SKU: EXACT63

Mașină de rindeluit la grosime FORMAT4 exact 63, lățime max. 630 mm

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Format4 exact 63, mașină de rindeluit la grosime: Soluția potrivită atunci când ai nevoie de o mașină robustă pentru utilizare intensivă

Atunci când precizia, rezultatele ireproșabile, construcția solidă și robustă și ușurința de operare sunt pe lista ta de nevoi, nu trebuie să cauți mai departe de mașinile de rindeluit la grosime din gama Format4.

Superioară din punct de vedere tehnic, simplu de operat și construită pentru a rezista unui regim de lucru intensiv și lucrului în schimburi, Format4 exact 63 este soluția potrivită pentru producătorii de mobilă care își doresc să producă mai repede, mai mult și mai eficient: adâncime de prelucrare 10 mm, viteză de avans între 5-20 m/min, lățime de 630 mm și înălțime maximă de 300 mm.

 

   Calitate austriacă

Mașina de rindeluit la grosime Format4 exact 63 este produsă 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

Garanție extinsă de 3 ani pentru utilaj și arborele de rindeluire Silent-Power®

Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii și pe ceea ce e mai important pentru tine. Beneficiezi de 3 ani garanție extinsă Format4 pentru utilaj și 3 ani garanție pentru arborele de rindeluire elicoidal Silent-Power®.

   Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

    Destinată atelierelor mijlocii și mari cu regim de lucru intensiv

Dacă lucrezi în schimburi și ai nevoie de o soluție robustă, capabilă să facă față celor mai grele sarcini, Format4 exact 63 este soluția potrivită pentru tine. Datorită dimensiunilor generoase de prelucrare, a vitezei de avans variabile, dar și a gamei largi de dotări opționale, poți prelucra mai multe piese de dimensiuni mai mari, într-un timp mai scurt.

 

Obții suprafețe perfect plane: arbore cu 4 cuțite cu auto-aliniere sau arbore elicoidal Silent-Power®  

În dotare standard, mașina de rindeluit la grosime Format4 exact 63 este echipată cu arbore de rindeluire cu 4 cuțite cu sistem de auto-aliniere, cu schimbare rapidă a cuțitelor și, opțional, poate fi echipată cu arbore elicoidal Silent-Power® cu cuțite cu 4 muchii tăietoare. Indiferent de arborele de rindeluire pe care îl vei alege, poți fi sigur că vei obține rezultate impecabile de fiecare dată.

Arbore de rindeluire cu 4 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor (standard) 

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional) 

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere prin forfecare.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Prelucrezi cu ușurință piese de dimensiuni mari: lungime masă 1.050, înălțime 300 mm, lățime 630 mm

Format4 exact 63 îți permite să degroșezi cu ușurință piese cu dimensiuni mari sau piese grele datorită construcției solide care oferă stabilitate și a dimensiunilor generoase de lucru. Opțional, poți echipa mașina cu extensii de masă și mese cu role pentru preluare sau mese cu reglare pe înălțime care să îți ofere mai mult confort în prelucrare.

Lungimea mesei de lucru la rindeluire de 1.050 mm (standard) poate fi mărită cu ușurință cu ajutorul extensiilor de masă (opțional), putând obține simplu și rapid o lungime totală de până la 1.650 mm pe care să te bazezi atunci când ai nevoie de mai multă susținere pentru piesele cu lungimi mari. În plus, extensiile de masă, patentate Felder, se montează rapid și ușor, fără scule ajutătoare sau reglaje complexe, și aceeași extensie poate fi folosită și la intrare și la ieșire, în funcție de nevoile tale de prelucrare.

Pentru degajarea mai ușoară a pieselor la ieșire, poți opta pentru o extensie de masă cu rolă cu dimensiunea de 570 mm, utilă și atunci când prelucrezi mai multe piese deodată (opțional).

 

 

Dacă prelucrezi piese grele în mod curent, masa cu reglare pe înălțime cu lungime de 1.150 mm și role de preluare este o soluție prin care să-ți ușurezi ridicarea și manipularea pieselor de lucru (opțional).

 

 

Cu mașina de rindeluit la grosime FORMAT4 exact 63 ai confort sporit în operare: pachet de comandă și control electronic

Introduci cotele în panoul de comandă și ești gata să introduci piesele în utilaj. Este atât de simplu și rapid pe cât sună.

Mașina de degroșat Format4 exact 63 este dotată în varianta standard cu pachetul Power-Drive care îți permite să reglezi electric înălțimea mesei prin simpla acționare a unui buton, în timp ce afișajul digital cu LED-uri indică precis înălțimea actuală a mesei.

Dacă dorești mai mult confort și rapiditate în reglarea cotelor, poți alege pachetul opțional Digi-Drive cu panou cu taste. Tot ce trebuie să știi este înălțimea la care dorești să fie prelucrată piesa, trebuie să o introduci în panoul de comandă și masa de rindeluire se va muta automat la înălțimea potrivită. În plus, prin pachetul Digi-Drive poți avea și funcții, precum poziții pentru memorarea poziției mesei sau funcție pentru poziție incrementală a mesei (poziționare pas-cu-pas a mesei).

 

 

Ai garanția stabilității în prelucrare chiar și la 20 m/min: batiu dublu ranforsat și masă din fontă masivă

Unul dintre beneficiile cele mai importante pe care ți le garantează exact 63 este robustețea și stabilitatea în prelucrare. Construit pentru a rezista celor mai grele sarcini de lucru oferind în același timp prelucrare fără cusur, exact 63 are batiu dublu ranforsat și masă de lucru din fontă masivă, susținută pe 4 coloane. Construcția solidă și masa din fontă absorb vibrațiile apărute în timpul prelucrării, asigurând astfel stabilitate în prelucrare chiar și la viteza maximă de 20 m/min.

 

 

Adaptezi ușor viteza în funcție de esența lemnului: viteză variabilă între 5-20 m/min 

Indiferent de lemnul pe care dorești să-l prelucrezi, vei obține rezultate perfecte la degroșare datorită vitezei variabile. În funcție de esența lemnului sau nevoile de prelucrare, poți regla viteza de lucru între 5-20 m/min. În plus, odată setată, viteza de rindeluire va fi constantă, astfel încât să eviți realizarea de valuri pe piesă.

 

 

Degroșezi fără griji piese cu grosime mare: role de preluare pentru amortizarea reculului la intrare

Fără griji și fără recul. Atunci când rindeluiești lemn cu grosime mare sau ai setat adâncime mare preluare, preluarea pieselor se realizează în siguranță, fără efect de recul pentru că exact 63 este dotată cu role de preluare a piesei acționate cu arc la intrare. Acestea amortizează impactul la preluarea pieselor și se ridică ușor pentru a permite prelucrarea fără riscuri.

 

 

Prelucrezi cu ușurință lemn ud sau cu un conținut ridicat de rășină: role de preluare reglabile în masa de prelucrare (opțional)

Poți opta pentru role de preluare integrate în masa de prelucrare pentru atunci când prelucrezi piese din lemn umed sau cu multă rășină. Rolele preiau lemnul umed și-l conduc de-a lungul mesei în mod constant oferind aceeași calitate a degroșării ca în cazul lemnului perfect uscat.

 

 

Prelucrezi ușor și precis piese înguste: bara de presiune segmentată

La cerere, exact 63 poate fi echipat cu bară de presiune segmentată acționată cu arc montată înaintea arborelui de prelucrare. Aceasta este utilă în prelucrarea pieselor cu dimensiuni variabile și a pieselor înguste pentru că le oferă stabilitate sporită în timpul prelucrării.

 

 

Descoperă mai jos toate specificațiile pentru mașina de rindeluit la grosime exact 63 și configurează-ți utilajul după nevoile tale de prelucrare.

Dacă ai nevoie și de un abric, din aceeași gamă, îți recomandăm mașina de îndreptat Format4 plan 51L cu lățime de prelucrare de 510 mm și mase de îndreptare de 3.000 mm.

Dacă o combinată pentru rindeluire și grosime este o opțiune mai potrivită pentru nevoile tale de prelucrare actuale, vezi și Format4 dual 51 – mașină profesională pentru îndreptare și rindeluire la grosime dedicată unui flux de lucru intensiv.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 1000 kg
Lățime maximă

630 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de rindeluit la grosime FORMAT4 exact 63, lățime max. 630 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *