SKU: A3-41A

Mașină de îndreptat HAMMER A3 41A, lățime max. 410 mm (abrict)

3,830.00  fără TVA

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Hammer A3 41A, mașină de îndreptat (abricht): Soluția profesională la un preț accesibil pentru ateliere mici și mijlocii

Mașina de îndreptat din gama Hammer a fost special proiectată pentru a oferi o soluție accesibilă atelierelor de tâmplărie mici și mijlocii, așa că dacă ești la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, mașina de rindeluit Hammer A3 41A este alegerea potrivită pentru tine pentru că îți garantează precizie în prelucrare și calitate austriacă la un preț imbatabil.

 

  Calitate austriacă

Mașina de îndreptat Hammer A3 41A este produsă 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate de proveniență europeană.

  Garanție extinsă de 3 ani pentru utilaj și arborele de rindeluire Silent-Power®

Prelucrezi fără griji pentru mai mult timp datorită garanțiilor extinse oferite prin Programul G+: 3 ani garanție Felder pentru utilaj și 3 ani garanție pentru arborele de rindeluire elicoidal Silent-Power®.

  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție, oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service al Felder Gruppe România.

  Soluția potrivită pentru producătorii de mobilă cu spațiu redus

Mașina de îndreptat Hammer A3 41A este destinată atelierelor mici și mijlocii care își doresc calitate și precizie la un preț accesibil, într-un spațiu redus.

 

Ai precizie garantată cu fiecare trecere: arbore cu 3 cuțite cu auto-aliniere sau arbore elicoidal Silent-Power®

Inima unui abrict este arborele de prelucrare. Acesta dă măsura preciziei, dar și a eficienței procesului de rindeluire. În dotare standard, mașina de rindeluit Hammer A3 41A este echipată cu arbore de rindeluire cu 3 cuțite cu sistem de auto-aliniere, cu schimbare rapidă a cuțitelor și, opțional, poate fi echipată cu arbore elicoidal Silent-Power® cu cuțite cu 4 muchii tăietoare. Indiferent de arborele de rindeluire pe care îl vei alege, poți fi sigur că vei obține rezultate impecabile de fiecare dată.

Arbore de rindeluire cu 3 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus pentru consumabile datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional)

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere..
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Reglezi adâncimea de preluare ușor și rapid: adâncime de rindeluire de până la 4 mm

Ai confort în operare cu sistemul de ajustare a adâncimii de rindeluire de până la 4 mm care se realizează rapid, simplu și precis, cu mânerul de reglare integrat perfect în designul mașinii, în dreptul mesei de intrare.

 

 

Cu mașina de îndreptat (abricht) HAMMER A3 41A beneficiezi de stabilitate în prelucrare: mese din fontă masivă

Mesele de îndreptare sunt realizate din fontă masivă nervurată care preiau vibrațiile ceea ce contribuie la stabilitate în timpul prelucrării și, implicit, la precizia de rindeluire. Lățimea mesei este egală cu lățimea suprafeței de îndreptare ceea ce permite folosirea acesteia la maximum – 410 mm.

 

 

Prelucrezi ușor piese înguste: riglă de bazare înclinabilă între 90° și 45°

Rigla de bazare a mesei de îndreptare se poate poziționa ușor și precis pe toată lățimea mesei de îndreptare și se înclină precis între 90° si 45°. Acest lucru îți permite să lucrezi ușor piese înguste și în unghi. Înclinarea riglei de ghidare între 90°- 45° se realizează simplu, printr-o manetă și este dotată cu opritor atât pentru unghi de 90°, cât și pentru 45°, astfel încât să câștigi timp cu reglarea acesteia.

Pe lângă suportul pe care îl oferă în prelucrare, designul riglei de bazare îți permite să poziționezi mașina lângă perete astfel încât aceasta să nu ocupe mult spațiu în atelier.

 

 

Ești mai flexibil: poți avea găurire și scobire pe aceeași mașină (opțional)

Mașina de îndreptat Hammer A3 41A poate fi echipată cu dispozitiv de găurire și scobire, astfel încât să beneficiezi de flexibilitate și randament ridicat cu o singură mașină. Montarea și utilizarea unității de mortezare pe mașină se realizează ușor și simplu.

 

 

Ai dimensiuni generoase de prelucrare: lățime de rindeluire de 410 mm și mese de lucru de 1.800 mm

Hammer A3 41 A are o lățime de prelucrare de 410 mm, una dintre cele mai mari din clasa sa, ce poate fi folosită la maximum. Lungimea meselor de 1.800 mm îți oferă confort în prelucrare, chiar și pentru piese cu dimensiuni mai mari.

Pentru lungime mai mare de lucru și mai multă susținere pentru piesele lungi sau grele, mașina poate fi echipată cu mese suport de 400 mm sau 800 mm pe fiecare parte a mașinii ceea ce duce la o creștere a lungimii cu până la 1.600 mm în plus. Extensiile de mese Felder se montează și demontează simplu și ușor.

 

 

Durată mare de viață și costuri mici de întreținere: calitate și fiabilitate

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie, iar abrictul Hammer A3 41A nu se lasă mai prejos. Beneficiezi de o durată de viață îndelungată a utilajului și costuri mici de întreținere și de rezultate perfecte în prelucrare pentru mult timp.

 

Vezi mai jos toate specificațiile tehnice și alege opțiunile potrivite pentru tine.

Din aceeași gamă, vezi și mașină de grosime – A3 41D și mașină combinată pentru rindeluire și rindeluire la grosime A3 41. Alege-o pe cea potrivită nevoilor tale actuale de prelucrare.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 295 kg
Lățime maximă

410 mm

Lungime maximă

1800 (2600) mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de îndreptat HAMMER A3 41A, lățime max. 410 mm (abrict)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *