4 cuțite cu auto-aliniere sau arbore elicoidal Silent-Power®

Inima unui abricht este arborele de prelucrare. Acesta dă măsura preciziei, dar și a eficienței procesului de rindeluire. În dotare standard, mașina de rindeluit Felder A 941 este echipată cu arbore de rindeluire cu 4 cuțite cu sistem de auto-aliniere, cu schimbare rapidă a cuțitelor și, opțional, poate fi echipată cu arbore elicoidal Silent-Power® cu cuțite cu 4 muchii tăietoare. Indiferent de arborele de rindeluire pe care îl vei alege, poți fi sigur că vei obține rezultate impecabile de fiecare dată.

Arbore de rindeluire cu 4 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional)

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: batiu dublu ranforsat și mese din fontă masivă

Batiul dublu ranforsat și mesele de îndreptare din fontă masivă asigură stabilitate în prelucrare și susținere mai bună a pieselor în timpul prelucrării pentru că acestea absorb vibrațiile de lucru și contribuie la precizia de rindeluire.

 

Ai confort sporit în prelucrare: reglare rapidă și precisă a cotelor

Reglarea mașinii abricht Felder A 941 se poate rezuma în doar 3 cuvinte: precisă, rapidă și confortabilă. Înclinarea riglei de ghidare între 90° – 45° se realizează simplu, printr-o manetă și este dotată cu opritor atât pentru unghi de 90°, cât și pentru 45°.

 

 

Reglarea adâncimii de lucru se realizează la fel de rapid și precis printr-un mâner poziționat în dreptul mesei de intrare. Adâncimea de așchiere se poate ajusta până la 8 mm, iar citirea cotei de adâncime se realizează prin intermediul riglei cu lupă de pe șasiu. Sistemul de reglare a meselor de îndreptare, patentat Felder, folosește sistem de ghidare cu formă prismatică ce garantează reglare precisă și fixă pe toată durata prelucrării.

 

Cu mașina de îndreptat (abricht) FELDER A 941 prelucrezi cu ușurință piese cu dimensiuni mari: masă de 2.200, lățime de rindeluire de 410 mm

Mesele de prelucrare au o lungime totală de 2.200 mm, iar cea de intrare este de 1.350 mm și oferă o susținere solidă a pieselor, chiar și pentru cele mai grele sau mari dintre acestea. Lățimea de îndreptare este de 410 mm și poate fi folosită în întregime, pe toată lățimea meselor de lucru.

 

Economisești spațiu în atelier: design ergonomic

Designul riglei de bazare asigură stabilitate, precizie și contribuie la economisirea spațiului în atelier prin posibilitatea de poziționare a mașinii în imediata apropiere a peretelui, fără să fie afectată funcționalitatea utilajului sau confortul în prelucrare.

 

Siguranță de lucru sporită: apărătoare integrată în șasiul mașinii

Sistemul de siguranță (apărătoarea) este integrat în șasiul mașinii și oferă o susținere sigură a piesei de lucru. Apărătoarea se reglează pe înălțime, astfel încât să rindeluiești în siguranță chiar și piese cu înălțime mică. În plus, pentru o manevrare mai comodă a pieselor și libertate de mișcare în timpul prelucrării, poți opta pentru apărătoare Euro Comfort care se pliază pe partea din față a mașinii (opțional).

 

 

Obții rezultate impecabile zi de zi, pentru mult timp: calitate și fiabilitate

Fiecare echipament Felder a fost proiectat pentru a face diferența. Inginerii austrieci care lucrează în cadrul Centrului de Proiectare Felder de lângă Innsbruck au găsit întotdeauna soluțiile potrivite pentru a face echipamentele Felder mai fiabile, mai precise și mai ușor de utilizat. Construcția solidă a mașinii de îndreptat Felder A 941 și componentele tehnologice superioare garantează o durată mare de viață și costuri reduse de întreținere, astfel beneficiezi de rezultate impecabile pentru mult timp, dar și de valoare de revânzare ridicată atunci când vei hotărî să faci următorul pas în dezvoltarea afacerii tale.

 

Detaliile fac diferența: dotări opționale profesionale superioare  

Mașina de îndreptat Felder A 941 poate fi dotată cu riglă auxiliară pentru prelucrarea pieselor înguste, contor pentru ore de funcționare, mese suport, precum și alte opțiuni menite să te ajute să prelucrezi mai rapid, mai ușor și mai confortabil.

 

 

Descoperă mai jos toate specificațiile și alege din configurator opțiunile potrivite nevoilor tale de prelucrare.

Dacă o combinată pentru rindeluire și grosime este o opțiune mai potrivită pentru nevoile tale de prelucrare, vezi și Felder AD 941 – mașină profesională pentru îndreptare și rindeluire la grosime cu lățime de rindeluire de 410 mm și înălțime de degroșare de 3-254 mm.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 610 kg
Lățime maximă

410 mm

Lungime maximă

2200 (4000) mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de îndreptat FELDER A 941, lățime max. 410 mm (abrict)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *