SKU: A9-51L

Mașină de îndreptat FELDER A 951 L, lățime max. 510 mm (abrict)

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Felder A 951 L, mașină de îndreptat (abricht): Special proiectată pentru obținerea de rezultate perfecte în condiții de utilizare intensivă

Mașina de rindeluire Felder A 951 L îmbină puterea, stabilitatea și confortul în operare într-un pachet cu investiție avantajoasă pentru atelierul sau fabrica ta. Cu mese de rindeluire de 2.700 mm, cele mai mari în clasa sa, arbore de rindeluire cu 4 cuțite cu auto-aliniere cu schimbare rapidă a cuțitelor în dotare standard sau arbore elicoidal Silent-Power® opțional, reglare rapidă și ușoară a adâncimii de prelucrare, precum și design ergonomic, Felder A 951 L te va convinge de la prima utilizare.

Construcția robustă și dimensiunile generoase de prelucrare ale mașinii de îndreptat Felder A 951 L o recomandă pentru un regim de lucru intensiv, pentru producătorii de mobilă mijlocii.

 

  Calitate austriacă

Mașina de îndreptat Felder A 951 L este produsă 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate. 

  Garanție extinsă de 3 ani pentru utilaj și arborele de rindeluire Silent-Power®

Prelucrezi fără griji pentru mai mult timp datorită garanțiilor extinse oferite prin Programul G+: 3 ani garanție Felder pentru utilaj și 3 ani garanție pentru arborele de rindeluire elicoidal Silent-Power®.

  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție, oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service al Felder Gruppe România.

   Destinată atelierelor și fabricilor mijlocii de mobilă

Cu un motor puternic, dimensiuni generoase de lucru, arbore de prelucrare cu 4 cuțite cu auto-aliniere sau arbore de prelucrare elicoidal Silent-Power®, abrichtul Felder A 951 L a fost special construit pentru a face față unui regim de lucru intensiv, zi-de-zi, pentru mult timp înainte.

 

Obții suprafețe perfect plane: arbore cu 4 cuțite cu auto-aliniere sau arbore elicoidal Silent-Power® 

Inima unui abricht este arborele de prelucrare. Acesta dă măsura preciziei, dar și a eficienței procesului de rindeluire. În dotare standard, mașina de rindeluit Felder A 951 L este echipată cu arbore de rindeluire cu 4 cuțite cu sistem de auto-aliniere, cu schimbare rapidă a cuțitelor și, opțional, poate fi echipată cu arbore elicoidal Silent-Power® cu cuțite cu 4 muchii tăietoare. Indiferent de arborele de rindeluire pe care îl vei alege, poți fi sigur că vei obține rezultate impecabile de fiecare dată.

Arbore de rindeluire cu 4 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor 

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional)

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: batiu dublu ranforsat și mese din fontă masivă

Batiul dublu ranforsat și mesele de îndreptare din fontă masivă asigură stabilitate în prelucrare și susținere mai bună a pieselor în timpul prelucrării pentru că acestea absorb vibrațiile de lucru și contribuie la precizia de rindeluire.

Cu mașină de îndreptat (abricht) FELDER A 951 L prelucrezi ușor și confortabil: reglare rapidă și precisă a cotelor

Reglarea abrichtului Felder A 951 L poate fi descrisă în doar 3 cuvinte: precisă, rapidă și confortabilă. Înclinarea riglei de ghidare între 90° – 45° se realizează simplu, printr-o manetă și este dotată cu opritor atât pentru unghi de 90°, cât și pentru 45°, astfel încât să câștigi timp cu reglarea acesteia. Rigla de bazare culisează pe o bară solidă din oțel.

 

 

Reglarea adâncimii de lucru se realizează la fel de rapid și precis printr-un mâner poziționat în dreptul mesei de intrare. Adâncimea de așchiere se poate ajusta până la 8 mm, iar citirea cotei de adâncime se realizează prin intermediul riglei cu lupă de pe șasiu.

 

 

Îndrepți cu ușurință piese cu dimensiuni mari: mese de 2.700 mm, lățime de rindeluire de 510 mm

Mesele de prelucrare au o lungime totală de 2.700 mm, iar cea de intrare este de 1.350 mm și sunt realizate din fontă masivă, ceea ce le recomandă pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari și grele. Lățimea de rindeluire este de 510 mm și poate fi folosită în întregime, pe toată lățimea meselor de lucru.

 

 

Economisești spațiu în atelier: design ergonomic  

Deși mașina de îndreptat Felder A 951 L are dimensiuni generoase de prelucrare, acest lucru nu înseamnă că va ocupa mult spațiu în atelier. Datorită designului ergonomic a riglei de bazare, poți economisi spațiu în atelier prin poziționarea mașinii în imediata apropiere a peretelui fără să fie afectată funcționalitatea utilajului sau confortul în prelucrare.

 

 

Ai garanția unei exhaustări eficiente: capotă de aspirare pe toată suprafața arborelui

Construcția capotei de exhaustare garantează o extragere eficientă a resturilor de lemn din procesul de îndreptare, indiferent de adâncimea de prelucrare cu care lucrezi pentru că aceasta acoperă întreaga suprafață a arborelui de rindeluire. Astfel poți prelucra fără grija că resturile de lemn îți vor afecta componentele mașinii.

 

 

Beneficiezi de siguranță de lucru sporită: apărătoare integrată în șasiul mașinii

Sistemul de siguranță (apărătoarea) este integrat în șasiul mașinii și oferă o susținere sigură a piesei de lucru. Apărătoarea se reglează pe înălțime, astfel încât să rindeluiești în siguranță chiar și piese cu înălțime mică. În plus, pentru o manevrare mai comodă a pieselor și libertate de mișcare în timpul prelucrării, poți opta pentru apărătoare Euro Comfort care se pliază pe partea din față a mașinii (opțional).

 

 

 

Beneficiezi de durată de viață mare și valoare de revânzare ridicată: fiabilitate și calitate

Construcția solidă a mașinii și sistemele tehnologice garantează o durată mare de viață și costuri reduse de întreținere, astfel nu numai că beneficiezi de rezultate impecabile pentru mult timp, dar ai și garanția unei valori ridicate la revânzarea utilajului atunci când vei hotărî să faci următorul pas în dezvoltarea afacerii tale.

 

Configurează-l conform nevoilor tale de prelucrare: dotări opționale superioare

Mașina de îndreptat Felder A 951 L poate fi echipată cu opțiuni menite să-ți ușureze și mai mult munca. Poți opta pentru riglă auxiliară pentru prelucrarea pieselor înguste, contor pentru ore de funcționare, mese suport etc.

 

 

Descoperă mai jos toate specificațiile și alege din configurator opțiunile potrivite nevoilor tale de prelucrare.

Dacă o combinată pentru rindeluire și grosime este o opțiune mai potrivită pentru nevoile tale de prelucrare actuale, vezi și Felder AD 951 – mașină profesională pentru îndreptare și rindeluire la grosime cu lățime de rindeluire de 510 mm și înălțime de degroșare între 3-254 mm.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 730 kg
Lățime maximă

510 mm

Lungime maximă

3000 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de îndreptat FELDER A 951 L, lățime max. 510 mm (abrict)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *